Nie wyobrażam sobie życia bez słuchania piosenek Hilary Duff i oglądania z nią filmów!!! Jej muzyka podnosi mnie na duchu, znam wszystkie jej piosenki na pamięć i prawie wszystkie filmy z jej udziałem oglądałam parę razy!!! Z tego wniosek: Nie ma lepszej piosenkarki i aktorki niż Hilary Duff!!!
Heh...ymmm...według mnie troche przesadziłas...a nawet bardzo.
Bardzo lubię Hilary,jest fajną,sympatyczną ładną dziewczyną ale czy ona jest najlepszą piosenkarką i aktorką na świecie??Przesada,jest wiele lepszych od niej piosenkarek i z pewnością aktorek.
Nie wiem czy to jakas prowokacja czy naprawde tak uwarzasz bo to smieszne troszeczke.
Pozdrawiam;]
Nie no trochę przesadziłeś... Ja serdecznie nie lubię Duff, uważam, że jest beznadziejną aktorką i piosenkarką, ale to tylko moja opinia..
Ale mimo wszystko rozumiem Cię i zapraszam do mnie ;-)
Jak przeczytałam wasze odpowiedzi to omało z krzesła nie spadłam. Nie rozumiecie, że o gustach się nie dyskutuje? Moja wypowiedź to mój pogląd.
Zgadzam się. HILARY IS THE BEST!!! JESTEM JEJ OGROMNĄ FANKĄ!!! Ma talent i jest sympatyzna osobą :)
No co do talentu Hilary się nie wypowiadam, bo według mnie nie umiała porządnie zagrać choćby w jednym filmie. Jednak może jeszcze się wyrobi. No wygląda na sympatyczną osobę, ale nie przekonasz się o tym nigdy, chyba, że uda ci się ją spotkać Sweet Girl. Życzę szczęścia :-)
zgadzam się z Lady_Swan nie można powiedzieć o kimś, że jest sympatyczny jeśli się go nie zna. Ja lubię filmy z nią, choć nie ją rewelacyjne, ale na smutne dni, dla odprężenia:)) choć mam nadzieję, że z filmu na film będzie coraz lepsza:D
"Hmmm na jakiej podstawie tak twierdzisz?
Nie, nie jest wg mnie dobrą aktorką..."
To dlaczego oceniasz ją na dziesięć ?
Eeeee... Nie wiem co sie dzieje ale przenigdy nie wstawiałem jej 10/10. Słowo, nawet nie odwiedzałem jej strony. Zaszła pomyłka, ocena juz poszła wiec zmieniam na 3/10