Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

Hey wszystkim jestem tu nowym uzytkownikiem i bardzo mnie to przerazilo czemu wy tak ja krytykujecie? w moim przypadku moge tylko powiedziec ze jest sliczna aktorka/piosenkarka a zapewne ma talent wiekszy niz wy..wasze wypowiedzi to juz najwieksze beztalencie a co dopiero wy piszecie tutaj ze ma konskie zeby!!!?? ludzie chyba jestescie nie tolerancyjni wedlug drugiej osoby a tak pisza Polska tolerancyjnym krajem ludzie sa dobrze itd itd ... no raczej nie...bo jak wy jej zazucacie ze ona czemu zrobila ta operacje zmienila zeby ma nakladki? no i co z tego? kazdy ma prawo wyboru jakie chce! uszanuje wypowiedz tych ktorzy nie lubia Hil ale do pewnego stopnia poniewaz fanki GC sa wiernymi fanami Joela i go lubia za to co robi..i sa zazdrosne o to ze Joel chodzi z Hil..i tylko tu czytam bluzgi ze to pusta i glupia dziewczynka...takie okreslenia to juz przesada i zgadzam sie z wypowiadajacymi sie tutaj osobami nie mozna oceniac kogos kogo sie nie zna ludzie najpierw pomyslcie za nim macie cos napisac! do fanek Joela..jesli wam o to chodzi ze oni sa para i nie znosicie jej to w takim przypadku zazdroscicie jej ze to wy nie jestescie na jej miejscu..i przypuszczam ze zadna z was nigdy nawet nie spotka Joela ; ]...prosze tutaj o wypowiedz co wy o tym sadzicie....Hil oczywiscie moim zdaniem ma talent i to wielki tylko wy nie mozecie anty fani tego u niej dostrzegnac!! A propo nigdy jej nie dorownacie..ani w aktorstwie ani w jej wykonywanej muzyce i tylko moge do antyfanow powiedziec tyle jestescie zerem jak okreslacie druga osobe ktorej wogole nie znacie a krytykujecie bo ogladneliscie z nia jakis film i wam sie nie spodobal...narazie!!! ;P

anonymous

dobrze napisałeś ja też ją lubię jako aktorke/piosenkarke ( może mniej bo nie słucham tego gatunku muzyki) ale to jest Polska i tu zawsze bedą krytykować innych :/

anonymous

dobrze napisałeś ja też ją lubię jako aktorke/piosenkarke ( może mniej bo nie słucham tego gatunku muzyki) ale to jest Polska i tu zawsze bedą krytykować innych :/ PoZdRo

anonymous

ciekawie i dobrze napisane poprostu brawo:) ja rowniez lubie Hilary jako aktorke a jej piosenki sa spoko jak dla mnie chodz wole bardziej styl LINKIN PARK itp. ale nie nazekam :)

anonymous

Po pierwsze
Przyznaje, że nie lubie Hilary dlatego, że jest dziewczyna mojego idola Joela:). Wiem, to jest głupia, platoniczna miłość nastolatki. Ale co z tego, jak komuś to przeszkadza to juz nie moj problem.

Po drugie
Jeśli krytykuje wygląd Hil, (bo umiejętności nie krytykuje, ponieważ się na ty nie znam) to nie ma na to wpływu mój stosunek do Joela. (Może kiedyś tak było, ale teraz juz tak nie jest). To, ze Hilary i Joel są razem to jedna sprawa, a jej wygląd i zdolności druga. A, że akurat nie podoba mi się jej wydląd po tej operacji, no to...
Zgadzam się ze słowami kilku osób wypowiadających się w tematach o Duff, ze Hil przed operacją plasyczna wyglądała o wiele lepiej. Była sympatycznie wyglądajaca dziewczyną. A teraz, szkoda gadać..

Po trzecie
Napisałeś: "do fanek Joela..jesli wam o to chodzi ze oni sa para i nie znosicie jej to w takim przypadku zazdroscicie jej ze to wy nie jestescie na jej miejscu..i przypuszczam ze zadna z was nigdy nawet nie spotka Joela ; ]" - Oczywiście, że zazdroszcze Hilary związku z Joelem. A która dziewczyna by nie zazdrościła takiego przystojaniaka:):) Och, jaki on cudny:D (Znowu się rozmarzyłam:) A co do spotkania Joela, to wszystko się może zdarzyć:) Nigdy nie mów nigdy!

