Gosh...nie dosć ze gra sztucznie i plastikowo, spiewa przeciętnie [chodząca przeciętność] to jeszcze jak sie zachowuje!!!
Te jej głupiutkie teskty...może jej nie znam, ale jej sławne stwierdzenie, że Lars von Trier jest jest znanym komikiem podbija wszelkie granice :D:D:D
albo, jak jakiś magazyn zapytał się jej co by zrobiła gdyby mogła cofnąć czas, to ona odpowiedziała: 'uganiałabym się mniej za ładnymi chłopcami. teraz wiem, że chłopak powinien być wrażliwy i interesujący. Może i brzydki, ale nie głupi'. Zabrzmiało to cholernie jednoznacznie. Joel brzydkim?! Powaliło ją chyba, za przeproszeniem...
zresztą, sama sobie go wybrała, więc niech nie narzeka.
zresztą nawet Benji [brat Joela] za nią nie przepada. Mówi, że wygląda jakby sie tapetowała pięć godzin rano, i jest dobrym kompanem do rozmowy, jeśli chcesz pogadać o Chanel, 'Kochanych Kłopotach' czy najnowszej lini perfum.
Ja tam nie wiem co wszyscy w niej widzą...
Chyba tylko ładną buźkę i figure...
i w ogole jak widze jej zdjęcia z Joelem to mnie naciąga...
ona jest strasznie niezdecydowana...raz różowa sukieneczka, drugi raz koszulka z The Clash...trzeci raz stylizacja a la Avril...
PS. TEGO STWIERDZENIA Z LARSEM TO JEJ NIE WYBACZE BO TO JEDEN Z MOICH ULUBIONYCH REŻYSERÓW :]
Więc tak , zgodze sie z Tobą, zgodze sie z Benji'm :)
W życiu bym nie powiedziała, ze ona ma 18 lat! Gdybym miała na podstawie zdjęć określić jej wiek , zaczełabym od 22....
To taka kolejna, tandetna, plastikowa lalunia. Jak ona śpiewa! [spiewa, no dobra nie przesadzajmy] Zresztą co tym 'gwiazdką' filmu sie zbiera na muzyke?
Heh ,chciała powiedziec 'coś mądrego' ;) [z tym pytaniem o cofnięcie czasu]
Tak ,też zauważyłam to jej niezdecydowanie.
Pozostaje tylko smiać się :) i modlić sie o nawrócenie
pozdro
P.s O lakierach do paznokici by sie chyba tez dało z nią pogadać ? ;)
I może jeszcze o cziłałach :) i akcesoriach dla nich.
Prawdopodobnie Hilary ma w planach założenie własnej firmy z ubraniami dla psów.
Ma się zwać "Little Dog Duff". ahhhhhh, na pewno kupię coś mojej bestii :] hahaha
Matko ,może jej idolką jest Paris Hilton?? Czy ta dziewczynka nie ma większych ambicji? Nie no, okej to jej sprawa. Mnie to osobiście smieszy. Jeszcze edzie namaiwać Joel'a żeby w tym chodził :D [tak, w psich ubrankach] kurde, dla 'fazy'
głos ma czysty.. ale jaka ona jest!!!!!! Piosenka ze "zjawiskowym" tekstem: Sweet Sixteen i Tiki Tiki room przebija wszystko!! Jak ją widzę to mnie telepie:] Pozdro dla anty fanów :D
Sorry ale jak czytam wasze wypowiedzi, to az w niektorych przypadkach zal dupe sciska.
Po1. Benji lubi Duff,a nie jak niektorzy tu pisza, ze za nia nie przepada.
Po2. To co o niej mowil tez jest gówno prawda! (jak juz cos pisac to przynajmniej prawde)
Po3. Hilarówna nie ma glosu, bo to co prezentuje to jest jeden wielki skowyt. zapenie juz Britney lepiej spiewa pod prysznicem.
Po4. Paris Hilton to inny rozdzial i porownywanie Duff do niej nie jest dobre. Bo kto widzial kiedy Hilarowne z ,czyms co imituje biust, na wierzchu?? Hilary jest tylko kreowana na dorosła, tak Naprawde to dziecko, ktore zanim cos zrobi spyta sie mamusi, tatusia, babci i jeszcze kilku innych osob. Po5. Ja sama za nia nie przepadam i jakbym mogla to bym wstadzila ten jej konski ryj w jej wlasny tylek i wyslala w kosmos.
