Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

to chyba nie wymaga komentarza odnośnie talentu i umiejętności tej dziewczyny...

MaLuTkA

tak, ale poza tymi 6 malinami, ktorych zreszta nie zdobyla to Hilary posiada jeszcze 14 nominacji dla najlepszej aktorki itp. oraz zdobyla 8 nagrod m.in. dla najlepszej aktorki :p wiec nie jest wcale taka zla...

zapraszam do siebie :)

XY007

Ciekawe co to za nagrody? Zapewne MTV Movie Awards.. Aktor, który jako tako sie ceni nie zawraca sobie tyłka tego typu nagrodami, które tak naprawde nic nie znaczą:) Jak złote maliny.

MaLuTkA

weez malutka spadaj ze swoim malutkim rozumkiem masz kurna problem...

bez komentarzaaa

a wiesz ze stone dostala zlota maline i jednoczesnie zlotego globa??

pfff buahaha wez malutka urosni to pogadamy

wiertaraaa

Ta, i myślisz Megi, że "Hilcia" dostanie Złotego Globa? A jak w ogóle możesz porównywać Sharon Stone do Hilary ??? ;-)

Stacy

Wow! Laska mnie rozpie*dala:P Ona jest naprawde zdesperowana;P I jak moja przedmówczyni zadam to samo pytanie: "Jak do k*rwy można porównać Sharon Stone do Duff??????????????????????????????????????????????;P To jak porównać kawior do gówna;P

Mikimoto_

Właśnie, Duff to cholerne beztalencie.

Nachtjager

Nie chce nikogo urazić , rozumiem że dla kogoś Hilary Duff może być dobra aktorka , ale porównywanie jej do Sharon Stone jest niczym zamach stanu :)

MaLuTkA

LoL czy ja powiedzialam ze porownuje hilary do stone? nie!.... chodzilo mi o to ze stone jest dobra aktorka i mimo wszytsko dostala zlota maline....

wiertaraaa

No i ??? Po co to napisałaś xD???

Stacy

Doda lepiej spiewa niz Ona gra tyle mam do powiedzenia.

Pozdro

Antonio_Montana

Zgadzam się z Tobą. Doda ma piękny głos, ale piosenki ma tandetne i cała dla mnie zachowuje się jak zdzira...

MaLuTkA

Akurat maliny tak jak oskary nie zawsze oddają to co powinny. Chociażby wspomnieć o nominacjach do malinek dla Scarface(?) i (o matko...) LŚNIENIA!
Ale akurat w tym wypadku sie nie mylą... Aktorka z niej żadna,a że ma ładną buźke i znalazła sie w odpowiednim miejscu o odpowiedniej porze to teraz robią z niej gwiazde... Ehhh

MaLuTkA

Złote Maliny to "nagrody", które powstały dla jaj. Od czasu do czasu przyznaje je się wspaniałym aktorom, by zrobić wokół tej "statuetki" dużo szumu. A jeśli chodzi o Duff... aktorka z niej kiepska. We wszystkich filmach gra sztucznie i talentu to ona nie ma za grosz. To, że gra w komediach o niej źle nie świadczy, bo można grać w tym gatunku filmowym i robić to bardzo dobrze, ale jeśli ona nie umie grać, to ani w komedii ani w dramacie dobrze nie zagra.