Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

Hmm...nie lubie jej, nawet bardzo. Jak dla mnie to wcale nie jest ładna, szczególnie po tej "cudownej odmianie" - schudnięciu. Wyglada jak koń. :) (oj tak i to koń z bardzo dużymi zębami:D) Nie będe pisała, ze nie potrafi grać, bo się nie znam na aktorstwie (ale nominacje do Złotych Malin o czymś świadczą:). Moja niechęć do niej głównie spowodowana jest tym, ze jest z Joelkiem z Good Charlotte. Możecie pisać, że jestem dziecinną i zazdrosną fanką, ale ja swojego zdania na temat Hilci napewno nie zmienie. Dla mnie Hilary jest zwykłą, bogatą, pusta, holywoodzką 18-latką po przeróbkach!

I_do_not_wanna_grow_up

Jak tak myślisz ... Każdy ma inne zdanie. Ale nie wiem co ona widzi w joelu.. chyba pełno tatułażu i to że jest troszeczke przystojny... no ale cuż ja go nie znam ...

PS:A to nie przez to że schudła stała się "brzydka" tylko przez operacje plastyczną !!

_Anka_

Kiedy chodzi o tego Dżoela nie wiem jak to się pisze.
No to przeciesz ona w jakimś wywiadzie powiedziała że nie leci na przystojnych chłopaków bo są w sobie zakochani mówiąc potocznie....
Tylko woli bardziej dowcipnych bo pisała że są o wiele ciekawsi więc widocznie on jest bardzo dowcipny z tego wynika bo przystujny jak dla mnie to wcale !!!
Pozdro kinomanka 15 :-)

_Anka_

Ja nie jestem az taka fanka Good Charlotte jak GC i nie podkochuje sie w Joelu, ale mysle ze ona (hil) jest poprostu straszna. Nie mam pojecia co Joel w niej widzi, on chyba ma cos z oczami i uszami... Pozostaje tylko czekac na dzien w ktorym Joel ogłosi ze rozstali sie z koniem( Hilary)...Pozdrowienia dla GC i wszystkich Anty fanow Konia ;)

I_do_not_wanna_grow_up

Do użytkowniczki fan hil and chad:
Zacytuje jedno z twoich zdań: "A to nie przez to że schudła stała się "brzydka" tylko przez operacje plastyczną !!" - no to jeszcze gorzej świadczy o Hilary, w tak młodym wieku i żeby sobie już operacje robić!!

A co do urody Joelka to dla mnie jest idealny!!!

I_do_not_wanna_grow_up

co to za joel w ogóle? A hillary-taka tam aktorka, jest-ok, nie ma jej-ok.

użytkownik usunięty
I_do_not_wanna_grow_up

Ona nie wygląda jak koń, tylko jak Kucyk Pony :] :] :]
Pozdrawiam.

I_do_not_wanna_grow_up

Ooooooo! Widze, że nasza słynna Madziara "zaszczyciła" nas swoją obecnością. Jestem fanką GC, która nie lubi Hilary, czyli też jestem pusta? To takie przykre usłyszeć to od ciebie, po prostu chyba się zastrzelę (hahahahaha:D:D). Jeśli ja jestem pusta to ciebie wogóle nie ma:) dziewczyno z Ibizy:P hahahahahahahahahahahahahaha!! !!

I_do_not_wanna_grow_up

Widze, że zmieniłaś avatar! to była zdecydowanie najlepsza decyzja w twoim życiu, chyba nie musze tłumaczyć dlaczego.hahaha:D Odpowiedz sama się na usta ciśnie:)
wyzywaj, smiej się i co tylko chcesz jakoś mnie to nie rusza, a chociaż sobie humor poprawie, że są tacy śmieszni ludzie jak ty. Śmieszni i żałośni tak , tak lepiej:)

I_do_not_wanna_grow_up

Ja się wogóle dziwię, że Madziara potrafiła się zalogować na FW :D Przecież to wymaga inteligencji, jakiej się po Tobie nie spodziewałam. I jestem pewna że Madziara to jakiś żałosny prowokator, pewnie płci męskiej, któremu się nudzi i wziął sobie zdjęcie koleżanki z klasy. I chce wywołać "furorę". W sumie się udało, ale po co? Cieszy Cię obrażanie innych? Albo udawanie kompletnego bezmózga? Gdybym ja chciała prowokować, to starałabym się to zrobić bardziej "subtelnie". Żeby nie było na oko widać że mamy do czynienia z prowokatorem. Ale mając w ulubionych Mandaryne, Dodę, Gulczas to każdy głupi widzi, że jest to marna prowokacja.