Po6. Pozdro for all.
boze ludzie!!!!!!
najpierw był Bloom potem Phoenix potem Radcilff potem Watson???ile jeszcze no powiedzcie ile :P
ah nie rozumie ludzi:)
ja nie wiem za co jej nie lubicie ale to szczegól nikt jej nie zna na żywo więc po co ta zbędna gadka ) Gra dobrze i to powinniście oceniac a to że jest nie zdecydowana to normalne chce spróbowac wszystkiego po trochu ma kase to robi z nią co chce a wy poprostu jej zazdrościcie i żałujecie ze nie jesteście nią ( chidzi mi o dziewczyny ) ja nic do niej nie mam dorosła i dojrzała to się własnie stało a wszyscy sie tak denerwują ) chorzy jesteście :/
to zdjęcie idealnie pokazuje co sie stało z Duff:
http://netmode.vietnamnet.vn/dataimages/original/images662939_HilaryDuff.jpg [netmode.vietnamnet.vn/d ...]
Jakby Ci robiono codziennie 3 GODZINNA tapete, to tez wygladalabys o 10 lat STARZEJ i lepiej. Co za tym idzie ona NIE WYDOROSLALA i popieram, ze teraz to jest nawet BRZYDSZA.
Czemu się do niej czepiliście?? Ona jest ładna i potrafi śpiewać!!! A Paris Hilton ma krzywy nos i jest głupia, głupsza nawet od blog27!!! :PA poza tym Hilary prowadzi różne przedsiębiprstwa, dostała nawet nagrode dla jednej z najlepiej pracującyh kobiet 2005. A więc się do niej nie czepiajcie, bo ona ma talet, jest ładna i przedsiębiorcza:P!!! I ona nie jest już z Joelem (Zdradził ją z tą Srilton;/)
Sorry, ale to jest forum, więc każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie.( w tym przypadku chodzi o Hilary) Myślisz, że jak napiszesz jaka to ona jest dobra, wspaniała, zakłada akcje charytatywne to ludzie się od niej odczepią ??? Ja myślę, że NIE, nie wiem jak Ty.
chodzi ci o Paris Hilton?? Buahaha smieszne...Joel w życiu by tak nisko nie upadł...zresztą, ona woli GREKÓW :P
no ale to do niej podobne- odbijać cudzych facetów ;/
ale gdyby to okazało się [niedoczekanie] prawdą, to juz wole zeby Madden sie uganiał za Duff...
Heh, a to zdjecie co jest na tej jej stronie jest juz chyba nieaktualne ;) Tak to ona chyba wyglądała z 10 lat temu ;)
Ona jest na mój gust smieszna. Naprawde nie moze sie zdecydować na jakis styl. To nawet widać w jej teledyskach. W jednym ujęciu ma różową spódniczke, błyszczyk na ustach i jest w ogóle słit ,a w nastepnym jest ubrana na czarno i wiecie....ave satan =/ Jak juz napisałam jesli miałabym powiedziec ile ma lat, zaczełabym od 22....
Też nie przepadam za tą lalunią... kolejna wytapetowana, szczerzaca się do kaper lala :/ nie trawie takich gwiazd. tylko co ona kurcze robi w rankinku 100ludzie?!
sezon na słodkie idiotki. umie śpiwać(chociaz mi sie nie podoba, ale nie powiem ze nie ma głosu), le jej teksty... ambitne jak nie wiem.m o kej grze aktiorskiej nie wspomner- niem moge na nia patrzec. a co wy widzicie w tym joelu? co w nim takiego jest? jak na mnie to on jest okropny. no ale kwestia gustu.
aj! zmieniam zdanie!!! przd chwilą obejrzałam "cnderella story" - i mogłam na nią patrzeć ;)wiem, może nie zagrała rewelacyjnie, ale teraz dopiero zdziwiła mnie nominacja do złotej maliny. wcale nie wypadła aż tak źle. jeśli już to sam film powinien zostać nominowany - nie ona.
