Ja bardzo lubię Hilary Duff a jednocześnie podziwiam, bo jest ona świetną aktorką, ślicznie śpiewa, a na dodatek jest taka ładna!!!
Pozdro dla osób, które uważają, że mam rację!
kinomanka 15 :-)
Witaj
Masz rację Hilary Duff jest cudowna :D i ślicznie śpiewa.
Podro dla fanek i fanów Hilary Duff oraz dla ciebie. :*
Witajcie!
Nie macie racji. Hilary w sumie z wyglądu jest okej, ale śliczna nie jest. Gra poprawnie :)
Pozdro dla Wszystkich :*
Zgadzam sie z Wikta 15 Hilary Duff jest brzydka i okropnie śpiewa ( jezeli mozna to nazwac śpiewem). pozdrowienia dla wszystkich antyfanów :)
Hej!Tak słyszałam.Fajna jest.Lubię Wake up,Come Clean,So Yesterday, Fly,Someone's watching over me,Beat of my heart.Masz moze gg?? Pogadałybysmy se.Papa
Bardzo fajne piosenki teraz właśnie słucham Come Clean, a co się tyczy gg to miałam zepsuty komputer i go nie mam, ale postaram się jak najszybciej załorzyć!!!
Odpisz jak najszybciej!
Kinomanka 15 :-)
Bardzo fajny aktor z Cinderella Story i Zakręconego piątku jest u mnie na 2 miejscu.
Czy oglądałaś Szanse na sukces (Raise Your Voice) lub Czego pragnie dziewczyna jak tak to grał tam taki chłopak Oliver James - to jest mój ideał chłopaka jest śliczny mój aktor na pierwszym miejscu!!!, ale na Czada nie nażekam wole go na jeżyka niż w długich włosach Cinderella Story był fajny!!!
A ty w jakich włosach go wolisz!
Odpisz! Kinomanka 15 :-)
Heh, zgadzam się, Chad jest spoko, al w "zakręconym piątku" wyszedł masakrycznie z tymi długimi włosami ;p.
A co do Loivera to jest boski, ale wole Johnnego Lewisa z Raise your voice... jest taaaakkiii śliczny, ah! ;]
Powiem, że fajnie tam zagrał, ale to nie mój styl chłopaka no ale fajnie, że tobie on się podoba.
A oglądałaś z Oliverem Jamesem i Amandą Bynes film Czego pragnie dziewczyna (What a girl Wants) jak nie to na co czekasz bardzo fajny filmik, Oliver James tam bardzo ślicznie wygląda, śpiewa i jest tam taki dobry - zakochać się w nim można, a kiedy chodzi o Czada to masz racje jest spoko ma u mnie 2 miejsce tylko poprostu ja nie lubie u chłopaka długich włosów naj najlepsze są na jeża!!!
Powiem, że fajnie tam zagrał, ale to nie mój styl chłopaka no ale fajnie, że tobie on się podoba.
A oglądałaś z Oliverem Jamesem i Amandą Bynes film Czego pragnie dziewczyna (What a girl Wants) jak nie to na co czekasz bardzo fajny filmik, Oliver James tam bardzo ślicznie wygląda, śpiewa i jest tam taki dobry - zakochać się w nim można, a kiedy chodzi o Czada to masz racje jest spoko ma u mnie 2 miejsce tylko poprostu ja nie lubie u chłopaka długich włosów naj najlepsze są na jeża!!!
No ale on juz nie ma długich włosów.Ładny jest szczegolnie na Cinderelli.A ten film Czego pragnie dziewczyna ogladalam.Fajny.Tylko powiem ci ze ładniejszy był w Raise your Voise z Hillcią.
Oliver James jest boski, ale mi się jednak bardziej podobał w Czego pragnie dziewczyna, ale w szansie na sukces też był ładny głosem, buźką, a fryz
był za bardzo na rocka.
Odpisz! Kinomanka 15 :-)
A mi sie znow bardziej podobal w Raise your voise bo mial zarąbistą fryz.A w Czego pragnie dziewczyna byl taki łysawy.Ogólnie jest OK...
Szkoda, że nie ma z nim więcej narazie filmów, ale podobno miał występować Material Girls, ale to nie jest prawda.
Mówiłam Ci, że się postaram o gg ściągnełam go sobie dzisiaj tylko mam problem z zalogowaniem, bo korzysta teraz na nim za dużo ludzi, ale postaram się później!!!
Odpisz!
