Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

Do wszystkich!

użytkownik usunięty

Wiecie co?! Odwalcie się w końcu od Hilary, bo ona jest świetna aktorką i piosenkarką i każdy jej antyfan jej zazdrości i dlatego wypisuje takie bzdety!!!!!!!!!!!!!! Hilary jest najlepsza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam fanów HILARY!!!!!!!! HIL WYMIATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

popieram :) chociaż z tym, ze jej ktos zazdrości to się nie zgadzam :) każdy ma inny gust i nie każdy musi ją lubieć :)) :P ale i tak ma duuużo fanów na całym świecie. :D :) Buziaki dla fanów :*:*

Dokladnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Buziak

ja za nia np. nie przepadam, wcale jej nie zazdroszcze i nie jestem jej antyfanka poprostu jej nie lubie i koniec

achaka_cesia

Właśnie. Gdyby nie było fanów Hil, to nie byłoby o niej tyle stron internetowych!!
Korzystając z okazji ja zapraszam do siebie na bloga o Hilary:
http://hot-duff-land.blog.onet.pl

Ja też jestem fanką Hilary i zgadzam się z tobą.
Pozdrawiam!

Strawberry_3

No Hilary jest fajna ale najlepsza napewno nie...:)

Brooke_4

Hilary napewno nie jest świetną piosenkarką,aktorką też nie.Jedynie sympatyczną osobą.

no nie moge... widze nowa antyfanka!!! Hilary ci sie nie podoba to po porostu tu nie wlaz a nie bedziesz ja jechac na jazdym temacie...=/=/=/ juz brak mi slow do do tego ... powiem tyle : zall

wiertaraaa

Ja??No co ty.Nie jestem jej antyfanką.Lubię ją tylko według mnie nie ma wielkiego daru do śpiewania i grania..A wchodzic moge gdzie chce i wyrazic swoja opinie tez moge,nie zabronisz,od tego jest forum.
I nie unoś się tak,tylko jak ktos skrytykuje Hilary to wyskakujesz.Uspokój sie,kazdy ma prawo do wladnego zdania.A to "zall" robi sie nudne:)
Pozdrawiam:)

a to "zall" mi sie podoba i na twoje "widzi mi sie" nie mam zmiaru przestac tak gadac... =/=/=/ po prostu mam juz dosc jezdzenia po Hilary i tyle

pozdro:*

wiertaraaa

No ok,rozumiem.Ale zrozum ze kazdy ma własne zdanie i nie będzie siedził cicho bo ty tak chcesz.Napisałas juz wiele razy ze Hil jest twoją idolką i ok. nie kazdy musi ją lubiec więc pozwól komus tez powiedziec co sądzi o Hil i nie zaczynaj kłótni i wszystko bedzie ok.:)