Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

Gosh...nie dosć ze gra sztucznie i plastikowo, spiewa przeciętnie [chodząca przeciętność] to jeszcze jak sie zachowuje!!!
Te jej głupiutkie teskty...może jej nie znam, ale jej sławne stwierdzenie, że Lars von Trier jest jest znanym komikiem podbija wszelkie granice :D:D:D
albo, jak jakiś magazyn zapytał się jej co by zrobiła gdyby mogła cofnąć czas, to ona odpowiedziała: 'uganiałabym się mniej za ładnymi chłopcami. teraz wiem, że chłopak powinien być wrażliwy i interesujący. Może i brzydki, ale nie głupi'. Zabrzmiało to cholernie jednoznacznie. Joel brzydkim?! Powaliło ją chyba, za przeproszeniem...
zresztą, sama sobie go wybrała, więc niech nie narzeka.
zresztą nawet Benji [brat Joela] za nią nie przepada. Mówi, że wygląda jakby sie tapetowała pięć godzin rano, i jest dobrym kompanem do rozmowy, jeśli chcesz pogadać o Chanel, 'Kochanych Kłopotach' czy najnowszej lini perfum.
Ja tam nie wiem co wszyscy w niej widzą...
Chyba tylko ładną buźkę i figure...
i w ogole jak widze jej zdjęcia z Joelem to mnie naciąga...
ona jest strasznie niezdecydowana...raz różowa sukieneczka, drugi raz koszulka z The Clash...trzeci raz stylizacja a la Avril...
PS. TEGO STWIERDZENIA Z LARSEM TO JEJ NIE WYBACZE BO TO JEDEN Z MOICH ULUBIONYCH REŻYSERÓW :]

Klaudiiia

Jestem za siuruburu.ja też uważam że Hill jest zarąbista a ty pewnie agraf czy jak ci tam masz twarz jak żaba i dlatego nie lubisz ładnych nastolatek typu Hilary.NIE ZNASZ SIĘ DZIECKO MOJE NIE KOCHANE.ona chociarz chce jakoś wyglądać a nie jak wyliniały pudel.wiesz co,jesteś BEZGUŚCIE........echum..

Malinka_15

A jaka ma być waszym zdaniem to jest nastolatka lubi się śmiać, stroić
i taka ma być! Śmieszna, zabawna, urocza i ładna!!!
Co chcecie, żeby ona była poważna, smutna niezadbana itp.
Moim zdaniem osoby bardziej lubią się kolegować ze śmiesznymi pełnymi życia dziewczynami niż poważnymi smutasami!
Mi sie ona podoba taka jaka jest.
Ja nic bym w niej nie zmieniła, a napewno zachowania!!!
kinomanka 15 :-)

Agraff

Całkowicie się zgadzam z tym że ona jest głupiutka... niewiem co w niej wszyscy widzą... całkowity brak talentu....

Agraff

zgadzam sie, że ,,To była taka ładna i pełna wdzięku dziewczyna a teraz co?Parę "poprawek"nowe zęby i wygląda nie na 18 lat tylko na conajmniej 28...szkoda mi jej,..."

nie jestem ekspertem od gry aktoskiej więc trudno jest mi określic czy gra dobrze, może jest i troszeczkę ,,plastikowa" ale filmy w których gra bardzo mi się podobają...
co do jej poziomu inteligencji to nie wiem, nie śledze jej prywatnego życia, znam ją raczej tylko ze stony akotrskiej...
Może i jej głosik jest troche taki jakby ,,piskliwy" ale sama na Winampie mam jej kilka piosenek, które mi sie podobają i których często słucham :]

Agraff

Ja osobiście bardzo lubię Hilary. Podoba mi się jako piosenkarka, aktorka(chociaż czasami nudzą mnie jej miny) i bardzo mi się podoba z wyglądu ale ostatnio wygląda zupełnie inaczej=( Czy to po tej operacji plastycznej, którą ponoc miała? Jesli tak to zupełnie jej nie rozumię , przecież ona jest bardzo ładna i nie sa jej potrzebne operacje!!! A jeśli chodzi o to że jest teraz szczupła to mi osobiście bardziej sie podobała jak była grubsza ( to było na jej korzyśc) Myśle że nie jest głupią panienką i uważam ją jedną z naturalniejszych) Ale jeśli to z tą operacją to prawda to już sama niewiem co myśleć?????? A ha i jeszcze jedno czy ktoś zna moze jakąs stronę w której jest pokazane jej zdjęcie po tej operacji? Podajcie mi ją PLIS!!!!!!

Agraff

Ja osobiście bardzo lubię Hilary. Podoba mi się jako piosenkarka, aktorka(chociaż czasami nudzą mnie jej miny) i bardzo mi się podoba z wyglądu ale ostatnio wygląda zupełnie inaczej=( Czy to po tej operacji plastycznej, którą ponoc miała? Jesli tak to zupełnie jej nie rozumię , przecież ona jest bardzo ładna i nie sa jej potrzebne operacje!!! A jeśli chodzi o to że jest teraz szczupła to mi osobiście bardziej sie podobała jak była grubsza ( to było na jej korzyśc) Myśle że nie jest głupią panienką i uważam ją jedną z naturalniejszych) Ale jeśli to z tą operacją to prawda to już sama niewiem co myśleć?????? A ha i jeszcze jedno czy ktoś zna moze jakąs stronę w której jest pokazane jej zdjęcie po tej operacji? Podajcie mi ją PLIS!!!!!!

Agraff