Ojeju - czepiacie się jej bo chodzi z Joel'em. No i co z tego. On powiedział, że gdyby miał chodzić z kolejną dziewczyną typu heavy metal to było by to nudne. A przecież przeciwieństwa sie przyciągają... No i w końcu oboje są szczęśliwi. A przecież to sie tak naprawdę liczy. I mi podoba się jak śpiewa. Co prawda jak na mój gust za bardzo lubi różowy, ale przecież każdy jest inny. I jakbyście umieli ciut po angielsku i posłuchali wywiadów z nią to może nie gadalibyście, że jest głupa. Najpierw 5 razy coś sprawdźcie niż kogoś obrazicie!
woo, widze że asia ządzi na tym forum (lol2) hilary podobala mi sie tylko w Agent cody banks, czy jakos tak:P
Elo dziaciaku!!
Więc tak:
1. Hilary jest jedną z najlepszych i naładniejszych aktorek i piosenkarek.
2. Brzydki to był ten koleś, zktórym była. Nie wiem co ona widziała w tym paszczurze. Kiedy widzę jego foty, to od razu jadę z koksem. Ochyda...
3. To, że ktoś lubi modę i kosmetyki, to nic złego, no chybaże nie jesteś kobietą... albo jesteś totalnym bezguściem....
4. Co do tego benjego, to słyszałam co innego, na drugio raz dokładnie przeczytaj jakieś wiadomości zanim rozpuścisz ploty...
5. Nie dziwię się, że Hilary tak podsumowala tego kolesia, bo jest ochydny...
6. Nie każdy musi od razu określić swój styl, każdy ubiera się tak, jak w danej chwili jest mu wygodniej czy na jaką okazję to robi...
7. co do tapetowania, to kiedy dorośniesz dziecko moje drogie to tozrozumiesz, teraz każda dorosla dziewczyna to robi, no chybaże ktoś jest tak brzydki, że już mu nic nie pomoże
8. Moim zdaniem zazdrościsz Hil urody i talentu. Weż się za sibie, a może i tobie się uda. Na drugi raz kiedy wyskoczysz z takimi dziecinnymi tekstami (pewnie masz jakieś 13 lat, no może 14) to się zastanów, czyto co mówisz ma w ogóle sens.
Moim zdaniem jesteś zwykłym dzieckiem, które nie ma nic ciekawego do powiedzenia. Umiesz tylko walić zdziecinniałymi tekstami.
Moim zdaniem Hilary ma świetny głos, przyznaję to, choć nie słucham tego typu muzyki. Jest też bardzo ładna. Umie grać. Wcale nie jest sztuczna, jak to ty sugerowałaś. Obejrzałaś chociaż jeden film z jej udziałem, zanim to napisałaś? No cóż.
Jeśli chodzi o tego kolesia, z którym była Hil, to nie wiem co ona w nim widziała, bo w życiu nie wiidziałam równie brzydkiego kolesia. On jest po prostu obleśny... Dobrze, że już z nim n ie jeast. Ta dziewczyna może mieć każdego. M(oże ty jej tego zazdrościsz?
Twoja denna wypowiedź świadzcy tylko o twojej inteligencji. takie jest moje zdanie, a każdy ma prawo je wyrazić.
Ja tam lubie Hilary Duff przez 3 filmy: "A Cinderella Sotory", "Rise your voice" i "The Perfect Man". Dziewczyna w 2gim filmie, który wymieniłem udowodniła, że ma głos (a tak apropo ona na koncertach śpiewa na żywo, wiec musi miec jakis glosik):D Teraz strasznie zbrzydła i te nowe zęby... :/ Wole ją od: Olsenek i innych tego typu aktorek, ale nigdy nie pobije kochanej Lindsay Lohan, która w porównaniu z nią jest BOSKA!!:D
widziałam nawet 3 filmy z jej udziałem. I mogę śmiało twierdzić, że grać to ona nie umie. Po prostu nie ma talentu.
I dla waszej wiadomosci: nie zazdroszczę jej urody, bo w zyciu nie chciałabym wygladać jak wyfluidowana blondie z różowymi paznokietkami.
