Ciekaw jestem jak wysoką pensję mają wynajęte internetowe trolle i czy to państwowe posady? A jeśli tak to mam nadzieję, że Donaldu Tusku nie poda tego przykładu jako 'tworzenie miejsc pracy' i 'walka z bezrobociem' w czasach jego rządów kiedy przyjdzie czas rozliczeń. Chociaż, znając ogłupienie społeczeństwa większość może by mu nawet przyklasnęła.
Co do Grzegorza Brauna, dobre robi dokumenty, myśli niezależnie, szczególnie szanuję to, że jasno i wyraźnie mówi, że lekarstwem dla Polski będzie wolność gospodarcza - tym samym odcina się od socjalistów takich jak Kaczyński, Ziobro, którzy niby udają patriotów ale sposoby walki z problemami Polski mają jak typowy beton partyjny.
Nie trzeba wynajmować, większość ludzi jest tak zmanipulowana, że sami stali się wyznawcami i obrońcami kłamstw.
Tak, wiara w socjalizm i judeoptymizm to największe błędy tzw. "prawicy" w Polsce. Zresztą Braun bardzo często o tym mówi.
Parafrazując Twój komentarz:
gimi - "super gość", szczególnie wtedy gdy obraża innych. 0/10 albo mniej niż zero :)
Jaką wartość ma to zdanie? Żadną. To zwykłe wyzywanie drugiej osoby. Sformułuj w końcu konkretny zarzut zamiast pisać w różnych tematach bzdety typu: "pseudo-reżyser", "mniej niż zero", "człowiek-porażka" "ma w sobie tyle złej energii", "marna kobiecina" (o E. Stankiewicz). Pisząc w ten sposób pokazujesz samego siebie jako osobę, która bezmyślnie i nienawistnie krytykuje innych. Sam obrażasz, a innym czynisz z tego zarzut, nie przytaczając jednocześnie żadnych argumentów. To smutne.
Niby dlaczego mam Ci się tłumaczyć z mojej opinii? Pan Braun też sie nie tłumaczy z swoich kretyńskich wypowiedzi. Napisałeś "bezmyślnie i nienawistnie".... gratuluję. Przeczytaj swój zapis.... Ty nie obrażasz... jesteś super.... ech
Zacytowane przez Ciebie słowa znajdowały się w kontekście. Wyrywanie ich z tego kontekstu (z całego zdania) jest nieuczciwe intelektualnie. Proponuję przeczytać raz jeszcze (albo kilka razy).
Dla porównania, pewna anekdota:
>>Mistrzostwem w tej dziedzinie był wydawca pewnej książki, który z tekstu recenzji "powiedziałbym, że to najlepsza książka od czasów Biblii, gdyby od czasów Biblii nie napisano żadnej książki" wyciął tekst "najlepsza książka od czasów Biblii"<<
Mam nadzieję, że już rozumiesz, o co mi chodzi w tym poście, gdy mówię o wyrywaniu z kontekstu.
Nie musisz (nie ma fizycznego przymusu) się tłumaczyć ze swojej opinii. Jeżeli jednak jednocześnie atakujesz słownie tę czy inną osobę nie potrafisz tego sensownie uargumentować, to właśnie "pokazujesz samego siebie jako osobę, która bezmyślnie i nienawistnie krytykuje innych." Tylko tyle i aż tyle.
Co do Grzegorza Brauna - pamiętam, że te jego wypowiedzi, które słyszałem, były przez niego uargumentowane. Nie pamiętam, by kiedykolwiek powiedział coś "ot tak". Jeżeli masz jakąś konkretną wypowiedź na myśli, to ją przytocz.
Chciałbym usłyszeć te tzw. "kretyńskie wypowiedzi". Czekam na link, bo na razie jedyną osobą piszącą od rzeczy jesteś ty sam.
Widzę, że spodobało Ci się słowo "cyklofrenia", choć chyba nie wiesz, co ono oznacza, a ja nie wiem, co ma z tą chorobą wspólnego Braun.
Wielki człowiek, wielki Polak, niezgorszy reżyser.
Płatni opluwacze nie sięgają tej wybitnej postaci do pięt.
A teraz biedak gnije w kazamatach reżimu Tuska bo jako jeden z niewielu Polaków ma odwagę walczyć o prawdę.
„Grzegorz Braun jest dzisiaj związany ze środowiskami tzw. tradycji katolickiej, m.in. z Bractwem św. Piusa X. Bractwo to zostało założone oraz jest finansowane przez rodzinę Rothschildów. Ciepło jest przyjmowany również w parafiach soborowego kościoła.
Braun w swoim wystąpieniach mówi dużo prawdy o sytuacji Polski, o Żydach oraz masonerii. Jednym z głównym punktów programu Brauna jest własność, wolność gospodarcza. O czym jednak Grzegorz Braun nie mówi?”
Radzę zapoznać się z Talmudem i z tym jak wpływać na innych mogą żydzi sporo żydów w Polsce jest księżmi i to zgodnie z prawem Syjonu nie przeszkadza jeśli niszczą innych od środka.
a ja ci powiem tak
„Grzegorz Braun jest dzisiaj związany ze środowiskami tzw. tradycji katolickiej, m.in. z Bractwem św. Piusa X. Bractwo to zostało założone oraz jest finansowane przez rodzinę Rothschildów. Ciepło jest przyjmowany również w parafiach soborowego kościoła.
