Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

Nie wyobrażam sobie życia bez słuchania piosenek Hilary Duff i oglądania z nią filmów!!! Jej muzyka podnosi mnie na duchu, znam wszystkie jej piosenki na pamięć i prawie wszystkie filmy z jej udziałem oglądałam parę razy!!! Z tego wniosek: Nie ma lepszej piosenkarki i aktorki niż Hilary Duff!!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Sonny

troche przesadziles, moze nie jest super aktorka czy piosenkarka, ale sa gorsze

iwona_123

Heh...ymmm...według mnie troche przesadziłas...a nawet bardzo.
Bardzo lubię Hilary,jest fajną,sympatyczną ładną dziewczyną ale czy ona jest najlepszą piosenkarką i aktorką na świecie??Przesada,jest wiele lepszych od niej piosenkarek i z pewnością aktorek.
Nie wiem czy to jakas prowokacja czy naprawde tak uwarzasz bo to smieszne troszeczke.
Pozdrawiam;]

iwona_123

Z leksza przesadziłeś ^^

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Sonny

Nie no trochę przesadziłeś... Ja serdecznie nie lubię Duff, uważam, że jest beznadziejną aktorką i piosenkarką, ale to tylko moja opinia..
Ale mimo wszystko rozumiem Cię i zapraszam do mnie ;-)

Stacy

Jak przeczytałam wasze odpowiedzi to omało z krzesła nie spadłam. Nie rozumiecie, że o gustach się nie dyskutuje? Moja wypowiedź to mój pogląd.

iwona_123

A ja uważam, że nie przesadził, bo to samo czuję, kiedy czytam takie tematy.

użytkownik usunięty
miss_Kiedis

Zgadzam się. HILARY IS THE BEST!!! JESTEM JEJ OGROMNĄ FANKĄ!!! Ma talent i jest sympatyzna osobą :)

No co do talentu Hilary się nie wypowiadam, bo według mnie nie umiała porządnie zagrać choćby w jednym filmie. Jednak może jeszcze się wyrobi. No wygląda na sympatyczną osobę, ale nie przekonasz się o tym nigdy, chyba, że uda ci się ją spotkać Sweet Girl. Życzę szczęścia :-)

Stacy

zgadzam się z Lady_Swan nie można powiedzieć o kimś, że jest sympatyczny jeśli się go nie zna. Ja lubię filmy z nią, choć nie ją rewelacyjne, ale na smutne dni, dla odprężenia:)) choć mam nadzieję, że z filmu na film będzie coraz lepsza:D

Kavi

Sonny,
A Weronika Rosati to wg Ciebie dobra aktorka ?
:lol2:

Kacperr

Hmmm na jakiej podstawie tak twierdzisz?

Nie, nie jest wg mnie dobrą aktorką...

Sonny

"Hmmm na jakiej podstawie tak twierdzisz?

Nie, nie jest wg mnie dobrą aktorką..."

To dlaczego oceniasz ją na dziesięć ?

Kacperr

Eeeee... Nie wiem co sie dzieje ale przenigdy nie wstawiałem jej 10/10. Słowo, nawet nie odwiedzałem jej strony. Zaszła pomyłka, ocena juz poszła wiec zmieniam na 3/10

iwona_123

doklladnie P:P:P

pozdroo dla ciebie :PPP

iwona_123

OMG ! co sie dzieje !??? daf , daf ... nie nie nieeeeeeeeee !!!! szmira i beztalencie ! ;/

iwona_123

Samo się wystawiło masz rację :)))))))))
Pozdro