Talentu to ona nie ma za grosz
Potrafi grać kilkoma minami
Zawsze gra tak samo - dobre dziewczyny które są nękane przez te złe ale i tak wymarzony facet wybiera ją
Zawsze jest identyczna !!!
Ja słyszałem ze Hilary odrzuciła role czarnego charakteru w "Sidney White" bo bała się że nie poradzi sobie z rolą tej wrednej
Pożal się Boże skoro z tym sobie nie poradzi to co bedzie gdy zaproponują jej dorosłą role ??
Tak, aktorka to z niej raczej nie najlepsza, piosenkarka raczej tez nie, ale nie wiem czemu, czuje do niej małą sympatie... chyba przez sentyment z późnego dzieciństwa :D
a co do tego ze Hilary bala sie ze nie poradzi sobie w filmie "Sidney White" to plotka. poprostu nie ma czasu! caly czas jest w trasie i jednoczesnie gra w 4 filmach, poza tym nagrywa nowa plyte. ciekawe czy ty znajdujac sie w takiej sytuacji mial bys czas na gre w kolejnej produkcji filmowej...
Zgadzam się z pawlem (ale w odpowiedzi 2).
Hil jest wspaniałą aktorką!
Inaczej nie znalazłaby się na tak wysokim miejscu w top świat.
A co do jej kariery wokalnej, szczerze przyznam, że śpiewa troszkę lepiej, niż gra, ale jest super ;)
"Hil jest wspaniałą aktorką!
Inaczej nie znalazłaby się na tak wysokim miejscu w top świat"
Akurat do że znalazła się na tak wysokim miejscu to zasługa jej fanek !!!
A wspaniałą aktorką to ona nie jest
Nazywanie jej wspaniałą to obraza dla innych wybitnych aktorów
Dla porównania
Juliette Lewis gdy była w wieku Hilary miała już na koncie nominacje do Oscara za rolę w "Przylądku strachu" Martin Scorsese i wiele wspaniałych rol ("Co Gryzie Gilberta" - Lasse Hallströma, "Urodzeni mordercy" - Olivera Stone'a, "Mężowie i żony" - Woody Allena no i dodatkowo "Krwawy Romeo" i "Kalifornia")
A Hilary to typowa ofiara popkultury
Jestem pewien ze skończy tak jak inne idolki nastolatek (NP. Alicia Silverstone)