co ona robi na tak wysokim miejscu w top ludzie?????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????
Zasłużyła sobie na to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)))
Pytaj sie mnie a ja ciebie...!!
Ludzie,dalej nie zauważyliście tego że to jest tylko ranking a do tego nie na umiejętności aktorskie tylko na popularnośc.
Nie podniecajcie sie tak...Dżizys...:/
właśnie też mnie to załamało jak przeglądałam top 100 ;ooooo
Boże, nędzne fanki, zlitujcie się... należy jej się być w pierwszej 10 top 100 najgorszych, a nie.
1 miejsce????!!!!! To by była obraza dla wszystkich poważnych aktorów na Ziemi. Duff zagrała w kilku filmikach, ze dwa, trzy były dobre i ma się jej należeć 1 miejsce?! Kim ona jest przy takim Al Pacino? Raczej nikim :/
PS. To moja opinia.
Duff to obok Lohan najgorsza aktorka wszechczasów. A to jej miejsce,za wysokie o co najmniej 1000 pozycji,to sprawka dzieciaków,góra lat 10,które mają ją za swoją boginię. Śmiechu warte!!
Moim zdaniem Hilary nie ma zbyt wielkiego talentu aktorskiego,gra wszędzie tak samo cos jej tam wychodzi ale widac ze talentu nie otrzymala.Jednak lubię ją,nie wiem czemu,sprawia mile wrażenie.
Ale co do Lindsay Lohan to sie nie zgadzam.Ta dziewczyna ma talent,aktorstwo jej dobrze wychodzi,zaczyna grac w coraz lepszych filmach i wyraza emocje,nie gra wszedzie indentycznie.
Ale jej akurat nie lubię,Hilary jest sympatyczniejsza.
Duff to obok Lohan najgorsza aktorka wszechczasów. A to jej miejsce,za wysokie o co najmniej 1000 pozycji,to sprawka dzieciaków,góra lat 10,które mają ją za swoją boginię. Śmiechu warte!!
Koleś jak masz tak złe zdanie o Hilary to zachowaj je dla siebie!!!NIelubisz jej , to nie ,
Może i jest popularna dla dzieciaków w przedziale wiekowym 10-15 lat, szczerze mówiąc jej to zwisa, czy przed jej zdjęciem podnieca się 50 latek, czy małe dziecko, trzepie z Tego kasę i jest zadowolona...
Po pierwsze- czemu z góry zakładacie, że TYLKO osoby w wieku 10-15 lat mają Hilary za swoją idolkę? Tak sie składa, że ja mam 14 lat i dałam jej 3, bo jest naprawdę słaba. Szczerze to zasługuje na 2, a ten dodatkowy punkt to tylko moja dobra wola. Co do jej miejsca w rankingu- zgadzam się, że jest ono za wysokie(chociaż ostatnio zaczęło spadać) ale z drugiej strony to tylko ranking, którym nie warto sie przejmować i o który nie warto sie kłócić. Np. tyle było zachodu o to, że Depp jest w 10, minęło parę dni i jest już na 11 miejscu. Tak samo będzie z Hilary- minie trochę czasu i jej tu nie będzie. A co do Lindsay, to rzeczywiście aktorsko zapowiadała się nieźle i zawodowo nie zmarnowała swojej szansy, ale w życiu stoczyła się jak mało kto. Niżej są chyba tylko Paris i Britney :/. To tyle mojego zdania. Pozdrawiam!