Po czwarte
Napisałeś (wygacz, że cytuje twoje zdania, ale tak mi łatwiej:): "A propo nigdy jej nie dorownacie..ani w aktorstwie ani w jej wykonywanej muzyce i tylko moge do antyfanow powiedziec tyle jestescie zerem jak okreslacie druga osobe ktorej wogole nie znacie a krytykujecie bo ogladneliscie z nia jakis film i wam sie nie spodobal..."

Tak, ogladałam z nią kilka filmów i nie podobały mi się. Jak już pisałam nie znam się na aktorstwie, ale Hilary wydawała mi się taka jakaś sztuczna (ok już nic nie mówie bo się na tym nie znam), a filmy takie puste. Lubie komedie romantyczne, ale te nawet nie były śmieszne.

Muzyka Hilci. Nie lubie takiego typ muzyki. Ale tu nie chodzi o to jaką muzyke kto lubi, tylko o głos panny Duff. (na aktorstwie się nie znam, ale na muzyce troche bardziej:P). Moim zdaniem jej głos to jest to samo co głos np. Paris Hilton, Lindsay Lohan, czy Mandaryny.

Po piąte
Napisałeś również, cytuje: "i tylko moge do antyfanow powiedziec tyle jestescie zerem jak okreslacie druga osobe ktorej wogole nie znacie a krytykujecie bo ogladneliscie z nia jakis film i wam sie nie spodobal..." - anonymousie ty mnie nie znasz i też mnie krytykujesz. Nazywasz kazdego antyfana Hil (czyli mnie też) zerem, tylko dla tego, ze jej nie lubimy. Zastanów się najpierw jak chcesz coś mądrego napisać.

Po szóste
Te kropki po prawie każdym zdaniu, napisanym przez ciebie przypominają mi jednego użytkownika FilmWebu. No ale to zostawie dla siebie. :)

Uuuuuu, się rozpisałam!:)

anonymous

Polska i tolerancja?A ogladałes ostanio wiadomości?:)No ale zostawmy Giertycha i jego pokrętny tok myślenia i skupmy się na Hilary....Nie lubię jej i mogę uzasadnić dlaczego.
Po pierwsze dla mnie jest rozpieszczoną dziewuchą ktora najpierw powie potem pomyśli.Przykład?historia z Avril!Najpierw prowokuje ją do kłótni,a potem biedactwo się obronić nie może.Jeśli kogoś krytykujesz,to musisz się liczyć z odwetem,a zwłaszcza jeśli krytykowaną osoba jest Avril.
A po drugie nie podoba mi się jej gra aktorska,ani śpiew.Nikt mi nie może zarzucić,że jestem zazdrosna o jej dokonania czy wygląd,bo jestem fanką wielu pięknych i utalentowanych aktorek.
Po trzecie ona mnie poprostu drażni:]
dziękuję i pozdrawiam;]

Rokubi

Dajcie spokój itak nikt nie zmieni zdania! Ale porównywanie głosu Hilary do głosu Mandaryny ktora go nie ma a tylko go przerabia to już przesada! Tak samo Paris która wogole nie umie śpiewać! A tak wogóle to GC ile piosenek słyszałaś z Hilary? A może tylko te które śpiewała mająć 15 lat??? Bo radze posłuchać jej płyty MOST WANTED i dopiero sie wypowiedzieć bo jak dla to jej najlepsza płyta i dowodzi tam że ma głos i to niezły! Tylko że nawet gdyby Hilary zrobiła niewiem co i nawet dostała Oscara (wiem że to troche głupie ale tylko podaje przykład) to wy i tak bedziecie sądzić że jest do kitu i Joel powinien sie z nieą rozstać! Dajcie na luz!

AimeR

Czyli mniemam, że jak Hilary dostanie Oscara to wszyscy padną jej do stóp?
Most Wanted mówisz - płyta jest zwykła. Niczym nie zachwyca, niczym nie powala. Ale nie twierdzę, że jest złą aktorką czy piosenkarką.
Chociaż, jak ktoś gustuje w zupełnie innej muzyce i zupełnie innych filmach to się nie dziwię, że Hilary jest niczym nie różniącą się aktorzyną/piosenkareczką.

Pozdrawiam.

