Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

Jak na razie widziałam ją tylko w jednym filmie Material Girls. A tak ogółem to kim ona jest?? bo wszędzie jej pełno a ja się nią tak zbytnio nie intere...

Moniszyn

Wystarczy przeczytać opis, biografie- cokolwiek i już będziesz mniej więcej wiedziała kim ona jest :)

seyre

widać, że z kosmosu przybyłaś ;]

manny_2

Tak się składa, że ja wiem :-)

Hilary Duff jest jest śliczną kobietą, aczkolwiek nadzwyczaj beznadziejną aktorką i antypiosenkarką, która
łądny głos może mieć po ulepszeniach technicznych ;/ ;/ a role w jej filmach są... no coments :(

Hilary- ulubienica amerykańskiego showbiznesu niestety bez jakiegokolwiek talentu- wokalnego i
artystycznego. Naciągana, która chcę zrobić karierę na siłe jak Paris Hilton. Ale i tak trzeba podziwiać Duff, że
jeszcze jakimś dziwnym sposobem utrzymuje się w Hollywood i za działalność charytatywną :-)

Pozdrawiam

Stacy

co do aktorste to masz racje, przyznaje nie jest za bardzo utalentowana, ale jako wokalista jest naprwde bardzo dobra.

XY007

No mi się nawet podoba piosenka "Come Clean"

Pozdrawiam :D

Stacy

wszystkie jej piosenki są fajne:):):)

xD

Moniszyn

NIEZGADZAM SIĘ Z TOBĄ CHANEL!!!
Musze przyznac że hilary duff jest bardzo utalentowana świadczy o tym to że ma PRZEPIĘKNY GŁOS i gra MEGABOSKO W FILMACH ...KofFam filmy z jej udziałem Jest moją ulubioną aktorką :) Jej kariera zaczeła się jak poszła na casting do serialu lizzie mcGuire i to że wygrała eliminacje i wytrwała do końca świadczy o tym że żiri dostrzegło jej talent !!! Uważam że powinna dalej zajmowac się tym co kocha czyli aktorstwo i piosenkarstwo

P.S

A może jestes zazdrosna o to że jej sie powiodło !!!

Czekoladova_Czekolada_

Gadając z tobą mam wrażenie, że jesteś jakąś zdesperowaną 14-latką, która nie rozumie, że Hilary grać nie umie. Pogódź się z tym! Duff się nadaje do żałosnych młodzieżowych filmików typu Lizzie McGuire, dlatego się dostała.
Nie moja droga, nie zazdroszczę jej, bo nie mam niczego :-)
Urody? Też jestem ładna :D Kasy? nie brakuje mi jej! :D
Więc proszę to tylko twój jedyny pretekst "zazdrościsz jej?" nie możesz wymyślić czegoś ambitniejszego? A co do śpiewania, to nie wiem. Piosenki ma dla nastolatek, dlatego ci się podobają :-)
Aha!To ty nie wież że jej pierwszym filmem był "Casper i Wendy'? Powinnaś wiedzieć jak na taką pseudo fankę Hilary Duff.

Pozdrawiam, serdecznie :)

P.S. "żiri" pisze się jury :-)

Stacy

Ups! "wiesz" sorry :D

Stacy

juz se przypomnialam ze jej za dobrze nei znam i zadnej jej piosenki nei slichalam ale ogladalam film :) i to nawet wiecej niz 3 :)

Stacy

"Duff się nadaje do żałosnych młodzieżowych filmików typu Lizzie McGuire" ---> kiedy występowała w Lizzie McGuire Hilary była nastolatką więc dziwne gdyby grała jakieś poważne role, nie? Nie wnikam w jej talent, każdy ma prawo mieć inne zdanie. Ja ją po prostu lubię jako osobę, która nie wywołuje skandali i nie stara się za wszelką cenę dostać na pierwsze strony gazet. A piosenkarką jest niezłą, na początku nie mogłam uwierzyć, że ma taki łądny głos (myślałam, że śpiewa po prostu z playbacku), ale po przesłuchaniu jej piosenek na żywo stwierdzam, że jest niezła :)

seyre

Co ty piszesz????Ona jest bOska:):):)

xD

pinol1993

Obiektywnie patrząc to są lepsze aktorki od niej. Ale tak w ogóle to się z Tobą zgadzam ^^

pinol1993

Obiektywnie patrząc to są np. lepsze aktorki od niej. Ale tak w ogóle to się z Tobą zgadzam ^^