Jak na razie widziałam ją tylko w jednym filmie Material Girls. A tak ogółem to kim ona jest?? bo wszędzie jej pełno a ja się nią tak zbytnio nie intere...
Wystarczy przeczytać opis, biografie- cokolwiek i już będziesz mniej więcej wiedziała kim ona jest :)
Tak się składa, że ja wiem :-)
Hilary Duff jest jest śliczną kobietą, aczkolwiek nadzwyczaj beznadziejną aktorką i antypiosenkarką, która
łądny głos może mieć po ulepszeniach technicznych ;/ ;/ a role w jej filmach są... no coments :(
Hilary- ulubienica amerykańskiego showbiznesu niestety bez jakiegokolwiek talentu- wokalnego i
artystycznego. Naciągana, która chcę zrobić karierę na siłe jak Paris Hilton. Ale i tak trzeba podziwiać Duff, że
jeszcze jakimś dziwnym sposobem utrzymuje się w Hollywood i za działalność charytatywną :-)
Pozdrawiam
co do aktorste to masz racje, przyznaje nie jest za bardzo utalentowana, ale jako wokalista jest naprwde bardzo dobra.
NIEZGADZAM SIĘ Z TOBĄ CHANEL!!!
Musze przyznac że hilary duff jest bardzo utalentowana świadczy o tym to że ma PRZEPIĘKNY GŁOS i gra MEGABOSKO W FILMACH ...KofFam filmy z jej udziałem Jest moją ulubioną aktorką :) Jej kariera zaczeła się jak poszła na casting do serialu lizzie mcGuire i to że wygrała eliminacje i wytrwała do końca świadczy o tym że żiri dostrzegło jej talent !!! Uważam że powinna dalej zajmowac się tym co kocha czyli aktorstwo i piosenkarstwo
P.S
A może jestes zazdrosna o to że jej sie powiodło !!!
Gadając z tobą mam wrażenie, że jesteś jakąś zdesperowaną 14-latką, która nie rozumie, że Hilary grać nie umie. Pogódź się z tym! Duff się nadaje do żałosnych młodzieżowych filmików typu Lizzie McGuire, dlatego się dostała.
Nie moja droga, nie zazdroszczę jej, bo nie mam niczego :-)
Urody? Też jestem ładna :D Kasy? nie brakuje mi jej! :D
Więc proszę to tylko twój jedyny pretekst "zazdrościsz jej?" nie możesz wymyślić czegoś ambitniejszego? A co do śpiewania, to nie wiem. Piosenki ma dla nastolatek, dlatego ci się podobają :-)
Aha!To ty nie wież że jej pierwszym filmem był "Casper i Wendy'? Powinnaś wiedzieć jak na taką pseudo fankę Hilary Duff.
Pozdrawiam, serdecznie :)
P.S. "żiri" pisze się jury :-)
juz se przypomnialam ze jej za dobrze nei znam i zadnej jej piosenki nei slichalam ale ogladalam film :) i to nawet wiecej niz 3 :)
"Duff się nadaje do żałosnych młodzieżowych filmików typu Lizzie McGuire" ---> kiedy występowała w Lizzie McGuire Hilary była nastolatką więc dziwne gdyby grała jakieś poważne role, nie? Nie wnikam w jej talent, każdy ma prawo mieć inne zdanie. Ja ją po prostu lubię jako osobę, która nie wywołuje skandali i nie stara się za wszelką cenę dostać na pierwsze strony gazet. A piosenkarką jest niezłą, na początku nie mogłam uwierzyć, że ma taki łądny głos (myślałam, że śpiewa po prostu z playbacku), ale po przesłuchaniu jej piosenek na żywo stwierdzam, że jest niezła :)