zawsze chcialam byc jak ona, pierszy film z nią który obejrzalam byl agent cody banks! wszytskie są cool!. jest utalentowana, sliczna jest ideałem. Dalabym slońce księżyć zeby byc jak ona ! no moze bez słońca bo bym dlugo nie pożylą :):):)<lol> zagrała 1 raz u boku olivera jamesa powinno być tak cześciej :):):) moze zabrzmi to ze mam wysoką samoocene ale wydaje mi sie ze śpiewam ładnie gdybym mialam mozliwość zaspiewać piosenke w reality show bym zaspiewała jej piosenke. ma super piosenki z filmu szansa na sukces, ale takze z material girls gdzie piosenka sie nazywa tak samo jak film ;) prosze o komentarze
pozdro dla ludzi ambitnych (jej fanów) :* buźka
dzienks za pozdrowiona ... no i oto chodzi... koFFam ja ponieważ jest jedyn w swoim rodzaju ... moim marzeniem jest ją spotkać ...dla mnie jest to ideał kobiety ... fajnie że dużó osób zaczyna ją lubić ... pozdrawiam!!:*:*
Hilary śniła mi się kiedyś :) Była w sklepie i się rozpłakała (tak jak w Cinderella story) a ja pobiegłam za nią i kiedy już ją prawie dogoniłam to się obudziłam :( (buzik zadzwonił)dziwny sen
Boże! Wy jesteście już chyba totalnie porąbane " Hilary mi się kiedyś śnila". Jakby mi się śnila to bym to chyba koszmarem nazwala, a pewnie
muminkus zaiste wupowiedź godna zazdrosnej kretynki:) podejrzewam ze jestes jakims zazdrosnym pasztetem czyź nie mam racji??
moim zdaniem ona jest przednia!!! ja bym tez chciala zeby mi sie snila... różni ludzie mają różne gusty