Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

Nie rozumiem zachwytu nad ową panią. Rozumiem że dziewczynki w przedziale 10-17 nie będą zachwycać się Marlonem Brando, ale miło by było gdyby były choc trochę zmądrzały i zrozumiały że Lady Duff aktorką nie jest...jej twarz mogłaby się nadawać na okładkę jakiegoś kolorowego pisemka (i tak po porządnej obróbce) ale nie do filmu gdzie chcemy widzieć coś porządnego...a nie blond "piękności" co nic sobą nie reprezentują...ehhh

barbie_7

No chyba śmieszna jesteś jeśli Hilary Duff nie jest ładna : |

barbie_7

wiecie co hilary jest ładna, ale moim zdaniem nie nadawala by się do filmów bardziej poważnych, ja zawsze bede widziała w filmach typu "cinderella story". A co do urody hillary, jest ładna ale na zdjęciach jak ją sie wymodeluje i wogle, jakby wzieli mnie, albo inne osoby poddało by się je stylizacji tak jak hilary to tez by ładnie wygladali. ale hilary osiagnela sukces i ja ja osobiście bardzo lubie.

barbie_7

to pieknosci bylo w cudzyslowie wiec wskazuje na to ze autor nie uwaza ja za pieknosc.poprostu ta osoba jest tak powszechnie uznawana.

barbie_7

Ten kto uważa że Hilary Duff jest zwykłą dziewczyna to sie bardzo myli ona jest poprostu cudem i tyle!!!!!!!!!!!

barbie_7

myśle że napisałaś tą notke nic nie wiedząc i sugerując się opinią innych ... powiem ci że hil ma już 19 LAt i patrz prosze cię na zdjęcie nowe a nie te z wieku 13 lat ... zanim zaczniesz osądzac troche wiedz na jej temat :)

_Anka_

zresztą ... nic nie zmieni twojego zdania i tak dalej bedziesz sugerować się że to rózowa nieletnia dziewczynka ... po oglądnieciu filmu "War Inc. " przekonasz się jaka jest kobieca :)

_Anka_

a mi wydaje sie ze moze ty nie masz TEGO czegos co ona i jej po prostu zazdrościsz...ja uwazam ze fajnie gra i lubie filmy z jej udziałem
pozdro

Malinka_15

Cóż, mogę powiedzieć, że jest ładna, ale talentu aktorskiego, tudzież muzycznego nie ma nic a nic. Mogłaby być modelką, bo jej największym atutem jest uroda, ale chyba jest trochę za niska. W każdym razie byleby nie grała w filmach, bo to jej absolutnie nie wychodzi.
I nie mówcie, że jestem zazdrosna, bo nie jestem - dziewczyna jest ładna, ale niech nie gra w filmach, bo się do tego nie nadaję. Jest sztuczna i drewniana.

Midnight_6

O, i jeszcze jedno: Barbie, mam 15 lat, a Marlona Brando ubóstwiam, i wielu innych świetnych aktorów ;) Więc nie oceniaj wszystkich nastolatek na podstawie jednej czy dwóch ;)

Midnight_6

O, i jeszcze jedno: Barbie, mam 15 lat, a Marlona Brando ubóstwiam, i wielu innych świetnych aktorów ;) Więc nie oceniaj wszystkich nastolatek na podstawie jednej czy dwóch, które znasz ;)

Midnight_6

Hilary jest bradzo ładna, fajnie śpiewa, i dobrze że jest średniego wzrostu bo wysokie wyglądają jak wieszaki. A w filmie grała bardzo przyjemnie. Niech gra częściej ...

MaX_27

No to tak Hilary jest ładna, ale ze hilary jest odpowiedniego wzrosyu?? ona chyba nie ma nawet 160, i tlyko to nie ejst załadne w niej, ale tak ogolnie to ja bardzo lubie Hilary i ogolnie lubie z nia filmy.

Ana_Mari

Ja zawsze lubiłam Hilary. Jest taką słodką blondyneczką, ale nie jest głupia.

katieffie

Bez kitu smieszna jest zazdrośc niektórych, a Hilary gratuluję tego, że wpędza takie zarozumiałe internałtki w kompleksy!

barbie_7

No, Hilary jest super i utalentowana!!!!!!!!!! no i przede wszystkim ładna!!!! C o Ci w niej przeszkadza?!

ola123452

Wtrącę swoje zdanie i powiem, że jest mi ona obojętna.
Jest ładna w makijażu, bo bez wygląda normalnie, przeciętnie. W filmach jest głównie ozdobą, bo talentu jej brakuje. Gra, bo gra, wy ją za to kochacie OK. Piosenki są czystym popem, bez więszych ambicji. Nie spotkałam się jeszcze z kinomanem albo osobą powyżej 25 roku życia, która uważałaby, że Hilary jest dobrą aktorką/piosenkarką.
Jest kolejną maszynką do robienia pieniędzy dla wytwórni płytowych i filmowych. I dodam jedną rzecz: nie piszcie, że jak ktoś za nią nie przepada, to zazdrości. Wybaczcie fanki, ale jej nigdy nie będę zazdrościć, bo nie mam czego. Są inne aktorki/ piosenkarki, którym mogę pozazdrościć i Hilary się tutaj nie łapie.