Jak czytam jej teksty w jakis wywiadach to lać mi się z niej chce. 'Joel jest taki cudowny! Potrafi napisać tekst piosenki w 10 minut! Och, ach!'...Taa...InteligĘcją dorównuje normalnie dziewczynom z Blog 27
Dla mnie to ona może chodzić nawet z Ozzym Osbournem. Wali mnie to.
Ale niech nie udaje osoby, którą nie jest. Bo jak dla mnie to jest bez sensu.
Bo nie wiem... Dziwię się jej, że powiedziała, że ten koleś jest cudowny bo to totalny pasztet... Lol2 masz coś przeciwko osobom, które dbają o paznokcie? To nie chciałabym w takim razie zobaczyć twoich... Różowe paznokcie ładnie wyglądają. A może ty wolisz czarne? W końcu kiedy się ma czarne paznokcie, nie trzeba ich za częśto myć. lol2 Moim zdaniem ona bardzo dobrze gra. Jest jedną znajlepszych i najbardziej spontanicznych aktorek, o czym świadczy oglądalność jej filmów. Gdyby była baznadziejna jak ty mówisz, nie przyciągałaby tylu widzów do kin... Zastanów się nad tym drogie dziecko i poczytaj gazety, a przekonasz się jaka ona jest popularna. Nie jestem jej wileką fanką, ale ją po prostu lubię. Ma świetne filmy i fajniutkie pioseneczki 2 piosenki mi się nie podobają za bardzo, ale każdy wykonawca ma gorsze i lepsze kawałki. W dodatku ona śpiewa na żywo, a czy inni to robią? Raczej nie!
Zgadzam się! Ona jest głupia jak but. siuburu, czy uznajesz malowanie paznokci za dbanie o nie? Nie no, założę się, że co godzinę ma wycieczki do kosmetyczki, fryzjerki, manicurerzystki i innych nie wiadomo jakich dupereli, bo rzęsa jej spadnie na policzek, albo, nie daj Boże, kosmyk źle leży. Jej popularność jest u nas niestety na wysokim poziomie, bo kręcą się takie farbowane blondynki z 4 cm warstwy fluidy po naszym kraju. Smutne, ale prawdziwe. Myślę, że nagra niedługo piosenkę z Blogiem27, bo chociaż ma nawet ładny głos, to jednak pasuje tylko do takiego towarzystwa.
Zgadzam się! Ona jest głupia jak but. Młoda i naiwna, cały teledysk P!nk "Stupid Girls" jest poświęcony także jej. siuburu, czy uznajesz malowanie paznokci za dbanie o nie? Nie no, założę się, że co godzinę ma wycieczki do kosmetyczki, fryzjerki, manicurerzystki i innych nie wiadomo jakich dupereli, bo rzęsa jej spadnie na policzek, albo, nie daj Boże, kosmyk źle leży. Jej popularność jest u nas niestety na wysokim poziomie, bo kręcą się takie farbowane blondynki z 4 cm warstwy fluidy po naszym kraju. Smutne, ale prawdziwe. Myślę, że nagra niedługo piosenkę z Blogiem27, bo chociaż ma nawet ładny głos, to jednak pasuje tylko do takiego towarzystwa.
ona wcale niajest "Głupia i nie dojrzała"
własciwie to jsli chodzi o gre w filmie to ...
gra całkiem całkiem
poz. I czymaj luz
Ogólnie to nic do niej nie mam... Ale zupełnie nie rozumiem, że ona raz ubiera się na czarno i myśli że jest Punkiem czy coś w tym stylu ;) , a raz to taka "lalka" i jej piosenki bardziej odzwierciedlają to drugie. ( podobnie jest z Ashlee Simpson ) . W filmach gra na tyle ile umie i nie wychodzi jej to źle. Do piosenek to podoba mi się "Fly". To tyle :)
A tak poza tym teksty jej piosenek wcale nie są głupie.... Pewnie ty nie znasz nawet angielskiego a więc i tak nie wiesz o czym opowiadają...
mhm jaasne...dziewczynko, dla twojej informacji znam angielski, nawet bardzo dobrze.
