Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

Dlaczego tak wiele osób porównuje Hilary i Lindsay? To dwie różne od siebie dziewczyny! Rozumiem gdyby Hilary była porównywana z inną małą blond aktoreczką, ale nie z nią!

A co wy o tym sądzicie?

Honey17

"o dwie różne od siebie dziewczyny!"

Dlatego wlaśnie tak wiele osób porównuje Hilary i Lindsay.

Ps. Kiedy pokłuciły się o Arona Cantera (czy jakoś tak) gazety się o tym rozpisywały i zaczęto je porównywać. Właściwie to one nigdy się nie pokłuciły ale Aron postanowił mieć 2 dziewczyny jednocześnie, a na koniec wybrał hilary. Brukowce zrobiły z tego wielką afere i ów kłutnia i porównywanie.

Honey17

nie ma co porownywac ;/ Hilary z ta ćpunką, alkoholiczka i imprezowiczką Lohan? nie ma porownania!

Honey17

nie ma co porównywać..oby dwie są tak samo beznadziejnymi aktorkami i piosenkarkami...<rzygi>

Mr_MarQx

Przynajmniej do czegoś doszły! A ty siedzisz przed kompem jak ten pacan i tylko obrażasz umiesz! Żałosne...

Lonelka

doszły tylko za sprawą swoich ambitnych rodziców, którzy sami nie mogli na siebie zarobić i dlatego od młodego dzieciństwa wysyłali swoje dzieci(czyt. młodą Hilary i Lindsay) na różne castingi, zabierając im dzieciństwo i zapominając o dobrym wychowaniu swoich córek(widać to szczególnie w przypadku Lindsay Lohan).........a zagrać nastolatkę, będąc nastolatką wcale nie jest trudne..

p.S. pacanem nie jestem, a ja ciebie też nie obrażam..

pozdro

Honey17

Wszystko co istotne zawarła w swoim komentarzu She.
Po Aaronie zaczęto je porównywac,no i grają w podobnych filmach,są w podobnym wieku,obie śpiewają więc czemu nie?? :)

Honey17

Jak dokladnie nazywa sie ten Aaron? Hcce zobaczyc sobie jak wyglada i wogole ;p

HollyShort

Aaron Carter

manny_2

brat Nicka Cartera..

Honey17

przepraszam........jest co porównywać...Lindsay Lohan jest nieco lepszą aktorką i piosenkarką, ale i tak jest słaba w tym co robi...

Honey17

Hmmm... dlaczego je porównują? Może dlatego, że i Lohan i Duff są aktorkami oraz piosenkarkami( chociaż trudno to wg mnie nazwać muzyką)... No i może dlatego, że są w podobnym wieku (czytaj: "gwiazdy" młodego kina). Tak, wydaje mi się, że dlatego je porównują. Zresztą mam pytanie: a czym te dwie panny się różnią? Nie pytam tutaj o wygląd. Przecież one zajmują się tym samym, są tak samo kiepskie jeśli chodzi o śpiewanie i granie w filmach.

"nie ma co porownywac ;/ Hilary z ta ćpunką, alkoholiczka i imprezowiczką Lohan? nie ma porownania!"

"Na prawdę nie ma czego porównywać... Boska Lindsay do tej pustej cnotki niewydymki Hilary?? Phi..."

Co boskiego jest w tych laskach? Odpowie mi ktoś na to pytanie? A stwierdzenie "od tej pustej niewydymki Hilary" jest wg mnie chore. Zarzucasz jej, że nie daje na lewo i prawo? To miałeś/miałaś na myśli? Rzeczywiście, zachowanie godne potępienia... Lepiej niech zaliczy każdego kto się nawinie i załapie wszystkie choroby weneryczne świata... Wtedy to dopiero będzie "słitaśna" i cool. Twierdzisz, że Duff jest pusta- a czy Lohan jest lepsza??

Nie lubię żadnej z tych "gwiazd". Pozdrawiam