Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

Czy Hilcia miała jakąś operacje plastyczną? Wątpie.. Ale slyszalam duzo poglosek na ten temat prosze odpowiedzccie!!! PS Ja kocham Hilary Duff!

wiertaraaa

poprawila sobie urode poprzez wstawienie nowych zebow.wszyscy ja wysmiali bo mowili ze jescze bardziej wyglada jak kon i nie sa proporcjonalne ale potem sobie je doprowadzila do pozadku. wiem tylko o tych zebach.
hahaha

Jamaica69

Zgadzam się co do zębów (tyle i tylko tyle) i według mnie wygląda całkiem normalnie.

Jamaica69

nie miała żadnych operacji.
"wstawienie nowych zebow" - haha. nie wstawiłą sobie nowych zębów, ale zrobiła sobie nowe koronki. rzeczywiście, po niedlugim czasie je zmniejszyła.

wiertaraaa

Napewno miałą jakąś operacje bo strasznie sie zmieniła...i zgadzam się co do zębów,ma je o wiele większe.W ogóle jej twrarz zrobiła sie taka smukła i pociagła.Ale i tak Hilary jest przeciez ładna:)

Klaudiiia

co do tematu zębów: uważam, że teraz są idealne.

i napewno NIE MIAŁA ŻADNEJ OPERACJI PLASTYCZNEJ. bardzo schudła pod presją mediów, pozatym teraz jest kobietą, a kilka lat temu była jeszcze dzieckiem - trudno, żeby nie zaszła żadna zmiana!

stefcia007

No chyba raczej miała,może to do konca nie była operacja plastyczna ale kosci policzkowe wyraznie ma podkreslone i to z pewnością nie przez to że niby "dojrzała" bo z dnia na dzien sie nie dojrzewa.Każdy zauważył jak sie zmieniła i jakby to było stopniowo to ok ale nie lada dzien...

Klaudiiia

rok, a może dwa, nazywasz dniem?

stefcia007

Gdyby w rok powoli sie zmieniała to ok,zauwazyłabym ze dorasta po prostu a to sie stało naprawde nagle...była słodką Hilką i nagle stała się taka jak mówiłam,twarz jej wyszczuplała,te kosci policzkowe napewno podkresliła po gdzies juz to słyszałam...no chyba ze az tak schudła po twarzy...a zęby nie wiem po co poprawiała...no ale o zęby juz sie nie przyczepiam.
Jak by co to ja jestem jak najbardziej za Hilary,bardzo ją lubię...od dawna sie nia interesowałam...tylko po prostu stwierdzam fakt.Chyba że ten rok umknał mojej uwadze:/

stefcia007

Chodziło jej o to ze w marcu 2005 zaczeła grac w "Fałszywej dwunastce 2" i tam widac było zmiane na jej twarzy, a 6 miechów wczesniej grała w "Histori Kopciuszka"...cos jeszcze??

RiDeR882

między kręceniem acs, a cbtd II było jakieś 1,5 roku różnicy ;|.

jak się tak chudnie, to chyba oczywiste, że chudnie wszystko, łącznie z twarzą.

stefcia007

raczej pol roku.... no ponad....jezeli by liczyc od premiery "Cinderella Story" a rozpoczeciem zdjeci do "Fałszywej Dwunaski 2" to dosc mało czasu...ale nie bede sie tu kłocil. Jak dla mnie to ona i tak lepiej wygladala jeszcze w 2005 roku w idealnym facecie.

RiDeR882

dla mnie teraz wygląda idealnie. osobiście wolałam ją jako blondynkę, ale uważam, że wygląda świetnie.

a tak szczerze, nawet gdyby miała operacją, to się opłacało. chociaż myślę, że to jedynie jej starania, dieta i ćwiczenia przyczyniły się do takiego wyglądu.

wiertaraaa

Jakąś tam operacje miała,własnie jak ktos tu napisał na kości policzkowe,ale pewna nie jestem chociaz wydaje mi sie ze tak bo twarz jej sie strasznie zmieniła.No i wiem tez o zębach ale to tylko taki mały zabieg,trudno to nazwac operacją:)

Amira;]

AmiRaDaRk

a idźcie wy... hilary nigdy nie zniknęła na miesiąc "ze sceny" więc niby kiedy miała zrobić ta wymyśloną opreację?! jakoś nie przypominam sobie żeby paradowała w opatrunkahc po ulicy.