Jeśli uważasz głupie pioseneczki o miłości za mądre, to gratuluje wyczucia i inteligencji.
PS. Rózowe paznokietki były użyte jako metafora. Naucz sie czytać między wierszami.
Drogie dziecko. Czy ty wogóle wiesz, co to takiego metafora? Znajdź sobie w słowniczku... A co do głupich piosenek o miłości, to wydaje mi się, że jesteś sama, żaden chłopak cię nie chce i w tym tkwi problem. Jesteś zła i dlatego się z wszystkiego śmiejesz... No cóż. Tak mówią zazwyczaj stare panny. Buhahahahah.....
Moja droga po pierwsze nie jestem sama. Po drugie nie mam nic przeciwko piosenkom o miłości, ale żeby chociaż one były MĄDRE.
A po trzecie to doskonale wiem co to jest metafora.
Po czwarte: słuchasz Tokjo Motel? xDDDDD
Jesteście śmieszni.Ja nie mogę,jak tak w ogóle się można zachowywac.A jeżeli nawet słucha Tokio Hotel to co?Zaczniesz na nią wrzucac?Takto właśnie z nami jest-ludzie po prostu nie mogą się pogodzic z tym,że się komuś udało.Chodzi mi np. o Hilary,ale to się tyczy wszystkich znanych osób.Rzadko kto powie dzisiaj "dobrze,że jej się udało,niech tak trzyma", tylko"ale ona jest beznadziejna, w ogóle żal mi jej,bo ja to mam taki talent,a to jej się udało".Masz talent?To go pokaż.Zapewne zaraz się odezwą głosy"ale ja wcale nie mówiłam/em,że ja mam talent".Nie masz?No to po co wytykasz innym ich braki lub niedociągnięcia?Co oni ci takiego zrobili,żeby ich nazywac "głupim,pustymi lalkami"??Powiedzcie-czy to jest normalne?My jako ludzie po prostu nie potrafimy..nie wiem...przebaczyc?Że komuś się udało.A niech mu się udało.Pewnie każdy z nas chciał lub chce byc sławny.Po prostu niektórzy mieli więcej szczęścia.W ogóle myślicie,co takie osoby muszą czuc,kiedy czytają jak są objeżdżane?I za co?Chyba tylko za to,że są.Uważam,że sporo problemów,które mają znani ludzie jest powodowanych przez nas-zwyklych,szarych ludzi.Jesteśmy spragnieni nowości,wglądu w cudze,prywatne życie,nie zważając na to,że pchamy sie z buciorami w czyjąś prywatnośc.Dla nas się liczy,że Hilary zrobiła sobie nowe zęby,a nam się to nie podoba;że upiła się na imprezie,to musimy jej nawytykac.Nie dostrzegamy w tych ludziach "prawdziwych ludzi"-takich,jakimi są naprawdę.Łatwo jest powiedziec-jest"pusta",ale czy rozmawialiście z nią kiedyś żeby tak twierdzic?Czy może opieracie się na wywiadach w gazetach pokroju "Fakt" lub "Twist"?Zresztą nigdy nie wiecie,na ile prawdziwy jest ten wywiad,zwłaszcza,że był tłumaczony na nasz język.Mówicie że nie umie grac i śpiewac.Pokażcie,jak wy to robicie.Jestem ciekaw.A zresztą słyszałem,że doświadczenie przychodzi z wiekiem-ona ma 19 lat!.Ale i tak chciałbym Was posłuchac.Tak samo jak wrzucacie na Blog 27.Ja sam nie slucham takiej muzyki,ale szanuję to,że im się udało.Zresztą uważam,że ich rola ogranicza się tylko do śpiewu-bo ile mogą miec wspolnego 2 trzynastolatki z showbiznesem?Wszystko to marketing.Jak patrzę na wpisy antyfanów,to mi sie robi niedobrze.Wrzucają na nie,jakby popełniły,nie wiem,jakąś straszną zbrodnię.Ale jednak są popularne,jak na tylu ludzi,którzy uważają je za chałę.Tak samo jest w przypadku aktorstwa.Ludziom,którzy tego nie spróbowali,prosto jest powiedziec-to jest banał,sam bym to lepiej zagrał.POKAŻ TO!!!Co do malowania się przez Hilary-czy widzieliście dzisiejsze polskie 14-16 latki?One muszą miec chyba podtrzymywany ten tynk drutami,żeby im nie odpadł.A wy wrzucacie na gwiazdy.Rozejrzyjcie się dookoła.Macie wystarczająco plastiku na codzień.Zresztą skoro jest taka wstręna(Hilary),to czemu filmy z nią mają dużą oglądalnośc?Jasne,bo pewnie może dawanie w łapę i te sprawy...Żenujące.Co do tekstów piosenek-jesteście pewni,że wszystko napisała sama?Nie znam jej dobrze,nawet chyba nie słyszałem ani jednej piosenki.Ale jeżeli pisała sama,to tym bardziej gratuluje.Ilu z was napisze coś ciekawego sam,z własnej woli?Mówie ciekawego,a nie jakiś chłam.Wiem,że jest pośród was sporo utalentowanych osób,więc...pokażcie to.Pisanie dla siebie raczej popularności(czy sławy,jak chcecie) wam nie przysporzy.
