Czy uwarzacie że Hilary jest ładna? Wybierzcie odp: 1. $liczna 2. Przepiekna 3. Cudowna 4. Wspaniała 5. Utalentowana 6. Głupia Kretynka(kto to zaznaczy to sam jest glupim kretynem:P)
Jezeli ktos ma inne zdanie niz "Hilary jest the best, boska,najladniejsza, najabrdziej utalentowana" juz jest 'głupim kretynem"? To juz swojego zdania miec nie mozna?
No dobra za surowo ją oceniłam.
Dam jej 1. bo jest śliczna i 4. za działalność charytatywną i bycie normalnym ;-)
"Czy uwarzacie że Hilary jest ładna? Wybierzcie odp: 1. $liczna 2. Przepiekna 3. Cudowna 4. Wspaniała 5. Utalentowana 6. Głupia Kretynka(kto to zaznaczy to sam jest glupim kretynem:P)" ---> KTO PISZE TAKIE TEMATY SAM JEST GŁUPIM KRETYNEM, AHA I WYBIERAM ODP. 6
marku007 kretynem to tu jestes ty drogi chłopczyku, znasz hilary? nie! wiesz kim jest? zapewne nie!
wiec najlepiej daruj sobie te kretynskie odpowiedzi i kretynskie odzywki dobrze?
dowiedz się troche więcej o hill a potem sobie pogadamy co? i zobaczymy czy stwierdzisz ze jest taką kretynką bo wsprzeciwieństwie do ciebie osiągneła szczyt i to jako bardzo młoda osoba wiec na przyszłość najlepiej się nie udzielaj ok?
to tyle co mialem do powiedzenia kretynie
do pawła:
Nie rozumiem do końca Twojej frustracji.
Nie wiem czemu się tak zdenerwowałeś..Mogłem wybrać odpowiedź, i wybrałem ODP.6, bo tak myślę o Hilary.
A może zdenerwowałeś się, bo obraziłem autorkę tego tematu. No, ale takie "inteligentne" tematy mogła założyć tylko osoba o ilorazie inteligencji małpy..a kto próbuje bronić takich tematów sam zapewne nie jest bardziej inteligentnym..
a co do Twoich zarzutów:
Hilary jest gwiazdą medialną..wszędzie jest pełno informacji o jej zyciu i karierze, więc odpowiadam na Twoje pytania: Tak, wiem kim jest Hilary Duff - jest nadzwyczaj beznadziejną aktorką i pseudo piosenkarką. A moja wypowiedź jest po prostu moją opinią na ten temat, więc nie wiem jak możesz mnie z tego powodu obrażać.
"Znasz MNIE?nie!nie wiesz kim JESTEM? zapewne nie!wiec najlepiej daruj sobie te kretynskie odpowiedzi i kretynskie odzywki dobrze?dowiedz się troche więcej o MNIE a potem sobie pogadamy co?
aha..i jaki szczyt osiągnęła Hilary??szczyt głupoty??
A to jest forum i mogę się udzielać ile chce..
czekam na twoją inteligentną odpowiedź...mam nadzieję, że nie ośmieszysz się tak bardzo, jak to zrobiłeś pisząc ostatni komentarz..pozdro
nie ma tu odpowiedzi która pasuje dla mnie .. nie uważam że jest brzydka ale piękna też nie ... kiedyś moze była ładna ;pa i prosze żebyś nie dawała takich pustych tematów ... bo po co to ? :/
Ja również ... Ona może i ładna jest, ale co do jej aktorstwa to sie nie wypowiadam bo mnie ktoś jeszcze tutaj zlinczuje :P
Hahaha;]no to mnie teraz nieźle rozbawiłaś tym "tematem";DD Widze,że wg ciebie nie można mieć własnego zdania...no cóż..będę głupią kretynką:nie zaznaczyłabym żadnej z tych odpowiedzi,bo uważam że panna Duff jest kiepską aktoreczką,jak narazie nie zachwyciła mnie niczym specjalnym i chyba juz tego nie zrobi.Chciałabym też zaznaczyć,że bardzo nieładnie jest narzucać innym swoje zdanie...
no i goooooood temat z 2 maja zgdzam sie wymyslialm glupi temat ale po co go ktoś wyciaga skoro jest az tak glupi naprawde.... szkoda slow na ten temat - przeznaje sie do racji ze beznadziejny i na wasze debilnie bulwersujące sie posty...
pozdro
no i co w związku z tym,że z 2 maja?? ja np za specjalnie nie musiałam go szukać...sam sie w oczy rzuca...to dobrze,że jesteś świadoma jakie głupoty piszesz...
Ja daję 5. Ale uważam, że ludzie mają święte prawo dać ocenę 6, co nie znaczy, że są kretynami. Ja osobiście lubię Hilary, ale nie uważam, że jest ,,cudowna, boska, najpiękniejsza na świecie''. Podoba mi się jak gra w filmach i w ogóle. Ładna też jest. Ale każdy ma swoje zdanie - nie wszyscy muszą ubóstwiać pannę Duff.