Ona , Paris H. i Lindsey L. są niestety ikoną naszej pop kultury ! Sa brzydkie , zawsze jak sa filmowane mają tone tapety na japach ! Nie maja urody, talentu filmowego i niestety dla wielu sa idolami ! jaahhh ;/
ale ci pojechala - wystarczy zobaczyc jej ulubione filmy to pewnie jakas 14 moze 15 co to w glowie jeszcze nic nie ma - wracajac do tematu Duff jest zajebiscie ladna i yyy to mi wystarczy a co do lohan czy hilton ona nawet ladne nie sa ;)
hmm ... jeśli myślisz ze jestem jakąś 16letnią gówniarą to się mylisz, nie będe brala udziału w jakiejś pseudo kłotni, lubisz czy nie lubisz hil to twoja sprawa, ale widać ze matka cie nie kocha i masz kompleksy, pomyśl nad tym co piszesz bo to przekracza ludzkie pojęcie !!!
Malinka ^^^^ nie no ludzie ^^^ dziecko ma różowy pamietniczek i rożowe buciki ^^^ dziecko kochane skoncz ta podstawówke to pogadamy ^^^ LOL ;p
Malinko - cóż za bogaty zasób językowy i niepoślednie filmowe upodobania - wytrawny i wymagający z Ciebie koneser kina...
Czyż to nie paradoks, że Hilary "Antytalent" Duff posiada wyższą średnią niż Andrzej Wajda, wyższą niż Janusz Gajos czy - o zgrozo! - Krzysztof Kieślowski?
I oto kolejnym dowód na poziom intelektualny większości użytkowników FilmWebu i bezwartościowość - zarówno rankingu filmów jak i osób.
Tez bym chciala miec takie problemy
poza tym na jakiej podstawie porównujesz Lindsay i Paris??? Zalosne... Lindsay ma orginalny typ urody i jest utalentowana... Paris no comments... do jej wyglądu i aktorstwa... A Hil moze srednia aktorka ale bardzo ladna
pozdrawiam :)
"A Hil moze srednia aktorka ale bardzo ladna" - widzę Megi, że cenisz Hilary tylko za wygląd, a nie za "talent" i jesteś świadoma, tego iż go nie posiada.
"ale ci pojechala - wystarczy zobaczyc jej ulubione filmy to pewnie jakas 14 moze 15 co to w glowie jeszcze nic nie ma - wracajac do tematu Duff jest zajebiscie ladna i yyy to mi wystarczy a co do lohan czy hilton ona nawet ladne nie sa ;)"- nie rozumiem dlaczego 14- latki są zawsze postrzegane jako głupie gęsi wyprane z mózgu, wczytujące się w Bravo i inne badziewia i mające za idolki plastik hilton oraz szanowna panią H.Duff. Ja też mam 14 lat i nie uważam się za głupią idiotkę, co to kocha różowy i ma zamiast mózgu rozgotowany makaron. Denerwuje mnie to, bo taki głupi stereotyp sie utarł- jak ma 14 lat to musi byc beznadziejna i głupia. A HILARY DAłAM 3. POZDR!
oo widze ze niezle pojechalas !! ale ja do hilary nic nie mam i nie wiem co ty do niej masz !! czy kiedys slyszals moze ze hilary staczala sie po jakiejs imprezie lub cpala albo cos w tym stylu !!! albo miala sesje w playboyu ????!!! ja o niej nic takiego nie slyszalam ;) wiec prosze cie jezeli chcesz mowic cos o niej to najpierw sie dowiedz !!!!
Co do Paris i Lndsey się zgodzę ale Hilary była spoko do czasu. Teraz niestety nie różni się nieczym od reszty amerykańskiego dziadostwa grającego w filmach :D
co masz na mysli mowiać - "Teraz niestety nie różni się nieczym od reszty amerykańskiego dziadostwa grającego w filmach :D". traz tez jest spoko. no moze nie calkiem. poweim to tak hilary powinna porzucic kom rom dla nastolaktkow i zajac sie czyms ambitniejszym..... np. zaczac grac w dramatach. poprostu kom nie sa jej pisane.
Siemnako !!!!!!!!!
zgadzam sie z toba ;) ale zreszta ;) kazdy czlowiek sie zmienia ;)
i nie mozemy od niego wymagab zeby byl ciagle taki sam ;)
wiesz co ci powiem przeciez kazdy czlowiek sie zmienia nawet gwiazdy chociaz my ich fani tego nie lubimy no ale coz przeciez ona ma teraz 19 lat !!! naprawde tez mi sie to troche nie podoba :) ale coz ;) poprostu taka jest kolej rzeczy !!!
No to tak: Hilary taka sobie, ładna czy nieładna, ja mam to gdzieś. Może się wyrobi. Lohan się zepsuła i nic
już z niej nie będzie, a szkoda, bo nieźle się zapowiadała. Paris Hilton to zepsuta, bezczelna, tandetna,
rozpieszczona, psychiczna panna co nigdy nie zaspokoiłą swoich zboczonych fantazji. No to tyle...
A co do Malinki to weź wyluzuj, bo bronisz Hilary jakby była matką Teresą z Kalkuty. Pozdro i zapraszam do
mnie!!! ;-)))