Henry Rollins

Henry Lawrence Garfield

6,8
2 013 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Henry Rollins

Liar

użytkownik usunięty

kurde to jest facet chcem byc niem chcem tak wyglondac chcem tak myslec chcem byc Klamca chcem byc chory umyslowo
I'm a liar,yeah I'm a liar, yeah I lie you ,i feel good

użytkownik usunięty

...wnioskuję po Twojej wypowiedzi, że już jesteś chory. Powodzenia!

No tak, "Rollins Band" jest najbardziej kojarzony z ich przebojem LIAR, to fakt. Ale mają dużo świetnych piosenek.
Zresztą rozumiem przedmówce, sam jak poczytałem troche o Henrym Rollinsie to chciałem być taki jak on.
No a ze facet w wieku 40 kilku lat jest tak dobrze zbudowany to tez mi imponowało.
Lubie tego człeka :D za wszystko

koleś w klipie do tej piosenki wygladał jak świr.. tekst jest zajebisty

Nathalia

Średnia głosów 9,24/10 - Tylko pogratulować głupoty użytkownikom.

24h_7d___fAFiK__

O, widzę że kolega ma nick adekwatny do poziomu swojej inteligencji.

Nathalia

Henry Rollins w jednym z wywiadów powiedział że ten kawałek odnosi się do polityków !!!

Rollins to tylko jak gral w Black Flag, pozniej jako Rollins Band bylo juz duuuuuzo slabiej.

Żeby być takim jak rollins to trochę wysiłku cię czeka- fizycznego, bo to kulturysta. Intelektualnie będzie trudniej bo to człowiek dość inteligentny.
Jeśli natomiast chcesz byc taki jak postać z teledysku to wystarczy sie jedynie farbą emulsyjną (lub inną) wysmarować i powtarzać bez zrozumienia I'm a liar.
W każdym jednak z tych dwóch przypadków naucz się prosze poprawnie pisać słowa pochodzenia polskiego mimo że wydaje pozornie się iż choremu umysłowo może to być nie potrzebne.