Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

To zdecydowanie najlepsza aktorka pod słońcem! No, jest jeszcze Lindsay Lohan, ale Hilary nie dość, że jest piękna, to jeszcze i świetnie gra w filmach! Powinna dostać Oscara!

Playboyka

no z tym oscarem to chyba troszke przesadziłaś ;)

Playboyka

Jak przeczytałam, że muzyka Rihanny przejdzie do historii (o zgrozo!), jeszcze jakoś przeżyłam. Ale po tekście, że Hilary Duff powinna dostać Oscara, to nie jestem tego taka pewna.
Mój Boże, nie mam nawet siły tego komentować... Hilary + Oscar... Chryste!

Dziecka poniżej 15 roku życia powinny mieć zabroniony dostęp do internetu. Kto się ze mną zgadza?

Eruaniel

A to czytałyście:

,,Kto jej nie lubi, jest do kitu!
Paris to prawdziwa gwiazda! Jest piękna, mądra i w ogóle ma w sobie te ,,coś''. Nie wiem, dlaczego ma taką niską ocenę :( Dawajcie jej 10, powinna być na pierwszym miejscu w 100 najlepszych ludziach kina!''

Co do kombinacji Hilary Duff + Oscar=
??????????????????????????????????????????????????????????????
??????????????????????????????????????????????????
?????????????????????????????????????????????????
chyba największy błąd Akademii w historii,totalne i żenujące nieporozumienie oraz głupota niektórych ludzi.

żal,żal,żal,żal,żal,żal,żal,żal,żal,żal,żal,żal,żal,żal,
żal,żal,żal,żal,żal,żal.com.pl

Jenks

"Paris to prawdziwa gwiazda!"

Zatkało mnie! Gwiazda?! Hehehehe... ;) Ale to "...powinna być na pierwszym miejscu w 100 najlepszych ludziach kina!'' ... A co ma Paris do ludzi kina ?! żalll....
A co do tematu to myśle, że Hilary nie ma szans na oskara, chociaz moze w przyszlosci ? (ale to bardzo, bardzo mało prawdopodobne).

Eruaniel

Okej, Oscar to lekka (?) przesada (no dobra, duża przesada), ale zupełnie nie zgadzam się z tym "Dziecka poniżej 15 roku życia powinny mieć zabroniony dostęp do internetu" Nie każdy tutaj jest idiotą i nie widzę powodu, aby dyskryminować osoby poniżej 15 roku. Zupełnie bezsensowne stwierdzenie, bo wg. nie których najlepiej byłoby zakazać wszystkiego nastolatkom, a prawo do wypowiadania swojego zdania mogą mieć tylko dorośli :/

Playboyka

A ja ją bardzo lubię fajnie gra i śpiewa i jest jedną z moich ulubionych aktorek !!! i szczerze ??? MAM GDZIEŚ CO O TYM MYŚLICIE !!!!

Pzdr dla fanów ;P

Czekoladova_Czekolada_

No możesz być fanką Hilary z resztą ja też nią jestem, ale Hil nie ma szans na zdobycie Oscara... niestety :(

ewkje

wiecie co my tak łatwo tylko je i ich oceniamy a tak naprawde to my sie wogole na tym nie znamy !!!! i jezeli chcecie dawac pochopne opinie to lepiej zwarzcie fakt ze ona wogole nie studowala aktorstwa wiec czego chcecie oczekiwac
nie mowie ze jest super aktorka ale jeszcze jest przed nia wiele la wiec moze zobaczymy !!! a co do oscara no to kto wie ale raczej narazie nie ma co na to liczyc !!!!

Pozdrawiam

.......Tymczasem....

Playboyka

SEYRE, jak byłam w Twoim wieku, też tak myślałam. Uwierz mi, jak trochę podrośniesz - zrozumiesz...
Aha, i nie postrzegam Cię wcale jako głupią nastolatkę;)

Eruaniel

A co mam konkretnie zrozumieć? :)

seyre

To, o czym mówię. Mój tok myślenia.

Playboyka

A ja mam 16 lat i dalej lubię Hilary. Kocham jej piosenki i filmy.

iwona_123

iwono, współczuję...ja mam 13 lat i bardzo nie lubię Hilary Duff....