Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

Tak mówisz o tej złotej malinie bo jej zazdrościsz ona jest bossiakiem A ta barbie to zazdrosci jej pewnie urody " tylko dziewczynki w przedziale 10........ idiotyczne przynajmniej ktoś jej słucha - te 10-latki jak mówisz besensu a nie ciebie pralinko czy barbie głupki

zonabossamafii

yyy... no jasne, że jej zazdroszcze! xP jasne, że chciałabym być taka sławna, bogata i mieć tyle fanów co Hil... lecz trzeba powrócić do rzeczywistości i uświadomić sobie, że nie trafiłam na taki dobry moment i nie miałam takiego szczęścia co Hilary. Co do urody, to jestem od niej ładniejsza! Naprawde!! ( skromność wrodzona ) :D :D zaraz ktoś powie, że to nieprawda, ale nikt z was mnie nie widział, a jakby mnie zobaczył to byście mi uznali racje!
Tylko jednego nie rozumiem... dlaczego jak ktoś wyrazi swoją opinię i jeżeli to jest negatywna ocena, to wszyscy żucają teksty w stylu "Zazdrościsz jej"??!! Nie każdy jest dobrym aktorem'ką, a WEDŁUG MNIE hilary nią nie jest. Mam do niej zastrzeżenia, ale to nie znaczy, że jej zazdroszcze ( chociaż w tym wypadku tak jest xP ).
To, że mam inne zdanie od ciebie nie znaczy, że powinnaś mnie obrażać! Noi jeszcze mam taką proźbę, czy mogłabyś nauczyć się kożystać z takich znaków jak przecinek i kropka, bo to co napisałaś jest niezrozumiałe i zanim się skapnęłam o co chodzi, musiałam przeczytać te bazgrouki cztery razy xP.
To, że mam własne zdanie nie znaczy, że jestem głupkiem, ale patrząc po tym co ty tu napisałaś chyba ty nim jesteś!! Głupek -,-'