To była taka ładna i pełna wdzięku dziewczyna a teraz co?Parę "poprawek"nowe zęby i wygląda nie na 18 lat tylko na 28...szkoda mi jej,...
Hilary tylko poprawiła sobie zeby!!! Nic wiecej sama powiedziała że schudła dla zdrowia a nie dla wyglądu! Jestem pewna ze nie robiła sobie żadnej korekty twarzy!
widzisz.... :P mam jej wystep w jakims programie i jak ja zobacyzlem to myslalem ze mi serce stanie :( ma 18 lat a sie robi na 30 ;/ w filmach w ktorych gra wyglada fajnie bo ma wygladac mlodo :) i jest fajna ale na koncertach w tv w ktorym ja ostatnio widzialem to zeby nikogo nie obrazic napisze po prostu ze fajna nie byla :) mam tez jej 200 zdjec :P z ogolnego swiatwego zycia na paru wyglada wrecz cudownie ale jak nalozy na siebie troche tynku i innych tam kosmetykow to az zal patrzec a tak przyokazji brawa dla osoby ktora zmienila to zdjecie :)
jak już coś to zrobiła to dlatego że nie chciała żeby fani mówili że jest bobasem w show biznesie.nie wiem co wy do niej macie???
pozdro
Ja ją lubię ale jednak wolałam ją jak wyglądała młodziej.Była pulchna ale bez przesady i to jej też dodawało dziewczęcego wdzięku.Szkoda że sie taka zrobiła ale to tylko wpływa na jej niekorzyść.Chociarz sama myslala ze to poprawi jej popularność jeszcze bardziej.
właśnie dla tego nic do niej nie mam jako aktorki(bo gra naturalne,ładne nastolatki)ale nie przepadam za nią jako piosenkarką bo próbuję się zrobić na starą malutką...a co do tego że podobno schudła dla zdrowia-Jackson też mówił że jego operacje plastyczne były dla zdrowia, a otyła Hilary nie była więc wątpie żeby miała problemy zdrowotne związane z wagą...
tragedia! bardzo, ale to bardzo mi sie dawniej podobala. ogladalem jej wszystkie filmy tyko dlatego ze ona w nich wystepowala. nie miala super figury i dużych cyckow ale miala to cos ze uwielbialem na nia patrzec. po tych "poprawkach" wyglada poprostu okropnie!!! i napewno nie zmieniala tylko zebow! byla ladna to po co coś zmieniac?! bardzo szkoda...
przeczytalem teraz arta z cosmo, on duzo wyjasnia...hil ma 18 lat, 8 lat starszego chlopaka calego w tatuarzach, w gazetach pisza ze jest pulchna, zaczyna sie liczyc w hollywood...to wszystko ja zklonilo to zeszpecenia swojego wygladu. chciala wygladac starzej/doroślej...no i ma...teraz pewnie wyglada starzej niz joel (jej chlopak)
No coż Jackson chyba przesadził z tym że jego operacje były dla zdrowia=)=)=) Chodziło mi o to że jak mówiła miała złe samopoczucie i problemy z cerą dletogo posatanowiła schudnąć! Zreszta osatnio widziałam z nią jakis wywiad i mówi tam że teraz czuje się o wiele lepiej! A wogóle to ja nieuwazam że wygląda teraz o wiele gorzej! Też lubiałam dawna Hilary ale uważam że nie wygląda wcale staro sami zobaczcie http://www.youtube.com/watch?v=ZNWzrXDjF_A&search=hilary%20duff [www.youtube.com/watch?v...]
Nie no, nie wygląda źle tylko że wygląda jak dobrze wyglądajaca 30-latka!(wiem, wiem..nadużywam słowa"wygląda"i jemu pochodnych;))
Ja jej za bardzo nie opdziwiam. Nie mam nic do niej, ale i nie wielbie.I wole ja jako aktorke a nie piosenkarke. Po obejrzeniu tego wywiadu wydaje mi sie ze jej zeby sa ninaturalnie idealne. Tak to wyglada nizle, ale wczeniej miala lepsze zeby. Moze sie czepiam, ale nie moge sie pochamowac i zawsze patrze na zeby. Teraz Hilary ma swiecaco biale i bardzo rowne zeby, tak ze z to przeszkadza.
Lubię filmy z jej udziałem i nic do niej nie mam, ale co do wyglądu, to uważam, że jej ,,stary'' wygląd był lepszy.. czasami mi się teraz na nią patrzeć nie chce, a za pare lat będzie się odmładzać.. ale mimo to lubie ją ..
Lubie ją ale zgadzam sie, że wcześniej wyglądala lepiej...a moze to dlatego że teraz po prostu dorosla i trudno mi sie do tego przyzwyczaic :)