Sorry, ale za co tak nienawidzicie Hilary??? Ona jest sliczna ladn apiekna itd.!! Moim zdaniem piszą to jakiej glupie zazdrosne o nią dziewczyny, które nigdy nie będą takie jak ona!!!! Hilary4ever
Niw wiem po co sięgam takm daleko w tematach, ale powiem ci za co jej nie lubię. Gra w niezbyt ambitnych
filmach i tyle...mogłaby zagrać w czymś ambitniejszym, wtedy moźe bym ją polubiła. Hilary jest ładna, ale
uroda to nie wszystko. czasami wychodzi jak koń, ale bez obrazy !!! To tak na marginesie. Sama masz
pewnie. Tylko się nie obraźaj, ale ja w twoim wieku miałam 5 razy lepszy gust. Ale nie chcę się sprzeczać.
naprawde? super ze jesteś taka cool... i ja tez nie chce sie sprzeczac! ale ten teamt jest z 2006 roku albo początek 2007 roku! i nie ma sensu tego wyciagac
pozdrawiam
"Hilary piekna młoda utalentowana..."
Dobre, lol, dla mnie to kolejne przereklamowane beztalencie
i przeciętniara jeśli idzie o urodę...
Tak,ci co jej nie lubią to z pewnością jej wszystkiego zazdrszczą.
Denerwuje mnie takie cos ze jak ktos kogos nie lubi to od razu sie mowi ze zazdrosci.Czego??Jak sie nie lubi,to nie.
Ja Hialry lubię,sympatyczna dziewczyna;]
Luuudzie! Jak ja nie znoszę tego argumentu mówiącego o zazdroszczeniu!
Jest on najczęściej i najbardziej bezmyślnie wykorzystywanym argumentem wśród użytkowników FilmWebu.
"Ona jest śliczna, ładna, piękna" - też mi uzasadnienie słuszności swoich racji...
Same przymiotniki dotyczące urody, nic o muzycznych/wokalnych "zdolnościach" czy rzekomym "talencie"...
Osobiście uważam, iż nie zasługuje ani na miano "aktorki", ani "wokalistki", gdyż nie posiada dostatecznych kompetencji, aby zajmować nienależne jej miejsce w świecie filmu i muzyki.
Błahe, bezwartościowe, nie niosące ze sobą żadnego przesłania "filmy", nonsensowne teksty "piosenek", w których lubuje się jedynie "stacja bzdury i głupoty" - MTV oraz najzwyczajniej w świecie - "prostytuuje sie medialnie" - inaczej tego określić nie można! - tak funkcjonuje show-biznes, gdy nie posiada się talentu, trzeba nadrobić kolejnym bzdurnym wywiadzikiem, w również bzdurnym czasopismie.
Właśnie tak traktuję osobę Hilary Duff - i proszę! - nie mówcie mi, że jej zazdroszę (bo czego?), reprezentuję styl "emo rock" (?) i nie "obrzucajcie mnie" tym w****iającym słowem - "żal".
Ambitna wypowiedź, żal, zazdrość, może można użyć czegoś innego poza tym???
Właśnie takiego określenia szukałam. :-)
Hilary ciągle śpiewa o tym jak ją wszyscy kochają, jaka ona jest wspaniała itp. żalosne
H.Duff - totalna pomylka filmowa !!! dziecko ktore powinno grac w jakichś sztukach szkolnych a nie w filmach !!!
(ostatnia wypowiedź)
Dlaczego tak uważasz? Obrażasz użytkowników, którzy po prostu nie lubią Hilary Duff. Na twoim miejscu, popracowałabym nad obelgami,bo teraz zwyczajnie nas obraziłaś.
A ty zwyczajnie nie dorastasz do stóp Robertowi De Niro, ot co , moja droga!!!
konseek, ty lepiej sie zatsanów... widac ze dziecko to z ciebie na poziomie... jesteś zalosny i żenujący...
PS: Uzbierałeś juz kaseee? jak nie to zacznij zbierac pod kosciolem po mszy ludzi zlitują wygląd twojej twarzy i zapłacą :D:D:D:D zzzzzzaaaaaal
PS2 : TO BARDZO DAWNY TEAMT JEST NIE WIEM KTO GO WYCIąGNAł ....
bez obaw, do mnie na blogu tez sie dowalaja ;]
a ja nie powiem ze nie lubie Hilary, bo lubie, jednak zaczynam patrzec na nia przez pryzmat jej pustych slodziuteNkIch faneczek. ladna jest nie zaprzecze, podobaja mi sie z nuia filmy, ale nie mozna uznac ich za ambitne. a takie zawziete bronienie jjej jak ty tylko pogarsza sprawe, wiec przestan jechac po ludziach,,mala.