Nie rozumiem niktóry ludzi którzy mówią że hilary ma końskie zęby ... ma zęby takie jak każda aktorka albo piosenkarka czyli sztuczne ...
zobaczcie na te zdjęcia :
http://netmode.vietnamnet.vn/dataimages/original/images631907_hilary_duff_003.jp g [netmode.vietnamnet.vn/d...]
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/6/6f/Hilary_Duff_Face.jpg/180px-H ilary_Duff_Face.jpg [upload.wikimedia.org/wi...]
takich zębów morzna jej najwyżej pozazdrośćić że ma takie proste... po za tym każda dziewczyna ma 2 górne środkowe żeby duże jak królik....
nie macie się czgo czepić tylko jakiegoś durnego problemu o jej zebach ??
Jak dla mnie to ona jest ŁADNA i czepiać to się mogą ci który jej zazdroszcza!!!!!
Pozdro dla fanów hilary !!
Zgadzam się, ja może nie zazdroszcze jej zębów=) bo wystarczą mi moje ale też nie trawie tych co mówie że ma końskie zęby, ja wogóle tego nie zauważyłam i to nie dlatego że jestem jej fanką tylko naprawde tego nie widze. Skąd wogóle się wzieło to porównanie do konia????
Na tych zdjęciach miala jeszcze normalne zęby.Na pewno na tym pierwszym.Teraz ma inne.Ale ją lubię.Tylko szkoda że tak zbrzydła.Pozdro;)
a mnie się zdaje, że wyładniała po tej liposukcji na policzkach. jest naprawdę ładna chociaz wkurzająca jak dla mnie.
Dla mnie ona wcale nie zbrzydła, poprostu wszyscy się przyzwyczaili że ona Hilary jest przy sobie, ale teraz dla mnie wygląda lepiej. Nie do końca, popieram jej korekte twarzy ale uważam że po schudnięciu wygląda na korzyść, i wogóle korzystniej.
moim zdaniem jak była naturalna to była bardzo ładna, jest bardzo młoda i nie powinna robić sobie operacji plastycznych. ta ewentualność jest dla gwiazd u których juz wiadac pierwsze oznaki starosci lub osób z wyjątkowymi mankamentami:/ i nie chodzi oto,że ma końskie zęby tylko jej twarz jest jakby trochę dłuższa, chuda, a te zęby do tego dodają podobieństwo do konia
czy ja dobrze przeczytałam ... z nigrzecznej w grzeczną ... przestań wkońcu bo nikt tutaj ciebie nielubi ... przynajmiej ja ... co sie tak jej uczepiłaś ... morzesz jej nie lubić ...ale zazwyczaj ci którzy jej nie lubią .. to nie wchodzą tu za często !!
Ja jej nienawidzę a wchodzę tu dość często. Uwielbiam czytać te inteligentne tematy zakładane przez jej fanów, czasami to lepsze niż kabarety. A co do jej zębów, to Poison Girl dobrze napisała, jej twarz naprawdę teraz przypomina konia a te wielkie zęby pasują do tego idealnie. Ale ok, niech sobie wygląda jak chce, byleby tylko miała jakiś talent i go wykorzystywała. A ona nic - ani śpiewać nie umie ani grać...
Ja naprawde ją bardzo lubię ale przyznajcie że zrobiła z siebie nie wiem co.Może jak ktoś jej to uświadomi to przestanie sie odchudzać.Tylko ze wyglądu jej twarzy juz nie da sie zmienić.Szkoda,szkoda bo bardzo sympatyczna i ambitna dziewczyna...
do Sophie Neveu ... no dobra morzesz gadać te bzdury ale że ty to wszystko czytasz to naprawde musisz być ******.... jeżeli nie nawidzicie jej to po co marnujecie sobie czas spędzając na tej stronie ..... na prawde nie rozumiem takich ludzi...
