Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

Ja kocham Hill.Jest zarąbista.Uwielbiam z nia filmy i jej piosenki.Nie wiem o co wam wszystkim chodzi.No moze nie wszystkim.
Zazdroscicie jej i tyle.A ona jest slodką nastolatka a wy pewnie brzydkie glupie malpy.Zajmijcie sie soba a nie zawracxajcie nam glowy jakimis tekstami ze ona jest sztuczna.Nara!!!

Klaudiiia

Zgadzam się z tobą w 100%!
Też tak myślę, że Hilary Duff jest słodką nastolatką przy tym bardzo ładną i z poczuciem humoru!
Nie zgadzam się z innymi, że ona jest sztuczna wymyślają to bo im się nudzi, ale jeszcze zobaczą z nią dobry film, że aż im będzie głupio, że tak na nią mówili!!!
Pozdro Klaudia! kinomanka 15 :-)

Kinomanka_18

Dobry film z Hil?? Nie, tego jeszcze nie było... Ja osobiście Hilary nienawidzę, nie moge na nia patrzeć, a co dopiero słuchać jej piosenek!! Może i ładna jest, ale to ze ktoś sądzi inaczej nie znaczy, że sam jest 'brzydką małpą'...

UnPredictable_Girl

Taa, jest słodką nastolatką...po korektach twarzy 'żeby nie wyglądać tak dziewczęco'...Taa, 100% naturalności...W pełni zgadzam sie z UnPredictable Girl!

wikta

Hil jest the best!!! Napewno nie jest sztuczna, własnie cenię ją za to że jest naturalna! Widziałam jej zdjęcia bez makijażu i jest ładna!!! Uwielbiam z nią filmy i kocham jej piosenki! Mogę ich słuchać cały czas! Każdy ma inny gust więc może sie komuś nie podobać ale napewno nie jest sztuczna! Pozdro dla jej fanów!!!

Klaudiiia

ja ją lubie...no ale z tą naturalnością to bym sie nie zgodziła, ostatnio buśka hilary wygląda nieco inaczej, chyba zrobiła sobie jakąś korekte twarzy czy coś no i czytałam że dzieki temu chce wyglądac doroślej, więc gdzie ta naturalnośc ? :)

Klaudiiia

No bez przesady ze jak ktos pisze że dana osoba jest sztuczna to od razu jej zazrdości! Hilary przed zmianą była fajna, wyglądała bardzo dobrze była jak to mówisz ,,słodką nastolatką"...a teraz........ szkoda gadać!
Więc drogie fanki panny Hilary pogódzcie sie z prawdą!

Seniorita_Paulita

jesteś świetna ... (lol)
popieram ciebie... jeżeli macie coś do niej to lepiej tego nie piszcie...

_Anka_

Ja też tak uważam lubię tą aktorkę i uważam że jest fajna słodka ładna i dla mnie ona jest naturalna.
Mnie to nie obchodzi co ona tam zrobiła sobie z nosem czy z czymś innym niech sobie robi co chce a ja i tak nie zmienie o jej zdania!
Ja rozumiem że to jest forum i każdy ma swoje zdanie ale jak jej nie lubicie to nie możecie napisać poprostu że jej nie lubię tylko zaczynacie ją obrażać.
Ja jak nie lubię jakieś aktorki to napewno nie pisze nic takiego żeby inni np jej fani poprostu żeby ich nie urazić!
a wy też nie rozumiecie że inne osoby lubią ją a wy jak tak piszecie to przykro jest jej fanom! :-(
Oglądajcie i miłe komentarze zostawiajcie :-)
Pozdro dla fanow Hilary Duff!!!
kinomanka 15 :-)

Klaudiiia

Każdy ma prawo do napisania co myśli...Po to jest forum jeśli nie wiesz...

Seniorita_Paulita

Hilary nie zrobiła sobie korekty twarzy tylko poprawiła zeby i schudła-jak sama twierdzi dla zdrowia a nie dla wyglądu! wiadomo że schudła tez na twarzy! Zresztą trochę wydoroślała i to tez wpłyneło na jej wygląd!!! a tak wogóle to w świecie show biznesu każdy ma na sobie make-up! to nie uchronne, wkońcu światła,kamery! Niech mi ktos wymieni aktorke która nie ma na twarzy tapety??? Choćby lekkiej??? Zresztą Hill bez makijazu nie wygląda brzydziej! http://www.deansplanet.com/nomakeup_hillary_duff.html [www.deansplanet.com/nom...] wejdź tam a zobaczycie!

AimeR

pusta lal jak np. Olsenki - tu nie mozna mówic o talencie aktorskim, tak samo Hillary :)

Klaudiiia

Ja do Hill nic nie mam (choc Good Charlotte uwielbiam^^). Nie lsucham jej muzyki i widzialam tylko jeden film z nia i narazie jeszcze sobie opinii nie wyrobilam. zobaczymy z czasem :P