Hayley WilliamsIII

Hayley Nichole Williams

10
1 ocena gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hayley Williams

Beznadziejna jest. Irytuje mnie strasznie, uważa się za nie wiadomo kogo. Jakby już legendą była. Straszna diva z niej. W zespole się rządzi i dyryguje kolegami. A talent?, znam o wiele wiele lepszych muzyków niż ona.

Brenda_89

nie znasz się na muzyce, Haeley ma świetny głos i świetnie się prezentuje na koncertach. Ty pewnie cały czasz słuchasz tylko disco polo albo beznadziejnego techno :-) w Tych gatunkach nikt nie ma talentu tam zawsze tylko leci playback :-)

sculli

Hayley to żal jak dla mnie. To ten sam typ co piosenkareczki które się rozbiorą dla sławy. Ta też już się rozbiera. Co to za zespół (paramore) który po 5 latach już sie rozpadł praktycznie. Słyszałam jak na żywo śpiewa, okropnie fałszuje!!!
Ja słucham zespołów które tworzą dłużej niż 5 lat i się nie rozpadają. Techna nie trawie, ale jak poczujesz się lepiej możesz mi to wmawiać, proszę bardzo :).

Brenda_89

No ja się nie zgodzę totalnie. Kurcze, jak można oceniać zespół po tym, że po iluś tam latach się rozpada? To totalnie bez sensu. Ważne powinno być to, że mimo wszystko się NIE ROZPADŁ! A co do Twojej oceny Hayley, to chyba mówimy o kompletnie innej osobie... Przyznam, że o Hay wiem dużo, bo od kilku lat słucham Paramore i to, co zauważyłam to to, że Hayley wyróżnia się z pośród wielu "gwiazd" otwartością, dystansem do siebie i nie widzę w niej w ogóle wielkiej gwiazdy. Myślę, że należałoby trochę bardziej 'wgryźć' się w temat Hayley i Paramore, by wydawać o niej i o zespole osąd. Na koniec dodam, że skoro uważasz Hayley za "ten sam typ co piosenkareczki które się rozbiorą dla sławy" to na świecie nie ma już nikogo przyzwoitego. :P

hoshi696

"Na koniec dodam, że skoro uważasz Hayley za "ten sam typ co piosenkareczki które się rozbiorą dla sławy" to na świecie nie ma już nikogo przyzwoitego. :P"

Czyli uważasz, że wszystkie kobiety na świecie się publicznie rozbierają? xD

użytkownik usunięty
hoshi696

Zgadzam się całkowicie z hoshi696. :) Najpierw trzeba być dobrze obeznanym w temacie, zanim zacznie się wypowiadać na podstawie opinii publicznej lub własnego pochopnego osądu. Chociaż każdy może mieć własne zdanie, jednakże krytyka jest prawdziwa tylko wtedy, gdy jest KONSTRUKTYWNA I SUBIEKTYWNA.

Brenda_89

ty jesteś żal jak tak mówisz, hayley i jej koledzy z zespołu są najlepsi! ty się nie znasz, serio toleruję jak ktoś ma własne zdanie, ale jak ktoś obraża hayley i wgóle zespół paramore to już nie wytrzymuję, bo ich kocham. czy ty wogóle znasz się na muzyce?! właśnie słucham ich piosenki chrushchrushchrush z koncertu na żywo i jakoś nie słyszę by fałszowała, może ktoś tu ogłuchł i wcale nie mówię o sobie:) beznadzieja to z CIEBIE i wszyscy się ze mną zgodzą!!!

Brenda_89

zaraz mnie krew zaleje. ŻE NIBY HAYLEY FAŁSZUJE?!? większej głupoty chyba jeszcze nie słyszałam.

sculli

Zgadzam się z Tobą. Ja bardzo lubię jej zespół Paramore też,a że się rządzi to jak widać dobrze,bo może by tak daleko nie zaszła.

sculli

Czym różni się pop od disco ? Może łatwiej będzie znaleźć podobieństwa. To pierwsze jak i drugie to megaa wiocha :)

fllaczek

Jeśli pop to dla Ciebie wiocha, to lepiej się nie wypowiadaj.

Jimmy_Eat_World

matko ludzie, każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie, jak dla mnie jest brzydka i nie przepadam za Paramore !

CukierkowaLala

No oczywiście, że każdy ma swoje zdanie i dobrze, że się udziela na forum, ale jak można pisać bzdury, że pop to wiocha? W takim razie zapewniam - Lennon przewraca się w grobie przez takie uwagi nie na miejscu. W końcu większość muzyki brytyjskiej opiera się na pop'ie. Mam wymieniać wykonawców? Lepiej nie. (...)

Jimmy_Eat_World

Tak trochę wbrew nazwie, brit pop, który zapewne masz na myśli, to podgatunek rocka, nie popu.

Poza tym, zawsze reagowałem alergicznie na szufladkowanie jej zespołu jako "pop". Już wystarczą mi beznadziejni "podobni" wykonawcy na laście...

sculli

Taki wielki fan i nie umie napisać poprawnie imienia. (y)