Uwielbiam ta dziewczyne,swietnie spiewa i gra w extra filmach.Mowie wam ona daleko zajdzie,wlasciwie juz zaszla:P
Ja tez sie zgadzam jest wywalista, i juz obejzalem z nia pare filmow a dokladnie 4 i zamierzam sciagnac jeszcze pare i je obejzec...
moze i nie legalne ale kto w tych czasach to przestrzega zaloze sie ze nawet ty jak nie filmy to muzyke sciagasz...
Ściąganie jest legalne ,ale tylko do użytku domowego lub jak usunie się plik po 48 godzinach. A przetwarzanie, kopiowanie, i póbliczne odtwarzanie jest nie legalne.
to dlaczego zamykają strony forum z linkami do muzyki, itp?
A co do 48h to owszem, słyszałam o tym, ale słyszałam też, ze to bzdura. Nie uwierzę bez wiarygodnego linka.
Ja tam kazdy film jaki jest do sciagniecia to nie usuwam tylko po oglądnieciu zgrywam na płyte.....po co usuwac bedzie z tego kiedys niezłe wspomnienie....A w filmach z Hil jest co wspominac.:))
PS: Sciągam tylko z lektorami;p;p
Co do filmów to mi sie najbardziej podobal "Rise Your Voice". Hilary zagrała w nim świetnie:)) Tak autentycznie:)). Moglaby konkurowac z Mandy Moore i "A Walk To Remember" ale Hil jest dalej ładna a Mandy troche zbrzydła:P:P
"Mandy troche zbrzydła:P:P"
Obie są ładne.
A mi się jakoś Raise Your voice mniej podobał jak Lizzie McGuire Movie czy Material girls.