Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

Co ona robi tak wysoko? Przecież ona nie ma za grosz talentu i gra tylko w głupawych komedyjkach dla "rózoffych" dwunastolatek. Moim zdaniem jej miejsce w tym rankingu powinno znajdować się gdzieś pomiędzy Uwe Boll'em a Kają Paschalską.

Goku

Niestety.Tego nie zmienimy. A byla jeszcze wyżej...

Sachi

Ja dałam 1/10, nie wiem co ta paniusia robi na tak wysokim miejscu w rankingu..

Goku

Jest tak wysoko,bo jest sympatyczna i za to ją ludzie lubią

Goku

` dlaa " różpffych" 12 - latek ? obawiam się , że nie . ; dd

przede wszystkim nie jestem żadną różową czy nazywaj sobie to jak chcesz 12-latką , a Hilary wydaje się byćć dobrą piosenkarką i aktorką nie ?

zaimponowana__

obejrzałam dosc duzo filmów z jej udziałem... i chyba moge stwerdzic z czystym sumieniem ze jest totalnie beznadziejna. no fakt sympatyczna to ona jest w kazdym filmie tylko biega i sie cieszy na tym pogeda jej cała "gra" aktorska aaaa nie no i zapomniałam na koncu prawie kazdego filmu nastepuje wielki finał i nasza "gwiazda" śpiewa... ekscytujące doznanie doprawdy... ^^

pozdrawiam ;)

Goku

No może nie jest najlepszą aktorką jaką znam,ale lubię ją:)

Goku

Ha ha ha a ja nie wiem co do niej macie fajnie gra lubię filmy z jej udziałem i lubie słuchać jej piosenek ;P Jest moją ulubioną aktorką ;p

Goku

Błagam was przestancie pisac o aktorach " nie maja za grosz talentu " czy coś w tym stylu... gdyby na serio tak było to żaden reżyser nie wziąłby takiej gwiazdki do filmu ;/ o gustach sie nie dyskutuje może poprostu komuś nie podobac sie jego gra, moze ktos nie lubi Hilary, ale talen "jakiś" to ona raczej ma :D