Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

zawsze chcialam byc jak ona, pierszy film z nią który obejrzalam byl agent cody banks! wszytskie są cool!. jest utalentowana, sliczna jest ideałem. Dalabym slońce księżyć zeby byc jak ona ! no moze bez słońca bo bym dlugo nie pożylą :):):)<lol> zagrała 1 raz u boku olivera jamesa powinno być tak cześciej :):):) moze zabrzmi to ze mam wysoką samoocene ale wydaje mi sie ze śpiewam ładnie gdybym mialam mozliwość zaspiewać piosenke w reality show bym zaspiewała jej piosenke. ma super piosenki z filmu szansa na sukces, ale takze z material girls gdzie piosenka sie nazywa tak samo jak film ;) prosze o komentarze

pozdro dla ludzi ambitnych (jej fanów) :* buźka

szyneczkacolcze

dzienks za pozdrowiona ... no i oto chodzi... koFFam ja ponieważ jest jedyn w swoim rodzaju ... moim marzeniem jest ją spotkać ...dla mnie jest to ideał kobiety ... fajnie że dużó osób zaczyna ją lubić ... pozdrawiam!!:*:*

_Anka_

Hilary śniła mi się kiedyś :) Była w sklepie i się rozpłakała (tak jak w Cinderella story) a ja pobiegłam za nią i kiedy już ją prawie dogoniłam to się obudziłam :( (buzik zadzwonił)dziwny sen

szyneczkacolcze

Boże! Wy jesteście już chyba totalnie porąbane " Hilary mi się kiedyś śnila". Jakby mi się śnila to bym to chyba koszmarem nazwala, a pewnie

Vegeta_6

muminkus zaiste wupowiedź godna zazdrosnej kretynki:) podejrzewam ze jestes jakims zazdrosnym pasztetem czyź nie mam racji??

szyneczkacolcze

moim zdaniem ona jest przednia!!! ja bym tez chciala zeby mi sie snila... różni ludzie mają różne gusty

szyneczkacolcze

Ja powiem tylko jedno chciala bym byc Hilary Duff!!!!!!!!
I LOVE HILARY DUFF

szyneczkacolcze

Ja też chciałabym być ją, ale gdybym nią była, to kim byłaby ona?