Drogie dziecko! To, że nie lubię Gilary, to nie znaczy, że musisz na mnie naskakiwać. Ta panna po prostu nic sobą nie reprezentuje! No bo co niby?! Zagra w jakimś lipnym filmiku, będzie się sprzedwać i co. Nikt nie zapamięta jej więcej! Bo aktorka i piosenkarka z niej mizerniutka... A właściwie zerowa. Nikomu nie zapadnie w pamięc, jak np. Jack Nicholson... PArę lat, i pójdzie w zapomnienie... 3maj nerwy na wodzy dziecino! Ja ciebie nie wyzwałam, tylko wyraziłam opinię o HD. I dalej 3mam się tego, że jest plastikowa.
jeśli nie zauważyłaś, ja też tak samo jak ty wyraziłam swoje zdanie. mów sobie co chcesz, nie obchodzi mnie to, bo wiem, że i tak nie masz racji, więc nie ma sensu się z tobą kłócić. a o tym, że Hilary będzie stawać się coraz sławniejsza, to jeszcze się przekonasz.
Pozdrawiam
fakt faktem Hilary jest kiepska aktorka !! Co do niej jako piosenkarki to lubie jej trz piosenki ale jkaiegos tam wybitnego talentu nie ma :/ jakby to wyjasnic ona jest jak Britney a nie Christina :PP :))
Nie jestem fanką popu, ale jeżeli już porównywać Hilary do Britney to w sumie nie jest to takie złe porównanie. Bo pamiętam Britney z przed paru dobrych lat, kiedy zaczynała. Wszyscy pisali, że jest beztaleńciem i że to gwiazdka jednego sezonu. Od tego czasu tych sezonów minęło sporo a Bitney nadal się sprzedaje. Więc może i z Hilary tak będzie :))))
Hilary jest super. Tak się składa, że jakby była plastikowa to by chodziła jak jakaś barbie po 5 operacjach plastycznych powiększenia biustu i pół naga, a tak nie jest!!!!!!!!!!!!!!! pozdro Ps. też projektuje ciuchy i jakby nie była naprawde dobra w tym co robi to by nie kupowano jej płyt, nie angażowali jej w nowe produkcje filmowe i nie miała by fanów
po 1 wyszyscy mają kaiegoś idola, a że Hill ma piosenki wpadające w ucho(szczeże nie lubię ich, ale większośc ludzi je lubi) to już sprawa jej ageta, który układa teksty itp., po 2 angażują ją bo jest młoda, i mniej, więcej ładna po3 tak jak już wyżej wspomniałam każdy ma idola....
Ale zauważ to że Hilary dopiero zaczyna.Jacka Nicholsona też nie kochali od począdku. Musiał ciężko pracować ta swój sukces. Ona jest jeszcze młoda, dużo filmów przed nią. Moim zdaniem zrobi wielką kariere, bo początek miała niezły, fanów bardzo dużo, dobry głos do śpiewania. Za dwadzieścia lat już pewnie bedzie sławniejsza do wielu innych b. sławnych gwiazd. Sorry ale każdy jakoś musi zacząć. Ona zaczeła w takich filmach, które nie wszystkim sie podobają (ja osobiscie takie bardzo lubie;p) ale z czasem bedzie miała inne propozycje i bedzie coraz lepiej. Początek miała dobry a koniec bedzie miała jeszcze lebszy ;p pozdro dla fanów Hilary ;-*