Szkoda, że Hilary zajmuje dopiero 246 miejsce :(:(:( Mi wydaje się że powinna być przynajmnie w top 150 ale cóż antyfani narazie wygrywają...SZKODA...ja osobiście wierze że Hilary będzie o wiele wyżej;)pozdrowionka dla fanów Hilary Duff...;)
fajnie, że lubisz Hil i Chada, a Twój ulubiony film to Cinderella Story. to tak jak ja, tylko że...no sorry, że tak Ci powiem, ale to troche... pedalskie... xD no bo jesteś facetem podobno^^ nigdy nie słyszałam, żeby ulubionym filmem chłopaka mogłaby byc komedia romantyczna, a idolem królowa nastolatek... sorry za szczerość, no ale każdy ma prawo wyrazić własną opinię :D
do mojego poprzednika: no i co z tego ze jest fanem krolowej nastolatek? ja jestem fanem linday lohan a ja tez lubia nastolatki ale nie tylko np starsi moja mama ja lubi:) moze z tym filmem to sie zgadzam ale z reszta nie a co do tego 246 miejsca i ze antyfani dzialaja a jak linds byla w piewszej 100 i nagle zaczela spadac po zekomej klutnie z hil? wiec moze i dzialaja ale w w tych dwoch przypadkach