Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

Ja ją poprostu ubustwiam kocham filmy z jej udziałem niemówiąc już o serialu lizzie mcguire :))))) nie przegapiłam żadnego odcinka jest świetną aktorką i piosenkarką moim marzeniem jest zobaczyć i usłyszeć ją na żywo :))

Czekoladova_Czekolada_

Zupełnie się z Tobą zgadzam. Hilary Is The Best!!!!! Super śpiewa i gra w filmach ;))))))))

Czekoladova_Czekolada_

dla mnie 1 to za duzo !! szkoda ze nie ma tu ocen minusowych ;/

Czekoladova_Czekolada_

Hmmm to trudne ale postaram się Was tzn fanki panny Duff zrozumieć i zapytam: co w niej jest niezwykłego? Kiepska aktorka, gra bezpłciowe role w tandetnych filmach a głos- jak każda śpiewająco- grająca "gwiazda"- ma pewnie modyfikowany. Co w tej blondynce jest takiego cudownego i "the best" skoro już zajeżdżamy angielskim:P? Ja tylko pytam więc nie spalajcie mnie za to na stosie... Pozdrawiam

Matriarchat

Witam :)
Hilary nie jest kiepską aktorką, tylko role jakie dostaje są kiepskie i wszystkie bardzo podobne. Zawsze gra słodkie nastolatki z problemami miłosnymi, pomijając Material Girls, gdzie razem z siostrą zagrały dwie "blondynki". Mimo tego lubię oglądać z nią filmy.

Co do muzyki... Oglądałam wiele koncertów i większość była śpiewana na żywo. Było to słychać, troszeczkę różniło się od orginału. Dlaczego odrazu oceniasz wszystkie śpiewające aktorki tak samo? A mianowicie, że wszystkie mają modyfikowny głos. Pozory mylą...

"Co w tej blondynce jest takiego cudownego?" Zacznijmy od tego, że już nie jest blondynką... Cudowna jest jej działalność charytatywna, to, że woda sodowa nie uderzyła jej do głowy jak Paris Hilton czy Lindsay Lohan. Nie eksponuje swojej nagości jak one. Tutaj niech ę nikogo obrazić, ale ten przykład jest trafny. Cały czas jest skromna i... nie trafiła do więzienia :P.

Jestem jej fanką i od dłuższego czasu podziwiam ją za to co robi i co sąbą reprezentuje. Mam nadzieję, że Hollywood jej nie zmieni.

Serdecznie pozdrawiam!
Gwiazdka

Gwiazdka_3

zobaczymy, czy jej nie odbije, moze udaje tylko słodka a naprawde to z niej niezle ziolko ;) poczekajmy roczek i zobaczymy :P

Sachi

Jak narazie Hilary jest jedną z tych spokojniejszych gwiazd w Hollywood. Aktorstwo stoi u niej na niskim poziomie ale może jeszcze się podciągnie, chociaż żeby to zrobić musiałaby się wysilić i dostać jakąś lepszą rolę a nie ciągle to samo. Ona gra na jedną minę a mianowicie-"Jestem słodka,sympatyczna i wszyscy mnie kochają."Nie będę jednak z góry zakładać że nic z niej nie będzie, bo ma jeszcze szansę coś zdziałać . Głos ma nawet dobry, ale nic szczególnego.Czasami natknę się na jej piosenki, ale zdecydowanie nie przepadam za takim różowym popem. Wg. mnie zasługuje na najwyżej trzy i taką ma u mnie ocenę, bo są od niej lepsi na tej stronie. Pozdr! **Winona* :)