barbie_7

Jest bardzo ładna, ale o ile taka Cate Blanchett jest dla mnie najlepszą aktorką naszych czasów to ta Hilli najdelikatneiej mówiąc nie jest aktorka. Dzierży obok Paris berło najgorszej aktorki 21 wieku. I jest typową tandeta dla dziewczynek (nie tylko) czytających Fun CLub jak Jesse czy US 5.

barbie_7

daj jej troche czasu na wykazanie sie ma dopiero 19 lat a wszystko przed nią ... jestem pewno że ten marlon miał troche lat jak zaczoł grać dobrze ....

_Anka_

Dobrze ktoś podał przykłady: Natalie Portman i Keira Knightley. Zaczęły wcześnie i są bardzo dobrymi aktorkami. Mają talent i w każdej roli postrzegane są inaczej. Hilary jest wszędzie taka sama, a jak ktoś kiepsko gra od początku, to raczej cud się nie zdarzy.

Woordoo

przeciez ona ma niespelna 20 lat! ma czas na ambitne kino! no i nie gadaj, ze nie jest ladna bo to ochydne klamstwo!!!!!

Rozmarzona

kurcze jacy wy jestescie dla niej niesprawiedliwi!!sami piszecie ze ma niespelna 20 lat a oceniacie ją jak by miala tysiąc filmów na koncie jak 40-sto letnia aktorka z pelnym doświadczeniem!!jest młoda,ambitna i napewno poradzila by sobie w kazdej roli albo w kazdym razie starala by sie wypasc jak najlepiej!! i jeszcze jedno,czepiacie sie ze gra w filmach dla dziewczynek..a moze dobrze czyje sie w takich filmach??pomysleliscie o tym??pewnie jak by grala w samych horrorach to byscie sie zucali ze nie gra w innych filmach...
pozdroffffka

Malinka_15

zgadzam cię z tobą w 100 procentach ... wątpie żeby keira grała wybitnie w wieku 20 lat ... jestem ciekawa co ludzie będą mówić o niej z 5 lat ... :|

_Anka_

jezu;/ przeciez ona nie ma nawet 20 lat! nie wszystkie aktorki zaczynamly od dramatow!! i zdziwie cie jestem w "owym" przedziele wiekowym ale lubie ambitne kino!

Sachi

.nie kazdy początkujący jest super boskim aktorem bądz aktorką...a ci ktorzy są to maja po prostu szczęście i tyle a inni musza sie wyrobic...proste

użytkownik usunięty
Malinka_15

Wg. niektórych głosów jest ona bardzo młoda i jeszcze sie wyrobi. Uwazają że jeszcze pokaze na co ją stać, ze sie dopiero "rozkreca". Fani mówią że nie wszystkie aktorki zaczynaja od dramatów.
Zgoda. Nie wszystkie. Niektóre zaczynają od komedii i dobrze im to wychodzi. A potem je uwielbiają wszyscy jak leci, bo tak wypada.
Zapomnieliscie tylko o jednym: Hilary niestey nie ma talentu. Nawet jeśli jest się pięknym (a ona jest ładna), nawet jak cię wszyscy chołubią, chcą promować za wszelką cenę, to niestety prędzej czy później brak talentu wyjdzie na wierzch. Często to całe jej "obycie" i pokazywanie się na wszystkich imprezach jak leci jest przykrywką. Bo ona no cóż....Za wielkiej kariery nie zrobi. Jak jej czas minie to przyjdzie kolejna blondynka. Potem to już sie będzie ratować tylko skandalami, tworzeniem linii perfum, ciuchów, etc.
Duff jak gra tak gra, ale za wysokich lotów jej aktorstwo to nie jest.
Pozdrawiam serdecznie-Melody_Jodie

wg mnie jest utalentowana. Ale porównajcie ją sobie w fałszywej dwunastce 2 i w np. Perfect manie. Wygląda koszmarnie (w fałszywej) Strasznie się wychudziła, wolałam ją jako pulchną Hil, a nie jako anorektyczkę....

barbie_7

Hilary Duff jest piękna i utalentowana !!! A ty jej nawet nei dorastasz do pięt ... Zazdrośnica ;/

west_4

e...? Widziałaś mnie na oczy? Na prawdę, nie rozumiem ludzi, którzy wypowiadają sie o kimś kogo nie znają... Tak, zazdroszczę jej... wszystkiego O.o A tak na marginesie, jeśli umiesz czytać ze zrozumieniem. Napisałam, że uważam, że jest utalentowana i tylko stwierdziłam, że się wychudziła i wygląda jak anorektyczka. Przeczytaj kilka razy, może zrozumiesz co się pisze...

