Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff
_Anka_

Mi się wydaje że nie powinna sie z nim rozstać ani on z nią.Chyba się kochają.No ale jak coś się między nimi popsuje to trudno.Tak zabardzo to nie wiem czy do siebie pasują...ale ładnie niekiedy ze sobą wyglądają.

Klaudiiia

Znaczy też źle się wyraziłam.TERAZ ładnie ze sobą wyglądają bo Hilary już nie jest taka słodka ale osbiście wolałam jej wcześniejszy wygląd.

_Anka_

widać ze się kochają, ale moim zdaniem on do niej nie pasuje....://

_Anka_

PYTANIE: Czy hilary powinna się rozstać z Joelem??
ODPOWIEDŹ: Oczywiście, że tak.

I_do_not_wanna_grow_up

Pytanie: Czy hilary powinna się rozstać z Joelem?? Odpowiedź: A CO CIĘ TO OBCHODZI?

lubieyaoijakch

obchodzi mnie to ponieważ dużo ludzi jest za nie ..i chciałam dowiedzieć się jakie jest wsze zdanie ... i nie żucaj sie tak następntym razem !!

_Anka_

To wyłacznie ich sprawa czy się rozstaną czy nie :) Jak się kochają to będą razem:D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
_Anka_

wiec skoro ty pytasz to ja yez mam prawo .. po jaka cholere robicie takie tematy .. czy hilary bedzie z joelem .. czy powinni byc ze soba .. czy pasuja do sienie .. przeciez to jest chore .. wiec skoro ty proszis o odpowiedz to ja takze ..

wykorzystaj_czas

skoro sie kochają to po co mają sie rozstawać? to czy ladnie wyglądają czy nie to aż takie wazne nie jest, najważniejsze że dobrze im ze sobą i ze są szczesliwi :) pozdro..

martynka91

ja jestem by sie rozstali :D:D:D z checia zajme jego miejsce ^^ troche to samolubne :D ale co tam ^^ :P:PxDDDDD

wykorzystaj_czas

do wykorzysta j czas ... zadałam pierwsza pytanie jak byś nie zauważył ... no ale jak chcesz odpowieć to prosze... nudziło mi się i tyle czy to takie złe ... przestańcie się mnie o wszytko czepiać co ja jestem ...

_Anka_

Nie powinni sie rozstac bo sie kochają ale z deczka do siebie nie pasują ale rzeczywiscie Hil sie zmienila wiec juz jest lepiej.

_Anka_

powinni się rozstać i przyjechać do mnie:D hehehe żartuje:P nie mam zdania bo gościa nieznam wogóle:)

Psychol_88

powinni sie rozstac!! zanim bedzie za puzno! widzieliscie tego goscia, to jakis szatanista i poje... Zasluguje na lepszego chlopaka! ;)

rgrieco

Przecież nikt nie zna ich jako pary więc nie wiemy czy do siebie pasują! Fakt może z wyglądu nie są dla siebie idealnie ale przecież nie to się liczy! Sama Hilary powiedziała w wywiadzie że Joel jest bardzo deliktny i czuły! Jeśli dobrze im ze sobą (a tak sądze) to niech razem będą! Ja osobiście nigdy nie spojrzałabym na takiego chłopaka bo to nie mój typ ale pozory mylą=) może są dla siebie stworzeni???

AimeR

rGrieco - skąd wnioskujesz, że Joel jest satanistą? Od razu widać, że nigdy nie słuchałeś/aś Good Charlotte...

Gretchen

A mnie szczerze powiedziawszy nie obchodzi z kim będzie Hilary Duff ;] Po co wogóle ten temat? Czy Hilary powinna się rozstać z Joelem? A niech sobie będzie z kim chce! Nawet z Brad'em Pitt'em. Nie, nie!!! Przesadziłam-niech się lepiej za niego nie zabiera! Łapy precz od Brad'a! :P

_Anka_

Szczerze.To wyglądają razem spoko.Ale Hilary strasznie zmieniła swój wygląd.na niektórych zdjęciah wygląda całkiem oki a na niektórych jak wrak człowieka.A w Fałszywej 12 wyglądala tragicznie.Nie podoba mi sie teraz.Ale razem z joelem tworzą ładną parę.Mogliby razem zostać!!pozdrawiam

paulatenis1991

Uważam, że nie. Ona i Joel pasują do siebie. Nie mówie tego dlatego że i ją i jego lubię ale dlatego iż uważa, że oni wyglądaja razem naporawdę bosko!!