Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

Ja pier.. ja nie wiem co sie z Wami dzieje.
Co wy chcecie od tej dziewczyny. Nie możecie tego
przetrawić że jest aktorką czy piosenkarką? Co drugi
post czytam że wg Was nie mozna być jednym i drugim.
Zresztą dlaczego sądzicie że nie umie grać ani śpiewać?
Gdyby tak było to nie podpisywała by kolejnych kontraktów
nie zarabiałaby tych $ i nie wydawałaby kolejnych płyt.
Macie pretensje że komuś sie udało wybić i stać sie kimś wiecej,
czy to zazdrośc? Również uważam że nie jest idealna, ale nie
jesteśmy krytykami żeby oceniać jej aktorstwo(oczywiście że każdemu jest wolno wyrażać swoją opinie, ale jak czytam "ona jest głupia, pusta, bleee , nie umie wcale grać" to aż mnie wykręca. Do kotła z takimi ludzmi :/.
A gra całkiem przyzwoicie, i głos tez ma napewno
lepszy od innych w tym wieku. MI sie osobiście bardziej podobał
jej stary wygląd choć teraz nie jest źle. Ciekawe co wy byście
zrobili z taką furą pieniędzy!. Podsumowując..: --) świetna
dziewczyna i aktorka - szacunek. A anty fani niech lepiej idą
mandaryny sobie posłuchać :/
Robert18

Zgadzam się z Tobą w 100% miałam już przemawiać tym ludziom aż zobaczyłam że już ktoś to zrobił za mnie... i jestem bardzo wdzięczna za to... bo skoro kogoś nie znacie to jak możecie go oceniać... niby po grze aktorskiej i śpiewaniu;/;/ "bo ona jest paskuda i pusta i ma sztuczne zęby" w końcu się jej nie dziwie jak by ktoś miał dużo forsy to by pewnie zrobił z nimi to co najlepsze dla Twojego wyglądu wygody itp... co nie proste?? ale i tak pewnie większość mnie nie posłucha. Skoro macie wyrażać opinie na czyjś temat to mówcie kulturalnie że wam do gustu nie przypadła itd. A piosenkarka to ona wcale nie jest taka zła... aktorka w sumie też! No ale skoro wolicie Paris Hilton czy tam jakąś inną która grała jedynie w sex tejpach (wiecie co mam na myśli) . dobra kończe jakoś się rozpisałam ale tak to bywa jak chcesz żeby ludzie Cie zrozumieli a Tu nic wysiłek na darmo. Pomyślcie se jeszcze jakby to było gdyby ktoś Was osądzał po wyglądzie po ubraniu napewno nie jest to zbyt miłe. Żeby kogoś umieć osządzić to trzeba go dobrze znać... jak to się mówi "pozory mylą" :D to papa mam nadzieje że niektórzy rozwarzą moją opinie... jeżeli tak to z góry dzięki papaptki

blog_zamkniety

zgadzam sie calkowicie. pomimo iz nie jestem jej fanka nie pochwalam opinii w stylu glupia i niedojrzala na przyklad. ostatnio widzialam z nia jakis wywiad- malo jest osob ktore daja taki przyklad. byla tam dziewczyna ktora opowiadala jak spotkanie z Hil zmienilo jej zycie. ja do niej nic nie mam. Jak dla mnie to ona o wiele wiecej soba reprezentuje niz inne aktoreczki w jej wieku.

blog_zamkniety

ja równiez sie z Wami zgadzam jezeli sie kogos nie znba to nie powinno sie go ocenia moim zdaniem ludzie mowia takie zeczy z zazdrosci znam to osobiscie bo w szkole wszyscy mi zawsze zazdroszcza mimoze ja im nic zlego nie robie no ale tak juz jest i nikt tego nie zmieni nie jestem jakas zagorzala fanka Hilary ale nie uwazam zeby bala zla aktorka bo gra raczej naturalnie a glos ma czysty zeby byc dobra aktorka nie trzeba odrazu grac kogos chorego psychicznie bo ludzie lubia czasem odpoczac od dramatow i posmiac sie przy komedi a jej piosenki sa mile dla ucha pozatym ona gra i spiew dla mlodzierzy i to nam powinna sie podobac i dobrze ze gra w lekkich filmach bo jak czlowiek w koncu po meczacym dniu ma czas zeby cos obejrzec to milej sie oglada wlasnie takie filmy dobra koncze juz

papa i pozrdowienia dla wszystkich ktorzy sa mojego zdania i nietylko :)

Zgadzam się w 100000%, hill jest zajebista, ja nie wiem co wy do niej macie.. teraz w Hollywood nikt nie jest naturalny takie są prawa show biznesu!! jabym miała tyle kasy też ym w sobie pewnie coś poprawiła... a tak pozatym to na niej wywierana jest ogromna presja! ona ma dopiero 18 lat i owiele więcej obowiązków i rozumu w głowie niż większośc z was antyfanów.. Hill jest świetną aktorką... jej gra jest całkiem naturalna (na pewno lepsza od paris hilton, i hilary przynajmniej nie robi takiego cyrku na planie ja hilton bo ona musi się "przygotować" i wszyscy na nią godzine czekali bo ona musiałą sobie oddech wyrównać) Duff wydaje coraz więcej płyt, podpisuje coraz więcej kontraktów i ma coraz większe rzesze fanów, gdzyby nie była dobra w tym co robi nigdy by się nie wybiła :) pozdro dla wszystkich fanów Hill :*:* Buźka :D :*

asia3690

nienawidze Hillary Duff - czy jakoś tak - jest okropna :)
ble :) sztuczna , bez talentu i wogłe ...
no to tyle ( ja nigdy dużo nie piszę )

Ja tam do niej osobiście nic nie mam ale mi się chce wymiotować jak słyszę jej przesłodzony głosik :\