Braun w swoim wystąpieniach mówi dużo prawdy o sytuacji Polski, o Żydach oraz masonerii. Jednym z głównym punktów programu Brauna jest własność, wolność gospodarcza. O czym jednak Grzegorz Braun nie mówi?”
Radzę zapoznać się z Talmudem i z tym jak wpływać na innych mogą żydzi sporo żydów w Polsce jest księżmi i to zgodnie z prawem Syjonu nie przeszkadza jeśli niszczą innych od środka.
znasz Rothschildów ? Wiesz ile pseudo chrześcijańskich instytucji opłacają ? Wymień trzy. Zobaczymy kto jest trolem
Znam doskonale, ale pisanie o Braunie jako osobie, która nie jest godna zaufania jest na poziomie trolli i kłamców, a to właśnie tutaj uprawiasz.
nie wiem po co mi o tym piszesz, mi chodziło o to jak daleko ty się zagłębiasz w teorie spiskowe, jesteś absolutnym rekordzistą. Pewnie masz tak potężną wiedzę i dojścia w takie strony internetowe że mógłbyś sypać z rękawa dowodami o tym jak Rothschildowie razem z piusem i talmudem w ręcę sterują światem wykorzystując do tego tajemne symbole i masonerie i tajemną wiedzę magiczną druidów.
Serio poczytaj o spiskologii i konspiracjoniźmie.
co to znaczy teoria spiskowa ? Oświęcim też był teorią spiskową Katyń też dla Ukraińców i Ruskich teoria spiskowa.
Co masz na myśli teoria spiskowa ?
Chcesz powiedzieć, że Washington nie był wybudowany przez masonów, że Rothschild nie wspierał Anglików finansowo będąc Francuzem w czasie wojny angielsko-francuskiej ?
Myślisz, że każdy ma w głowie tylko nowego smartfona i to za ile go kupi i czy go stać na to ?
Są ludzie którzy myślą jak sterować innymi ludźmi gdybyś miał w rękach połowę światowego bogactwa też byś nad tym się zastanawiał.
A w główki maluczkich, żeby im się nie wydawało wbiłbyś pojęcie "teoria spiskowa".
Dla ciebie to spisek a dla nich chleb powszedni co mają robić mając majątek miesięczny większy niż polskie PKB drapią się po głowie i myślą jak wywołać kolejny konflikt.
Dowiedz się kto pisze polskie podręczniki, czym i za czyje jest fundacja Batorego.
Zobacz sobie ilu polskich wysoko postawionych księży to żydzi a oni mogą być w innej wierze jeśli ją niszczą od środka.
Dowiedz się czym się zajmuje np. Niemczycki.
Ja ci zaraz powiem że 2 wojnę wywołała Polska jak teraz mówią Niemcy i już niedługo to że Niemcy napadły na Polskę dla przeciętnego Niemca będzie teorią spiskową i na takich forach będą tak określać Niemca który napisze, że to Niemcy napadły na Polskę.
Wiesz po coś to stwierdzenie zostało wprogramowane w maluczkich ludzi "teoria spiskowa". Kiedyś dotyczyło lądowania kosmitów a teraz już oczywistości z którymi miałkie główki sobie nie radzą nazywają teorią spiskową.
Ok, w takim razie zapytam inaczej. Czy według ciebie była w gronie osób ubiegających się o fotel prezydenta osoba, która ma propolskie zamiary?
Moim zdaniem najciekawsi i najbardziej propolscy kandydaci dostali właśnie poniżej 1%. Poza tym nie życzę sobie, żebyś pisał do mnie per "wy", gdyż jest to retoryka komunistyczna. Poza tym pan Braun jasno przedstawił swoje plany na najbliższy czas i na pewno nie poprzestanie na kampanii. Wiem, że sporo osób chciałoby, aby po takim wyniku zniknął całkowicie ze sceny politycznej (a najlepiej, żeby zostali sami systemowcy), ale to nie jest ten typ człowieka, który łatwo się poddaje.
zgadzam się że często najlepsi kandydaci uzyskują najmniej, ale wśród naszych kandydatów nie było nikogo ciekawego tym bardziej kompetentnego. Jeśli chodzi o "wy" nie miałem na myśli ciebie a wszystkie osoby, które tutaj tak wychwalają Brauna jak Wallenroda. Jeśli chodzi o jego nieugiętość to zgadzam się, facet łatwo się nie podda, ale z jego paranoicznym podejściem do rzeczywistości na sukces nie ma szans.
ej, ziomek, a wiesz że tupaka zabili iluminaci bo powiedział prawdę o tym skąd sie wziął krak w gettach?
Zaraz pewnie zarzuci mi się lewicowość, bo odważyłem się skrytykować bożka ludzi, który mają taki tok rozumowania. Braun powiela prokremlowskie brednie, był przeciwko sankcjom na Rosje. Należy do antyszczepionkowców, którzy wierzą, że szczepionki są zrobione z ludzkich płodów. Sam się nie szczepiłem, ale nie jestem antyszczepionkowcem. Tak samo, jak krytykując Brauna nie oznacza, że głosowałem na lewice.