stefcia007

No dziwne żeby paradowała:D
A ty śledzisz każdy jej dzien i jestes na 100% pewna że ta przemiana była stopniowa??Nie wydaje mi się...dla każdego (chyba) to był szok wiec nie wmówisz mi ze wydoroślała bo tak jak pisałam z dnia na dzien sie nie dorasta!!I basta:PPP

Klaudiiia

tak, akurat w latach 04-06 byłam jej olbrzymią fanką i dokładnie obserwowałam każdy dzień [ no może nie z każdego zawsze były fotki, ale 3 dni bez zdjęć paparazzich to było max ] . naprawdę wiesz mi, że nie przeczoczyłabym gdyby z dnia na dzień się zmieniła, a to przyszło stopniowo. prowadziłam kiedyś bloga o niej i widziałam każde zdjęcia z tego okresu. wydaje mi się, czy ty oceniach pochopnie, bo widziałaś foto z 04, a potem z 05, czy 06 i zaczynasz głosić, że to wszystko przez operację.

stefcia007

No może nie wszystko bo sama tez strasznie wyszczuplała ale ja mam takie zdanie i go nie zmienie...po prostu wydaje mi sie ze zrobiła cos z twarzą(po raz setny mowie....tylko te kosci policzkowe) a to duzo zawaza na wyglądzie twarzy.
Nic juz na ten temat wiecej nie powiem,moze sie myle a moze nie...tak mi sie po prostu wydaje bo to jest niemozliwe.

Klaudiiia

rozumiem. każdemu może się coś wydawać.

stefcia007

Jednak wydawac mi się może słusznie:)

Klaudiiia

dobra skończmy, bo zaczynasz mnie denerwować, wybacz.

stefcia007

Mówi się trudno.Ja wyrażam własną opinie na ten temat;]

wiertaraaa

co do twarzy to się zgadzam - jest bardziej pociągła przez podkreślenie kości policzkowych. Nie wiem czy to jakaś operacja, czy dieta, ale teraz Hil wygląda ładniej :)
Pozdrawiam :)

kimi

No wiecie operacja czy zeszczulpala niewazne.....Choc z drugiej strony przeciez nie da sie zeszczuplec ani przez dietę ani przez cwiczenia na twarzy....no bez przesady....musiala cos zrobic z buzką, bo tych jej słodkich dołeczków nie ma:P:P. A przy okazji ja tez sledzilem jej kariere nawet wczesniej...bo od 2003 roku....ale to taki drobny szczególik.

PS: Najlepszy film z Hilary Duff To: Szansa na sukces i Lizzie McGuire Movie.:)) Pozdro dla fanów Hil...

wiertaraaa

jej twarz stala sie podluzna poniewaz schudla duzo schudla i sie tak wydaje a tak poprawila sobie jedynie zeby:)

evie16

Czytałam kiedyś, artykuł, w którym Hilary mówiła, że miała coś robione z zębami, bo miała je bardzo zniszczone, ponieważ w dzieciństwie prawie cały czas była na antybiotykach...

kimi

no tak. zrobiła sobie koronki. a co do operacji to ja mam takie samo zdanie jak evie16.

stefcia007

No to o zębach teraz jak dla mnie nabiera sensu bo wraz ze zmianą zębów moze zmienic sie kształt twarzy:))

wiertaraaa

Po prostu teraz ja malują tak żeby uwydatnić kości polczkiowe makijaz moze zdizlacbardzo duzo ale zadnej operacji nie miała oprusz korekcji zebów:)

sara137

Może zadzwonimy do Hilary i ją zapytamy:PPP
Proste rozwiązanie a wy sie tu sprzeczacie^^

Anika___

No baaa:D Wolicie telefon domowy czy na komórke???:D:D:D Hehe albo odrazu maila zeby tu przyjechała:):P:P

RiDeR882

Myśle że telefon i krótka odpowiedz Hilary wystarczy aby rozwiązac spory:PPPP
pzdr.

Anika___

Hilary bardzo się zmieniła, nawet w jakieś gazecie pisało, że miała operację, ale ja w to nie wierzę. Zęby wiadomo, że sobie zrobiła ja też bym tak zrobiła:))Ps. Fanów Hilary zapraszam na mój blog: www.e-hilary.xx.pl