Nie sądzę,żeby moja wypowiedź coś zmieniła(pewnie jeszcze ja zostane obrzucony błotem:),ale jeszcze raz powiem...spójrzcie na siebie,zanim naprawdę zechcecie pchac sie w cudza prywatnośc i niszczyc coś na co ktoś cięzko pracował...
Ale się rozgadałem:),ciekawe ile razy powtórzyłem tą samą rzecz,ale zupełnie straciłem rachubę.
Czekam na odpowiedz;).
Peace!!
No to chyba powyższy post rozwiązuje większośc tych bezsensownych słownych potyczek i stanowi dobrą pointę całego tematu...
To była taka ładna i pełna wdzięku dziewczyna a teraz co?Parę "poprawek"nowe zęby i wygląda nie na 18 lat tylko na conajmniej 28...szkoda mi jej,...
A co do blog 27 to nie wiem jak można je porównywać do Hilary,która umie śpiewać i jest dobrą aktorką tylko szkoda mi jej bo chyba trochę nie wytrzymała sławy..bała się że jej słodki,dziewczęcy wygląd nie będzie zaakceptowany więc musiała się "postarzyć"ale to nie zmienia faktu że ma talent w przeciwieństwie do blog 27,które niestety słyszałam na żywo(brrr...)i którym jak wszystkim już wiadomo popularność zapewnił tata jednej z nich...ale to jest forum o Hilary a nie o nich więc nie będę się na ich temat wypowiadać:)
od dzisiaj recenzje piszą aktorzy, bo oni są utalentowani, a recenzenci nie. co im bedą wtykać, jak sami dobrze nie umieją?
od dzisiaj nie wyrazamay swojego zdania jeśli uwazamy kogos za beztalencie, bo sami podobno tez jesteśmy beztalencia, i jak ktos zagra w filmie, to znaczy ze jest dobry bo zagrał w nim, niewazne jak, ale zagrał, udało mu sie dostać, wiec jest dobry
w fakcie są wywiady hollywodzkich gwiazd?
jak już pisałam wyzej, nic do niej nie mam, no ale wybitną aktorką to ona nie jest. nie lubie blog27 i niew wiem jakim cudem im sie udało , dla mnei to jest wielka zagadka, jak ktos z TAKIM głosem mógł zajść TAK DALEKO?