AimeR

Przesłuchałam większość piosenek z jej płyty i poprostu mi się NIE podobało.Także nie możesz mi zarzucić że oceniam ją nie wiedząc nawet jak śpiewa.I nie należę do osob która nie lubi kogoś i nigdy nie zmienia zdania.Przykład?Paris Hilton,którą troche polubiłam po wydaniu jej płyty:)

anonymous

Człowieku co Ty piszesz?!
Hilary Duff ma może większy talent niż większość z jej krytyków,może jej nigdy nie dorównamy,ale przepraszam bardzo czemu ma to powodować,,że nie możemy jej krytykować?
Zastanów się człowieku.Według Ciebie nie mogę skrytykować filmu Wajdy,bo Ty zaraz mi powiesz,że mam w porównaniu z nim zero talentu i będziesz kazał nakręcić mi lepszy film.No,puknij się w głowę i nie wypisuj takich absurdów.
Poza tym nie rozumiem co ma wspólnego tolerancja z ocenianiem czyjegoś wyglądu.Ty chyba nie rozumiesz co oznacza słowo tolerancja.Tolerancja oznacza ni mniej ni więcej tylko tyle,że należy szanować poglądy,zachowania i cechy innych ludzi,mimo,że nam one się nie podobają.I właśnie tolerancja umożliwia wzajemną dyskusję.W przypadku Hilary oznacza to,że wprawdzie krytykujemy jej wygląd,ale ją akceptujemy,nie domagamy się,żeby nagle zakazać jej pokazywania się publicznie(przynajmniej ja).
Zgadzam się z Tobą,że nie można oceniać ludzi jeśli się ich nie zna.Dlatego ja nie piszę,że Hilary jest głupia czy pusta,bo żeby to wiedzieć musiałbym z nią porozmawiać.
Nie wiem czemu nie można według Ciebie krytykować Hilary,bo zagrała w słabym filmie i do tego jeszcze słabo.To chyba zrozumiałe,że ocenia się aktorów za to jak zagrali.Przecież to ich zawód.
I ostatnia uwaga.Mówisz,żeby nie oceniać kogoś,jeśli się go nie zna.A Ty co robisz? Piszesz,że antyfani Hilary to zera.Czyżbyś ich wszystkich znał?
A może Twoje uwielbienie do Hilary przesłania Ci zdroworozsądkowe myślenie?
To tyle na razie.
Pozdrawiam!!!!!!

orphe

odpowiem na pytanie zawarte w Temacie bez problemu, odrazu napisze ze jestem jej "fanem" i bede sobie jechal na koncert, ok, tłimacze
Po 1. nie ejstem do konca pewny jaka muzye spiewa ten joel ale poprostu dziewczyny sa zazdrosne ze jest z Hilary poniewaz ona jest normalna blondynka a nie jakas wytatulowana fanka Punku :). Spiewa POP a Punki wola Punk, nie wiem o co ta cala wojna :)
dalej.
Po2. Sława, kasa,styl bycia jednym slowem zazdrosc :) ale w sumie to ma kazda gwiazda, a nawet wiecej wiec... tez do konca nie kumam:)
po 3. to jest chore ze nie znajac osoby mowicie ze jest glupia, to tak jakbym napisal ze hmm Wszystkie Fanki Joela to prostytutki ktore sie oddaja przy 1 lepszej latarni wykrzykujac jego imie, (nie sadze tak) to jest poprostu chory tok myslenia :) taka sama sytuacja by byla gdyby np mnie sie udalo w Holywood :) niektorzy by byi dumni ze Polak sie tak wybil i jest slawny a spora wiekszosc by mnie krytykowala bo by chciala byc na moim miejscu, rozpowiadajac ze ejstem do bani, my bysmy byli lepsi. ale skoro wydaje sie Wam ze ejstescie lepsi od niej i piszecie ze byscie zagrali lepiej, to zapraszam na Casting, jestem bardzo ciekaw ile osob zatrudnia do glupiej reklamowki. pewnie 0 a ona gra w filmach. rawda jest to ze tez nie ma porownania Polski do USA ale tam tez jest wiecej sie starajacych osob do filmu a to ze jej rodzice pomogli i jest w sumie dzieki nim slawna, kto by tak nie chcial? zreszta pewnie ona i tak nie wie gdzie jest Polska :P jak wiekszosc amerykanow.