Wiecie co?! Odwalcie się w końcu od Hilary, bo ona jest świetna aktorką i piosenkarką i każdy jej antyfan jej zazdrości i dlatego wypisuje takie bzdety!!!!!!!!!!!!!! Hilary jest najlepsza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam fanów HILARY!!!!!!!! HIL WYMIATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram :) chociaż z tym, ze jej ktos zazdrości to się nie zgadzam :) każdy ma inny gust i nie każdy musi ją lubieć :)) :P ale i tak ma duuużo fanów na całym świecie. :D :) Buziaki dla fanów :*:*
ja za nia np. nie przepadam, wcale jej nie zazdroszcze i nie jestem jej antyfanka poprostu jej nie lubie i koniec
Właśnie. Gdyby nie było fanów Hil, to nie byłoby o niej tyle stron internetowych!!
Korzystając z okazji ja zapraszam do siebie na bloga o Hilary:
http://hot-duff-land.blog.onet.pl
no nie moge... widze nowa antyfanka!!! Hilary ci sie nie podoba to po porostu tu nie wlaz a nie bedziesz ja jechac na jazdym temacie...=/=/=/ juz brak mi slow do do tego ... powiem tyle : zall
Ja??No co ty.Nie jestem jej antyfanką.Lubię ją tylko według mnie nie ma wielkiego daru do śpiewania i grania..A wchodzic moge gdzie chce i wyrazic swoja opinie tez moge,nie zabronisz,od tego jest forum.
I nie unoś się tak,tylko jak ktos skrytykuje Hilary to wyskakujesz.Uspokój sie,kazdy ma prawo do wladnego zdania.A to "zall" robi sie nudne:)
Pozdrawiam:)
a to "zall" mi sie podoba i na twoje "widzi mi sie" nie mam zmiaru przestac tak gadac... =/=/=/ po prostu mam juz dosc jezdzenia po Hilary i tyle
pozdro:*