podobały mi sie 2 filmy z hilary-no, teraz to juz jeden-Raice your voice, a tak, to nie wiem, kto ogląda te inne, eee, "niezbyt ciekawe i naiwne ździebko" komedie dla młodzieży, ale oczywiscie nic do takich ludzi nie mam, każdemu sie podoba co innego
Butcher, każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie i ja je właśnie wyraziłam. Jakbyś troszkę dokładniej doczytał/a to zobaczył(a)byś, że napisałam, iż nie znam Hilary więc ogólnie do niej nic nie mam, poza tym że nie lubie ludzi, którzy udają kogoś kim nie są i są pozerami. Wypowiedziałam się nt. jej gry aktorskiej. Chyba nie wszyscy musimy ją uwielbiać? Po prostu uważam że gra plastikowo i śpiewa przeciętnie. Czy tylko człowiek utalentowany może krytykować? Uważam, że każdy ma do tego prawo. I ja patrzę się na siebie. Może nie jestem ideałem, ale myślę że mogę powiedzieć komuś, że np 'nie umie śpiewać'. Zastanów się :]
Masz świętą rację!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! Mnie też wkurza takie obrzucanie błotem gwaizd zzadrości... Ja także nie słucham zespołow w stylu Tokio Hotel czyu Blog 27, ale rozumiem, że są osoby, które takie coś lubią.... Co do mlowania to moim zdanmiem to nie jest takei zle, o ile się z tym nie przesadza, a wydaje mi się, że Hillary tego nie robi... Nie wiem, o co chodzi tej panience z forum... zadrości Hil czy co??? Jak laska ma ze sobą problemu to do psychiatry, a nie na forum miedzy ludzi......
P.S. ta panienka, która się tak z wszystkiego nabija musi być chodzącym idealem, tzn: miss world, nie maluje się, pisze bardzo inteligentne i ambitne piosenki- nie o miłości, to ciekawe o czym...., i grywa w setkach filmow.... Ideał... Buhahahahahahahah.....
Może i nie jesteś sama, ale downa to ty masz napewno!!!!! Ja nie jestem tak zdziecinniala jak ty i nie słucham Tokio Hotel. Może i ty słuchasz dicso polo i tym podobnych, ale to nie znaczy, że każdy tego słucha, mala analfabetko!!!!!
Pożyczyć ci słowniczek poprawnej polszczyzny i kopalińskiego? Bo widzę, że ci się przyda, choć nie wiem, czy potrafisz z czegoś takiego skorzystać...
Aaaaaaaaaaaa bylabym zapomniala.. Dobrze, że ty jesteś taka mądra, zapewne jeszcze jesteś miss world, piszesz niezwykle ambitne i wspaniale piosenki, które nie opowiadają o miłości, tylko o tym, jak ktoś robi sobie jejecznicę itp i grywasz w 10 filmach w roku... Buhahahahahahahah......
echhh....
a) grać to umieją theron, portman, johansson i tym podobne - hilary...nooo....żeby nikogo nie urazić, gra bardzo średnio
b) nie mówię, że śpiewa brzydko, ale PRZECIĘTNIE
c) urodą się nie wybija, gdyby nie miała by tyle tapety wyglądała by dokładnie tak samo jak każda z dziewczyn, które się wypowiedziały na tym forum, łącznie ze mną
Dziecko drogie nie nazywaj kogoś analfabetą, skoro sama nie jesteś idealna. Popatrz na swoje błędy, a jak coś to potem oceniaj innych.
MaŁa Analfabetko!
Tak trzymac dziewczęta obrzucajcie sie dalej błotem:)Pośmieje sie przynajmniej,dac wam broń i byście sie pozabijały hehe(wiadomo czemu faceci rządzą na tym świecie).Wisi mi czy Hilary jest głupia czy mądra,umie śpiewac czy nie,potrafi sie normalnie ubrac czy też nie,czy muszą jej zrobic dziesięc tapet lub dwadzieścia,ważne jest tylko żeby umiała grac,jak będe miał z nią jakiś film to itak obejrze:P Chociasz nie jestem jej wielbicielem,mimo iż widziałem z nią pare filmów jedne lepsze drugie gorsze.:)
Naprawde.Tutaj sie mozna ssikac ze smiechu.Zeby tak najerzdżać??!
Ja osobiscie lubie Hill.Jest ladna,fajnie gra i spiewa.A co do wypowiedzi o Paris to odebrala tez chlopaka Mary-Kate!!glupia!nie lubie jej za bardzo.Hilcia jest prawdziwa.Lubi sie smiac.to jest urok prawdziwej dziewczynki.przyznam ze teraz wyglada gorzej ale nie jest tak zle.fajna jest i tyle.Zrobila kariere w tak mlodym wieku.Podziwiam.Taka z niej slodka dziewucha.moze za slodka??NIEE...Tak ma być...Pozdro dla fanów!!