Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

Ma ktoś może E-mail albo numer komunikatora netowego do Hilary Duff, bardzo mi na tym zależy. Będę bardzo wdzięczny. Możecie napisac na moj mail rGrieco@poczta.fm

rgrieco

Hej mi też bardzo zalezy żeby mieć jej email albo cos, tylko że numer jej komunikatora to napewno nikt nie ma bo by do niej pisało tysiące osób!!! A email napewno jakiś jest! Zawsze zostaje zwykły list=) tylko że ja niewiem jak co to pod jaki adres go wysłać bo na każdej stronie jet podany jakiś inny i niewiem który jest aktualny! Jak byś cos wiedział to daj znać! Zapraszam do mnie=) Pozdro=)

AimeR

jak co to daj mi te najprawdopodobniejsze adresy, ja poszukam jeszcze tego maila...mam jej cos do powiedzenia i jeszcze mam pare jej portretow ktore narysowalem :P

rgrieco

www.hilaryd.org najwieksze forum o niej :) duzo fanow z calego swiata :) sporo filmikow newsow :P np ten milosny skandal :P jej :P chyba nawet jej blog Psa Hilary do ktrogo pisze sama Pani Duff :P

ALUNO

aaa i jakby byl gdzies koncert w Europie tak jak niedawno w amsterdamie :D kto sie pisze na wyjazd ??:D