Hehehe, niby temat po ty by roztkliwiać się nad cudownością i pięknem naszego gołąbeczka, a tu sie zrobiło jakieś forum o 'przystojniakach'...Moim zdaniem (powróce do tematu głównego) Hilary wcale nie jest urocza, piękna, czy specjalnie utalentowana - wręcz przeciwnie. Kiedy ją widzę nóż mi się w kieszeni otwiera. A jej wycia to juz znieść nie mogę...'ohh...wake up, wake up...'bleee....:/
A ja tak wcale nie uważam!!!
Moim zdaniem Hilary Duff jest ładna i gra w bardzo fajnych filmach!
A co do piosenek to ja je lubie słuchać i dla mnie ona wogule nie jęczy!
Ok.No to czekam na numer.Tez słyszałam ze mial grac w Material Girls.
A napisz mi jeszcze jak masz na imie?!Papapapapapapapa
Ja też uważam,ze Hilary jest boska!!!Jest sliczna,fajnie gra i cudnie spiewa:)A co do Olivera to w Raise your voice byl swietny.Czego pragnie dziewczyna niestety nie ogladalam:(Niewiecie gdzie mozna to obejzec???
Też uważam że Oliver hest świetny! :D
Oglądałam Raise your voice i Czego pragnie dziewczyna - obydwa filmiki super...Szkoda że to jak narazie tyle filmów z jego udziałem.
Co do filmu Czego pragnie dziewczyna - What girl wants- to moze jeszcze kiedyś puszczą na HBO albo HBO2, sama bym z chęcią objrzała jeszcze raz...:]
Zgadzam się z wami Oliver James jest świetny śliczny i ma super głos - jestem w nim zakochana ale przyznam że narazie nie widziałam więcej filmów w jego udziałe ale w czego pragnie dziewczyna i szansie na sukces był doskonały ja te obydwa filmy mam na DVD i oglądam zawsze kiedy tylko mam wolny czas i jeszcz do tej pory mi się ten film wogule nie znudził.
Pozdrawiam wszystkich a szczególnie fanów Olivera Jamesa - I Lowe You! kinomanka 15 :-)
Ahh Hilary Hilary...moja ulubiona aktorka...Jest po prostu super, pierwszy raz w życiu podoba mi się dziewczyna z która nigdy nie miałem kontaktu i którą widziałem tylko na ekranie telewizora... :) Na szczególne wyróżnienie zasługuje film A Cindarella Story :) aż zazdrościłem temu Austinowi Eames'owi :) Ona jest boska moi drodzy :D
A ja sadze ze Chad wyglada Bosko jak ma krotkie wlosy jest genialny w tych krotkich:D tak jak ma w 2 seri pogody na milosc :D
Racja Hil jest the best!!!!!! ale co myślicie o tej jej poprawie zębów czy według was nie wygląda teraz trochę gorzej???? Mi się zdaje że była ładniejsza gdy była grubsza! co o tym myślicie? Pozdro dla fanów Hil
amanda bynes jest beznadziejna ... co prawda nie widziałam jej w filmie z tym olivierem .... szczerze mu współczuje ... wy lubicie ja bo nie widzieliście szły na amande ... leci codziennnie na zigzap'ie o 20:30
nie polecam ale morzecie zobaczyć jakie to jest głupia i jej kolega(lol)
Wogule się z tobą nie zgadzam Amanda Bynes jest świetną aktorką.
Szczerze to nie oglądałam szoł na Amande ale inne filmy mi się z nią bardzo podobały a ty już po obejrzniu z nią jednego programu stwierdzasz że ona jest beznadziejna.
Obejrzyj film z nią i Oliverem Jamesem Czego pragnie dziewczyna (What a girl Wants) i wtedy odpisz!!!
Zgadzam sięę z tobą wyglądał bosko też w Cinderelli Story.
Oglądałaś z nim film Zakręcony piątek w tych długich włosach było mu nie do twarzy lepiej wygląda na jeżyka!!!!!!!!
Pozdro
Rany przecierz ona miała wtedy hymmm no była dzieckiem i chyba by lepiej nie zagrała ale kiedy chodzi o filmy to ma super!!! Polecam WAGW i shes the man !!!
A wogule jeszcze jedno dlaczego współczujesz Oliverowi Jamesowi no wiesz to było nie miłe dlatego że oni razem świetnie zagrali a po planie też razem chodzą to znaczy że się lubią oboje są tacy śmieszni pasują do siebie a Hilary Duff do Czada Michaela Murray !!!
Kto się zgadza niech odpisuje pozdro kinomanka 15 !!!
Zgadzam się z KINOMANKĄ 15. Ja też ją bardzo lubię i zgadzam się z tobą. Masz g-g jeżeli chcesz pogadać np. o HILARY DUFF :) to jestem chętna.
Jasne że mam !!!
Ja bym zwariowała kiedy bym nie miała gg dla mnie to podstawa oki a gdzie moge ci podać mój numer ????