Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

Sorry, ale od dłuższego czasu krytykujesz HIlary i wszytsko co robi!!! Dziewczyno!!! Opanuj sie!!!! To, że nie lubisz Hilary zatrzymaj dla siebie!!! Zadam ci pytanie..... Czy ja wchodzę na forum o Keirze i ją zjeżdzam i Co tydzien pisze nowy post pod tytułem : Nie cierpię jej zasrana anorektyczka???? CZy coś!!!???? Zaaal

wiertaraaa

Moja droga, czy Ty uważasz, że strona Hilary Duff to miejsce na tylko i wyłącznie pochlebstwa, komplementy oraz okazywanie aprobaty? Czy to, że jest Twoją idolką to oznacza, że jej osoba nie może podlegać krytyce?
To, że Ty ją uwielbiasz nie świadczy wcale, iż inni też muszą - każdy może mieć swoje zdanie i wyrazić krytykę!
Żywienia negatywnych uczuć w stosunku do konkretnej osoby wcale nie trzeba zachowywać dla siebie, lecz należy te uczucia ująć spójnie, podać argumenty oraz nie używać wulgaryzmów - to jest według mnie idealna krytyka!
POZDRAWIAM!

PAP

Zgadzam się:)W powyższym wpisie zostało zawarte wszystko to,co chciałam powiedzieć:)pzdr

katie03

Pff..........Nie sądziłam, że aż tak to cię urazi- Hilary. Ale nie przesadzaj. Nie krytykuje jej na każdym kroku, tylko tam gdzie mam ochotę.I weź się opanuj. To jest moja opinia. Surowa opinia. Hilary ma nie tylko zalety, ale także mnóstwo wad!!! Jak Keira. I wiesz co daj sobie spokój. Jak ktoś ignoruje Keirę to czasami odpowiem, a czasami dam sobie spokój. A mną się poprostu nie przejmuj!!! Moja opinia , którą wyraziłam. Trzeba trochę pokrytykować. I już. Skoro tak cię obraziłam, to miej mnie gdzieś. Przepraszam . Ale zdania do niej nie zmienię.
Dzięki PAP i Katie za obronę!!! Dobrze, że rozumiecie.

wiertaraaa

Dobrze.... Trzeba trochę pokrytkować... Ale nie musisz jej tak krytykowac!!

wiertaraaa

Wikijan, ja w życiu kieruję się maksymą Woltera - "Nie zgadzam się z Twoimi poglądami, ale po kres moich dni będę bronił Twego prawa do ich głoszenia". (Choć w przypadku Panny Duff zgadzam się z Twoją opinią na jej temat). Pozdrawiam!

wiertaraaa

Ok. Nie będę jej już więcej krytykować, chociarz jej się należy. Może przesadziłam, ale nie tylko ja. Ty też przesadziłaś. I na przyszłość nie bierz tak sobie tego do serca. Bo przyjdzie kiedyś w twoim życiu taki cios ( oczywiście nie ode mnie!! Daję tylko przykład), że naprawdę się załamiesz. Pozdrawiam
( Rany ja się na krytyka nadaję)