Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

Przykro mi ale panna Duff ma zero umiejętności aktorskich.W ogóle nie rozumiem po co osoby,które nie mają talentu,a do tego nie chcą jeszcze się nauczyć aktorstwa,pchają się do tego zawodu.Podejrzewam,że chodzi o pieniądze i sławę.Pieniążki i to spore można łatwo zarobić.Wystarczy pokazać się w jakimś durnowatym filmie,który będzie popularny wśród nastolatków i do tego jeszcze sława murowana.
Naprawdę panna Duff,jeśli naprawdę wiąże swoją przyszłość z aktorstwem,mogłaby zapisać się na jakieś kursy aktorskie.To co prezentuje Duff,potrafi każdy.Wypromować można każdego.
Napisałem,że gdyby przynajmniej ładna była.Wtedy można by przynamniej uznać,że pojawia się w filmach jako ozdoba,dodatek,coś podobnego do tego,co miało miejsce z Pamelą Anderson(która też niestety chciała udowodnić coś niemożliwego-że jest prawdziwą aktorką).odobnie jest z panną Duff,ktora tylko udaje aktorkę.Ona nie ma żadnych umiejętności,jest beztalenciem,których niestety jest w naszych czasach mnóstwo.

orphe

Wiesz uroda to rzecz gustu. Jednym się podoba innym nie. Wiec na ten temat można rozmawiać w nieskończoność a i tak żadna ze stron nie zmieni swojego zdania. A co do jej umiejętności aktorskich to porównanie jej do Pameli Anderson to trochę przegięcie gdyż Pamela zaczęła grać w wieku 25 lat i to w Słonecznym Patrolu a o nie jest serial z najwyższej półki. Hilary ma dopiero 19 lat wiec potrzebuje praktyki na ekranie chodź mi osobiście podoba się jej gra aktorska, ale jak zwykle to rzecz gustu:). Pozdrawiam.

orphe

Według mnie wcale nie jest beznadziejna bo gdyby była to do filmów by jej nie przyjmowali.Ładna jest napewno.Albo była.Jak była grubsza i młodsza to była śliczna a teraz strasznie zbrzydła.Schudła i sie zmieniła.Szkoda mi jej.Jej filmy prawda ze są "lekkie" ale przyjemne do oglądania.Takie jest moje zdanie.Pozdro;)

Klaudiiia

Nie porównuj Hilary do Pameli Anderson bo ona to zuperłnie inna bajka. Moje zdanie jest takie że Hilary jest w miarę dobrą aktorką ale nie najlepszą. Bardzo lubię z nią filmy. A tak wogóle to nie kumam jak ktoś gada że gra w słabych filmach ,popularnych wśród nastolatków, i tylko dzieki temu jest popularna. Znam aktorki które grają w filmach dla nastolatek ale nie sa popularne. No ale to już inna droga, chodzi mi to że zawsze jak powstaje jakiś nowy film o tematyce młodzieżowej to odrazu wszyscy myślą że to takie mało ambitne i denne. Wymieńcie mi film ,młodzieżowy, który uważacie że jest ambitny!!! Ja tam uważam że dopóki Hill jest młoda to jest gra w filmach takiego rodzaju ale z czasem zacznie grać w ambitniejszych filmach i wtedy możemy ją dopiero ocenić bo w tych w których dotąd grała (i które bardzo mi się podobają) nie miała zbytnio szansy aby pokazać swą grę aktorską. Pozdro dla fanów=)

AimeR

wiesz co myśli reżyser filmu "raise your voice" ... że hilary jest świetna ... i że dobrze się z nią pracuje ... a to że nie podoba tobie się jej uroda to kwestia gustu ...a po za tym chyba widziałes film lizzie mcguire ... obejrzyj sobie :raise your voice" albo "cinderella story" ...
Pozdrawiam tylko fanów hilary duff :P

orphe

Nie uwierzycie oglądałam Cindrella Story!! To było straszne, nawet nie chodzi tu o samą Hilary, ale ogólnie o film. Taki głupiutki i bezsensowny, że po prostu, aż brak mi słów...:) Najgorszemu wrogowi nie życze tego oglądać:)
Pozdrawiam tylko antyfanów Hilary. (buhahahahaha:D)

I_do_not_wanna_grow_up

buahahahahahhaaa buhahahahhahaaa buhahahahahaa zaraz się posikam ze śmiechu to doprawdy takie zabawne=D hhahahahahhaa

orphe

Cos ci powiem jak ty oceniasz ze Hil jest taka brzydka to naprawde jestes w bledzie poprostu zazdroscisz jej..juz se nie wyobrazam jaka ty masz twarz!!!

orphe

Co za brednie tutaj wypisujesz.Napisałem,że Hilary mi się nie podoba,a to jak ja wyglądam nie ma tu nic do rzeczy.Wyraziłem swoją opinię,a dodam jeszcze,że wcale nie napisałem,cytuję Ciebie "że jest taka brzydka".Chyba Ci się teksty pomyliły.
Nie wiem czego miałbym jej zazdrościć.Znam po prostu dużo lepszych od niej aktorek i do tego ładniejszych.Że Tobie podoba się Hilary nie oznacza od razu,że ma się podobać wszystkim.Bądź bardziej obiektywny.Mi na przykład podoba się Salma Hayek,ale nie rzucam inwektyw pod adresem osób,którym Salma się nie podoba.No bo i po co? Ich sprawa.
A Ty na drugi raz powstrzymaj się od takich uwag,bo nawet mnie nie znasz,
Pozdro!!!!!