Gerard Way

Gerard Arthur Way

8,6
29 ocen scenariuszy
powrót do forum osoby Gerard Way

najmniej sexowny co ??

użytkownik usunięty

jest lista na ktorej gee zajmuje 21 miejsce to lista najmniej sexownych mezczyzn makabra nie mieli kogo tam dac tylko gerarda porazka spojrzcie co o nim napisali
http://thephoenix.com/article_ektid37405.aspx

zarżne suke która tą liste zrobiła :D
to już przegięcie ;/

Czy ludzie naprawde nie mają nic lepszego do roboty niż robienie takich bezzsensownych list...? Eh, na głupote nie ma rady;/

Czy ludzie naprawde nie mają nic lepszego do roboty niż robienie takich bezzsensownych list...? Eh, na głupote nie ma rady;/

użytkownik usunięty
Lailea

moim zdaniem to dziwne ze dali tam gee wiele osob uwaza go za sexownego i wszedzie o tym mowia

No fakt, przecież jest tyle blogów o Gerardzie, na których laski piszą tylko o tym jaki to on jest HOT:D

Lailea

Hot, nie hot.. każdy ma inne zdanie. :D Osobiście, kiedy pierwszy raz zobaczyłam Gerarda na jakimś zdjęciu (3 lata temu chyba) to moja reakcja była mniej więcej 'Aaaa, co TO jest?!' :D

Ach, i tak w ramach ciekawostki.. Wiecie, że ta sama kobieta, która zrobiła tą listę najbardziej nie-seksownych, zrobiła potem najbardziej seksownych i szanowny Way był na 7 miejscu? Dziwne.. :D

użytkownik usunięty
_bateman

no to nieźle to była chyba taka podpucha dla wnerwienia fanów chociaż mi zwisają takie rankingi bo kazdy lubi co innego i inną liste by zrobił

CHYBA KOGOŚ POGRZAŁO!!! Widzieliście może teledysk Teenagers?? Mam taką podjarę jak go oglądam... Awww jest w nim totalnie sexi, jak ktoś mógł powiedziec że jest inaczej?!

_bateman

Byłabym wdzięczna jakbys podaj link do tej stronki z lista seksownych i szanowanych. Interesuje mnie wszystko zwiazane z Gw
z gory dzieki :)

Spokojnie, nie każdy czytał Zwierzenia Georgii Nicholson, a więc nie każdy traktuje tak samo temat Podjarki, ziooom;]
Ale prawda, Gee jest sexy;] Ja tam zawsze tak uważałam:P

Lailea

Jak ktoś nie mógł czytac zwierzeń Georgii Nicholson?! Co?! Powiedzcie mi?! Jak tak można... :PP GERARD YOU'RE HOT!!

Yuzuki

No tak... temat podjarki to tylko my znamy.... Co nie zioom? Tyle razy ją miałyśmy.... Was it a dream :P Frankie w okularkach... Frankie w ogóle... Gerard w wywiadach... Gerard's humps... ;]

Och, ale my jesteśmy pojebane.
Zdarza się.

użytkownik usunięty
Lailea

coś jest z nami nie tak hehe a gdzie tam chyba kazda normalna dziewczyna by tak mowila

No w sumie racja:) (................................)

Faceci z make-up'em działają mi na wyobraźnię ;>.
Ave Gee.