Henry Cavill

Henry William Dalgliesh Cavill

8,2
55 684 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Henry Cavill

Ma IMDb pisze, że wystąpi w kolejnych częściach "Pięćdziesiąt twarzy Greya" jako Jack Hyde. To prawda? Ma ktoś potwiedzenie tego?

WiolaP_fw

Właśnie też mnie to zdziwiło, tak samo jak fakt, że Cara Delevingne gra Leile. Generalnie myślę, że to bujda, zwłaszcza, że nawet nie został potwierdzony reżyser, więc niemożliwe, że już zostali dobrani nowi członkowie obsady (bo z tego co mi wiadomo, to reżyser wybiera aktorów)

WiolaP_fw

Mam nadzieję że to ściema

WiolaP_fw

Bzdura totalna, Jacka musi zagrać jakiś anty-atrakcyjny facet, tak jak w książce, a nie gość bijący filmowego Greya na wejściu co najmniej o dwie klasy :)

valonna

Zgadzam się z Twoją wypowiedzią xD

WiolaP_fw

Na polskich portalach piszą, że to prawda i oby mam nadzieję, że w końcu zobaczymy go nagiego :)

WiolaP_fw

Wujek google mówi, że jedynie jest na oku do tej roli, a nie, że już jest to potwierdzone...

WiolaP_fw

Pierwsze co pomyślałam "wtf??!!??" on jaki Jack :/ żart jakiś ;P on by się raczej na Greya nadawał xD

WiolaP_fw

"śledzę" Cavill'a już od dłuższego czasu ... w ostatnim czasie zaprzeczył w wywiadzie, że nie będzie brał udziału w kolejnej części Grey'a... to potwierdzone więc bez obaw :) jedynie polskim "mediom" , które wyłapują na "wyrywki" news'y nie chce się poszperać nieco głębiej i sprawdzić :) jestem za tym by wybierał różne charaktery ale mi osobiście na tej roli nie zależy choć przyznać muszę , że trylogii nie czytałam ... więc co ja tam wiem ;) lol