Hej nie kłóćcie się!!! Hilary jest fajna, ale to totalne beztalencie. Jej filmy są żałosne, a ona grać nie umie i pogódźcie się z tym!!!
ja sie z tym niepogodze!!!Za film Lizzie McGuire dał bym jej oscara!najlepsza była ostantia scena jak śpiewała(była boska!!)
pozdro all
Z jakiej racji Hilary ma dostać Oscara skoro dajmy na to 1000 razy lepszy od niej Johnny Depp nie dostał? Widziałam parę jego filmów i za Edwarda Nożycorękiego, Ed Wooda, Marzyciela albo Piratów Oscar należy mu sie bardziej niż Hilary za Lizzie Mc coś tam. Widziałam ten film więc wiem co mówię. Teraz w kolejce czeka Sweeney Todd- następny świetny film Johnnego, więc nie licz na Oscara dla niej, aż tak sie Akademia nie stoczyła
Ona co najwyżej może teraz dostać MTV lub Nagrodę Młodych. Na Oskara to za wyskoie progi(po akademi można sie wszystkiego spodziewać Reese dostała oskara chodź 100 razy lepsza była Felicity)nawd złoty glob jeżeli dalej będzie grywała w kiepskich komedyjkach. Emmy też chyba razcej nie....
Hilary przypomina mi troche Mandy Moore.. Ich prawie wszystkie role to jakies komedie romantyczne :/ przy tym graja ciagle tak samo (mysle ze kazda inna moglaby zagrac jak ona) ;/ np. Mandy Moore filmy: "szkola uczuc", "uwierz w milosc" ;/ poraszka niech zagraja w jakims sensacijnym..:)ja jestem juz dojrzala i mnie cos takiego nie rusza (nie obrazajac nastolatek oczywiscie)poza: Ach ten johnny.. ja kocham jego filmy..;) np. Piraci, Jezdziec bez glowy, Czekolada(dawno temu ogladalam jaki on byl cudowny), zona astronalty itp. ma gosc talent i doswiadczenie ;) co bysmy bez niego zrobili.. ale przeciez to nie o nim mowa.. spotkamy sie na jego profilku i pogadamy oki? :D
Hilary ani troszkę nie jest podobna pod względem filmowym do Mandy ani odwrotnie. Co do Johnnego zgodzę się, że jest genialnym aktorem. Droga Żabciu, powiedziałaś, że jesteś dojrzała, a robisz błędy jak dzieci w 1 klasie podstawówki. Przepraszam jeżeli się czepiam, ale to aż razi w oczy.
moim skromnym zdaniem sa podobe ;P w oczy razi? gdzie ty tu blad widzisz? bo ja uwierzylam i pozalowalam bo nic nie widze.. prosze odpowiedz bo to wazne bo bede musiala w slowniku poszukac jak zrobilam jakis blad.. ciesze sie ze podzielasz moja opinje na temat Johnnego ;)
no jeden widze ale to z pospiechu ;P (to chodzi o "opinie") ale zaczynam gadac juz o czym innym przez ciebie ;/
Pierwszy to: "sensacijnym", kolejny "poraszka". Nie ładnie zganiać winę na innych ;) Zdaję sobię sprawę, że chodzi o opinię, ale bardzo nie lubię błędów ortograficznych. Zwłaszcz takich banalnych. Pozdrawiam i już się nie czepiam :)
taaa "należy jej sie" ^^^^ dobre sobie ... "zasługuje na to" - jeszcze lepsze ^^^ ludzie .. a z reszta u mnie ona jest w okolicach 4 setki -...jesli takowa istnieje...
Lol czy wy nie macie swoich problemów?
``ohh niee Hilary jest na 77 miejscu to jakaś porażka``
i tak kazdy wie ze szybko spadnie [juz jest na 91.. ]
a wy robicie wielki problem,
niektórzy uważają, że zasłużyła..
niektórzy nie .. no i po co ta gadka? -.-
No,zgadzam się z założycielem tematu.
Lubie ja,ale żeby odrazu była w top 100? Moge podać z 100 lepszych aktorów od niej.
pinol1993 - wyskoczyłeś z tym oscarem...dobre,za serial? Lubie Lizzy,ale żeby dać za to oscara.No chyba kogoś pogieło.Porównajmy na przykłam Titanic-film który kilka statułetek dostał z tym serialem,czy to ten sam poziom?Niesądze.Dziewczyna ma taka ocenę tylko dlatego że takie lole jak ty dają jej 10 za jakiś głupi serial i kilka amatorskich filmików.
Czy ktos się ze mną zgadza ?