Ja rozumiem, że to wasza idolka...bo jest młoda, ładna itp. Ale widzialem z nia 3 filmy i praktycznie miały podobna tematyke, gra aktorska niewymagajaca...dlatego nie rozumiem dlaczego wy tak ją wielbicie??? Może za piosenki, ale ni eza kino, bo ona praktyczni enie gra, co to sa filmy dla mlodziezy? Aktorki w jej wieku takie jak: Johansson, Knightley, Portman maja na koncie mase powaznych rol...a ona? Jak dlugo grac bedzie kopciuszka?
Zgadzam się. Hilary może jest fajna i ją lubię, ale aktorka z niej żadna.
Nie ma na swoim koncie żadnego filmu, który by zachwycił doświadczonego kinomana, ale ma mnóstwo, które zachwycają 11- letnie dziewczynki.
Nie przejmuj się tym bo mnie też atakowali, aczkolwiek miałam wsparcie wiec
luzik... tylko nie bierzcie sobie moich słów do serca!!!
Czemu nie? Boisz się ze cie najadom? Nie martw się :D Obronię cię :D Właśnie, Hilary gra w mało wymagających filmach w sam raz do obiadku :) Ale nic zeby się zachwycać...wole Johansson :D-oczywiscie nie tlyko za buźkę :D ale za gre-przede wszystkim za nią!
Ludzie mnie lubią :D A u kobiet mam powodzenie :D To ja bede twoim ochroniarzem :D Dzieki tez + 4 ulubieni :D
wcale nie... ty po prostu wyraziłeś swoją opinie... nie uzywasz przeklenstw no i napiałaś/eś "Ja rozumiem, że to wasza idolka" no i ciesze sie ze to rozumiesz
pozdrawiam i dodaje do ulubioncyh;*
Z jej udzilaem filmy sa lekkie i ciekawe ale nie uwazam ze jest super katorka - czasem gra sztucznie ale nie jest taka zla :)
Z jej udzilaem filmy sa lekkie i ciekawe ale nie uwazam ze jest super aktorka* - czasem gra sztucznie ale nie jest taka zla :)
Z jej udzilaem filmy sa lekkie i ciekawe ale nie uwazam ze jest super aktorka* - czasem gra sztucznie ale nie jest taka zla :)
Hilary jak dla mnie gra troche sztucznie i zawsze tak samo.
Kiedys jej piosenki lubiałam ale teraz wydaje mi sie ze ona piszczy.Ma zbyt piskliwy głos jak dla moich uszu:)
Filmy z nią są własnie takie lekkie i przyjemne ale nic poza tym.
Zawsze jak oglądam z nią film wydaje mi sie ze to ta sama osoba,nie wyróżnia sie w zadnym filmie.
Ale jest bardzo sympatyczna,ładna i zabawa.Mnie sie tak wydaje po wywiadach,czy talk-show.Lubie ją:)
Fajny był Raise your voice a Cinderella story tez fajniutki;]
pzdr.