Dlaczego ta podroba aktorki ma taka ocene? W niczym takim nie zagrala, mimo iz gra w moim ulubionym serialu to ta srednai to kpina. ;/
Ciesze sie ze ktos sie ze mna zgadza:)Moze i dobrze gra,ale ta srednia jest troch za wysoka.Jak dla mnie Sophia powinna miec wyzsza,jest lepsza aktorka.
Kpiną jest takie porównywanie!!! Hilarie jest bardzo dobra aktorką i zasługuje na wysoką średnią. Owszem zgadzam się, że Sophia Bush ma dużo za niską średnią, ale to chyba nie wina Hilarie, tylko głupich małolat zakochanych swego czasu w Chadzie. hilarie ma skromny dorobek, więc nie możecie ocenić w pełni jaką jest aktorką, a jej kreacja w One Tree Hill jest bardzo ciekawa...Takie porównywanie nie ma sensu nie mówiąc już o celowym obniżaniu oceny, żeby tylko nie była wyższa od oceny Sophii
Zgadzam się z peyton.
Powiem ze juz mnie męczą tego typu posty...ile można pisac w kółko o tym samym:/Ciągłe narzekanie...dlaczego Hilarie ma taka wysoką srednią a Sophia nie??buuu....Dajcie sobie spokój.
Hilarie zdecydowanie zasługuje na swoją średnia...moze i nie zgadzam sie z tym ze Sophia ma aż tak niską bo to zazdrosne fanki Chada kiedys jej takie oceny wystawiały...ale co tak narzekacie na Hilarie??Co ona ma z tym wspólnego?Nie rozumiem tych ciągłych pretensji rzucanych w kierunku Hilarie.To nie jest jej wina!!!
Nie rozumiem cie Brooke... Przecież nie ważne jest w ilu filmach zagrała, ale jak to zrobiła. Wdług mnie to świetna aktorka. Ma talent i choć nie miała wielu propozycji by zagrać to jednak w Pogodzie na Miłość miała świetną rolę i za to ją ludzie kochają.
Spotkałam sie już z takimi tematami z 1000 razy.
Komunikuje że to nie ma sensu.Każda z nich jest zupełnie inna i nie ma sensu takie porównywanie...chyba każdy może wolec Hilarie...a Sophia ma taką ocene jaką ma...niesłusznie ją ludzie ocenili,bo kierowali sie tym ze "odbiła" fanka faceta(hihi).To jest dopiero żałosne:)
Pozdrawiam
AmiRa;**
I Peyton jest dobra i Brooke jest dobra, są aktorkami więc nie ma sensu ich porównywać, takie mają role. ja osobiście lubię bardziej Peyton... no ale...
Madzia, ale my tu rozmawiamy o aktorkach a nie o ich postaciach z serialu. :)
A takie tematy jak zwykle nudzą...
Podróba? no cóż...to ciekawe jak nazywasz Lindsay, Paris? :D
W pełni się zgadzam z Klaudią. Bardzo mnie wkurzają takie oceny. Nie mam nic do Sophi Bush, ale osobiście uważam Hilarie za lepszą aktorkę. Szkoda, że nie zagrała w wielu filmach ale myślę, że jeszcze wszystko przed nią. Jej rola Peyton w One Tree Hill bardzo do niej pasuje i gra ją świetnie. Sophia Bush pewnie ma niższą ocenę niż powinna mieć ale żeby uważać za żałosną ocenę Hilarie? Wedłóg mnie zasługuje na jeszcze wyższą. Myślę, że po prostu wkurza cię ta wysoka ocena dlatego, że jak sama piszesz na swoim blogu, nie lubisz Peyton. A stawianie takich opinii (Brook Davis) o innej utalentowanej aktorce z powodu jej roli w jednym serialu można nazwać naprawdę ŻAŁOSNĄ OPINIĄ!