Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

Mam dla was super newsik na stronie ww.youtube.com pojawił się teledysk do nowej piosenki hil "PLAY WITH FIRE" ... jest świetny !! A oto stronka !!
http://www.youtube.com/watch?v=QRXxSZUbfPc [www.youtube.com/watch?v...]

użytkownik usunięty
_Anka_

jak dla mnie teledysk dosc kiepsi :/ piosenka tez, jej glos brzmi jak nie jej (poprawka komputerowa czy co ?) hmmm kiedys czytalam ze napgrywajac ta plyte bedzie inspirowac sie plyta britney spears in the zone (czy jakos tak) Britney plyta na zrdrowie nie poszla ciekawe jak bedzie z Hilary

_Anka_

szczeże mówiąc lubie muzyke Hilary i liczyłam na naprawde coś fajnego ...musze powiedzieć że sie troche rozczarowałam, ale nie jest tez tak bardzo źle :) ale piosenka jest nawet fajna, inną sprawą jest sam teledysk
[sorki za błędy]

_Anka_

szczeże mówiąc lubie muzyke Hilary i liczyłam na naprawde coś fajnego ...musze powiedzieć że sie troche rozczarowałam, ale nie jest tez tak bardzo źle :) ale piosenka jest nawet fajna, inną sprawą jest sam teledysk
[sorki za błędy]

Silver_Apple

Taaaa przypomina, że to ja Ci podałam tą stronkę :P A piosenka całkiem niezła-teledysk bardzo fajny moim zdaniem ;)
Pozdrooo...

_Anka_

Nie jestem jej fanką, ale obejrzałam teledysk i muszę stwierdzić, iż muzyka jest całkiem, całkiem...tylko jej głos wszystko psuje(bez żadnych złośliwości :))