klodia12

ja też uważam że troche przesadziłaś west :). ... klodia ma troche racjii ... bo naprawde w fałszywej 12 2 wyszła troche jak anorektyczka i ładna nie była ... ale teraz jest naprwde ładna ;) troche jej przybyło ciałka i wkońcu nie ma taaaakich wieelkich zębów ;] nie lubie takich fanów co od razu jak ktoś obradzi swojego idola to się na niego zucają .... wyluzuuuuj kobieto ;] :D

_Anka_

racja Anka ;) Dzięki za wsparcie ;p Ale w tym nowym filmie War, inc (coś takiego) trochę jak dziwka wyszła

barbie_7

sorry klodia12 ale to co napisałam nie było do ciebie tylo do tej barbie, bo to ona przesadziła a nie ja. No może też troche przegiełam ale niech nie pisze ze nie jest utalentowana bo dopiero rozpoczyna swoja kariere...

west_4

hmm... bez obrazy, ale ona gra od 1994 roku. To nie jest rozpoczęcie kariery. Dla mnie karierę rozpoczął De'Shawn Washington ;)

klodia12

powiedzmy że się rozkręca ;p i po prostu w filmie War, Inc. wyszła sexy ;p a nie jak dziwka bo tego jeszcze nie wiemy nie oglądaliśmy go całego ... ;p

barbie_7

no tak ale jest narazie młoda i zagra jeszcze w wielu filmach które na pewno beda lepsze od pozostałych. Chociaż tamte też były super

barbie_7

Moim zdaniem te filmy w których do tej pory grała Hilary nie były takie złe. Ale w War,Inc zagra zupełnie inną dziewczyne i to może być też super film ;))

magda_109

zgadazam się ... nie moge się doczekać tego filmu ! zapowiedź jest suoer ;)

_Anka_

wiecie co...ogladalem jej prawie wszystkie filmy...nie jest zla aktorka...i choc nie jest tak dobra jak Angelina Jolie czy Cameron Diaz ale to przyjdzie z wiekiem...narazie grala w filmach familijnych bo gdzie mogla grac w wieku 15 czy 16 lat w horrorach :)...ogladalem rowniez sporo filmow o niej na MTV, VH1, ABC i FOX jest ladna nawet bez makijarzu...w 2005r na jej kontach bylo ponad 150 mln$...ma wlasna linie ciuchow, perfumow i innych gadzetow..tylko glupek nie chcial by takieg zycia...poprostu jest gwiazdą...a te panny co pisza ze ona jest taka czy owaka, a potem pisza ze jej nie zazdroszcza wedlug mnie sa sztuczne...bo kto by nie chcial w wieku 16 lat byc slawny i bogaty

Bmw

hil ma lat 19

barbie_7

sławna to może bym nie chciała być...ale nie narzekałabym gdybym miała taką fortunkę;]

Poison_Girl

heheh no przyznaje Do Brandona jej daleko ale poruwnujesz inne typy Gwiazd ona nie nadaje sie do Filmow w jakich gral Brandon zdaje mi sie ze bedize swiecic jkao gwiazda Komedii nie widze jej w Horrorach Thrillerach albo filmach psychologicznych moze sensacje.
Nie jest brzydka CHarakteru nei ocenie bo jej nie znam jak nikt z luidzi ktorzy sie tu wypowiadaja wiec po co mowicie o jej charakterze talent mysle ze przyjdzie z czasem choc nie jest maly
Ale to tylk mja skromna opinia wiec nie atakujcie mnei ;)

barbie_7

wreszcie jakiś temat z którym w pełni się zgadzam

maruda

Co do zazdrości, to nie prawda. Nie zawsze lubi się wszystkich aktorów i to nie znzaczy, że się im zazdrości. Nie chciałabym być tak sławna, ani tak bogata, to nie jest mi do szczęścia potrzebne. I nie prawda, że tylko głupek by tak nie chciał. Chociaż jak chcecie to uważajcie mnie za głupkka. Co do Hilary, to kiedyś byłam jej wielką fanką, ale teraz tak sobie ją lubie. Nie zgadzam się, że to początki jej kariery, ani, że nie mogłaby grać w poważniejszych filmach, bo mogłaby. Ładna była zanim zrobiła sobie operację plastyczną. I lubie filmy poważne (mam 13 lat).

barbie_7

Ja mam 15 i zachwycam się Marlonem... oraz Pacino i Hopkinsem... zobacz jakich "starych brzydali" sobie wybrałam =/
Nie uogólniaj...

użytkownik usunięty
Revenga

kurde barbie ja mam 16 lat i wcale nie acham i nie ocham na widok tych wszystkich pseudo-gwiazdek,wiec jak napisała moja poprzedniczka-nie uogólniaj...

też mam tryznaście alt i uwielbiam streep pacino de niro i blanchett (madonnę ale nie konicznie za aktorstwo) więc dowanie takiej duff 68 miejsca na liscie podczas gdy taka blanchett jest stoczwarta trochę mnie wkurza. Bo ci co głosują na Blanchett chą być objektywni i dają jej osiem, a ci fani duff dają jej dziesięć po obejrzeniu jednego odcinka Lizzie mcguire.