jest lista na ktorej gee zajmuje 21 miejsce to lista najmniej sexownych mezczyzn makabra nie mieli kogo tam dac tylko gerarda porazka spojrzcie co o nim napisali
http://thephoenix.com/article_ektid37405.aspx
Czy ludzie naprawde nie mają nic lepszego do roboty niż robienie takich bezzsensownych list...? Eh, na głupote nie ma rady;/
Czy ludzie naprawde nie mają nic lepszego do roboty niż robienie takich bezzsensownych list...? Eh, na głupote nie ma rady;/
moim zdaniem to dziwne ze dali tam gee wiele osob uwaza go za sexownego i wszedzie o tym mowia
No fakt, przecież jest tyle blogów o Gerardzie, na których laski piszą tylko o tym jaki to on jest HOT:D
Hot, nie hot.. każdy ma inne zdanie. :D Osobiście, kiedy pierwszy raz zobaczyłam Gerarda na jakimś zdjęciu (3 lata temu chyba) to moja reakcja była mniej więcej 'Aaaa, co TO jest?!' :D
Ach, i tak w ramach ciekawostki.. Wiecie, że ta sama kobieta, która zrobiła tą listę najbardziej nie-seksownych, zrobiła potem najbardziej seksownych i szanowny Way był na 7 miejscu? Dziwne.. :D
no to nieźle to była chyba taka podpucha dla wnerwienia fanów chociaż mi zwisają takie rankingi bo kazdy lubi co innego i inną liste by zrobił
CHYBA KOGOŚ POGRZAŁO!!! Widzieliście może teledysk Teenagers?? Mam taką podjarę jak go oglądam... Awww jest w nim totalnie sexi, jak ktoś mógł powiedziec że jest inaczej?!
Byłabym wdzięczna jakbys podaj link do tej stronki z lista seksownych i szanowanych. Interesuje mnie wszystko zwiazane z Gw
z gory dzieki :)
Spokojnie, nie każdy czytał Zwierzenia Georgii Nicholson, a więc nie każdy traktuje tak samo temat Podjarki, ziooom;]
Ale prawda, Gee jest sexy;] Ja tam zawsze tak uważałam:P
Jak ktoś nie mógł czytac zwierzeń Georgii Nicholson?! Co?! Powiedzcie mi?! Jak tak można... :PP GERARD YOU'RE HOT!!
No tak... temat podjarki to tylko my znamy.... Co nie zioom? Tyle razy ją miałyśmy.... Was it a dream :P Frankie w okularkach... Frankie w ogóle... Gerard w wywiadach... Gerard's humps... ;]
coś jest z nami nie tak hehe a gdzie tam chyba kazda normalna dziewczyna by tak mowila