Podpisuje się pod komentarzem Sophie Neveu:) Również uwielbiam tutaj wchodzić. Nie dlatego, że lubie Hilary (bardzo jej nie lubie, wręcz niecierpie), ale dlatego, bo czesto kiedy mialam zły humor poprawiałam go sobie, czytając te wasze śmieszne komentarze, lub bezsensowne zdania typu: "przestań wkońcu bo nikt tutaj ciebie nielubi" (po prostu, aż mnie brzuch boli ze śmiechu jak to czytam:D:D (hahaha))
Aha i jeszcze jedno, tak dla wiadomości niektórych:
- wyraz "możesz" piszę się przez "ż", a nie przez "rz"
- "nie" z czasownikami piszemy osobno
- wyraz "nienawiść" piszemy razem, ponieważ nie można kogoś "nawidziec"
... i wiele innych blędów.Ale to chyba powinno się miec na lekcjach języka polskiego. Ja rozumniem, ze można robić błędy, przecież nie kazdy jest doskonałay (szczególnie w wieku 13-lat:P), ale bez przesady, bo to naprawde aż razi w oczy.
P.S. Chyba, że masz dysleksję fan hil and chad to szczerze współczuje.
niewiem, czy ona ma końskie zęby, ale bardzo nie podoba mi się jej nowy wygląd, kiedyś była bardzo ładna, a teraz wygląda jak zwykła hollywodzka nastolatka po przeróbkach. Szkoda, bo ją lubię...
Kiedyś wyglądała bardzo charaktrystycznie, a teraz właściwie niczym (z wyglądu) się nie wyróżnia. I jeszcze raz to napiszę: szkoda...
Może przykład hilary będzie ostrzeżeniem dla kogoś kto chce się "poprawiać"-porównajcie sobie jak wyglądała kiedyś, a jak wygląda teraz. (brak skali).
przepraszam baardzo GC... ale jakoś inni mogą się doczytac ... ja niestety pisze troche szybko i niechce juz mi się tego poprawiać !!
jak jestes taka mądra to czemu masz tak mało punktów... śmiesz się z czego chcesz ja mam to gdziec pisze co myśle bo chyba morzna ..a jeśli cos ci się nie podaba to tutaj nie wchodź ....
Kiedy czytam te wszystkie wypowiedzi jestem zła na osoby które krytykuja Hilary Duff. ludzie co wy do niej macie..?? Niech wyglada tak jak chce.. Wszyscy śla krytyki a pewni sami nie wygladaja lepiej.
do fanki hilary i chada-Sram na to,że mnie tu nikt nie lubi!!! Myslisz,że się tym przejełam?? jasne...pozatym temat jest o jej wyglądzie,więc chyba każdy ma prawo wyrazić swoją opinię,a czego ty się spodziewałas,że każdy będzie tylko ją bronił i chwalił jaką ona ma "piekną twarzyczkę" chyba masz doświadczenie z innych tematów,że na każdy wchodza antyfani. I wcale nie zrobiłam się z niegrzecznej w grzeczną,bo owszem napisałam,że kiedyś była b. ładna bo to prawda,a teraz zrobiła z siebie niewiadomo co:/
Ronaldihno nie dośc że ma końskie zęby to widać mu szczęke!!! A Hilary nie=) Co nie znaczy że nie lubie R! Dajcie sobie już spokój z tym tematem! Ma normalne zęby!
każda dziewczyna ma 2 górne środkowe zęby duże jak królik...? buahahahaha, nie sądzę :D ja np. takich nie mam. Mam równe, nie duże jak wielu ludzi na świecie :) Nie rozumiem, skąd takie przeświadczenie :D
ale ok, nie czepiam się i nie mam zamiaru obrażać nikogo ani jego uczuć :) Pozdrowienia ! :)
Kiedys była naprawde ładna.Ale odkąt schudła wcale mi się nie podoba.A tak propo miała liposukcje???Do tego jeszcze przefarbowała włosy i wogóle zbrzydła.Do tego wychudła na twarzy co bardzo jej zaszkodziło.Teraz wygląda przecietnie.Jak ktos chce sie sam przekonać niech porówna jej dawne zdjecia chociażby z ''Historii Kopciuszka '' i z ''Material girls''.
kazdy kto ma cos do niej to jej zazdrosci?! tak uwazasz.?! ile ty masz lat dziewczyno..to juz nie mozna swojego zdania wypowiedziec bo odrazu jej wszyscy zazdroszcza jak jest cos ne tak, tak?? no prosze ale masz zajebisty tok myslenia...
sorki pomyłka..ale i taq twierdze ze ma ładne zeby i nie wiem kto wogule moze twierdzic ze ma konskie zeby..;//ma bardzo ładne..ktos kto pisze ze ma końskie to musi byc jakąś małpą z odległej planety