wiecie co? wielki wstyd!! chodzi mi o Mrowke, silent_hill, LadyCroft oraz o reszte ludzi wspoltworzacych stronke o hilary!! jak mozecie nie miec jej galerii!! to wstyd i hanba!! jesytem wami bardzo niemile zaskoczona... nie wiem po co wy tu jestescie!! jezeli za tydzien nie zobacze tutaj mega galerii hilary z kilku lub kilkunastu jej filmow to skasuje z pamieci adres tej strony!! pokazcie na co was stac a nie siedzicie jak osly;/ czekam... nara
wiesz co? sama jestes zalosna... to jest chore, ze robiac stronke o kims, nie daja tej osoby zdjec... ty sie pewnie podniecasz jakimis kolesiami, a ja po prostu chce zobaczyc fotki z filmow w ktorych grala hilary... a jak ci cos nie pasuje to proponuje zamknac ryja i nie wchodzic tutaj....
lepiej kolesiami niz aktorkami;] po drugie nie wyzywaj mnie pozatym filmweb to nie jedyna strona poswiecona filmom a,ze panna Duff jest na tyle popularna,że bez problemu znajdziesz mase jej fotek na innych portalach...a z reszta mysle,że założyciele filmwebu nie bedą płakac z tego powodu,że jakas małolata sfochała sie na nich z powodu zdjęć tej pseudoaktoreczki to tyle ode mnie
taaa, sfochala, hahaha.... idiotka z ciebie i na pewno nie zamierzam tego ukrywac przed innymi ludzmi... wchodzisz na stronke aktorki i wpieprzasz sie w nieswoje sprawy... a moze ja lubie stronke filmweb, bo na niej jako jedynej znajduja sie fotki z filmow, a nie ogolnie hilary duff. a ty lepiej sie schowaj i idz dalej powzdychaj do swoich kolesi, bo ja nie zamierzam ani do hilary (haha) ani do nikogo innego slawnego... nie jestem debilka co marzy o przystojnym aktorze;] w porownaniu do ciebie... i nie obwiniaj innych za swoje kompleksy;] bo chyba masz kompleksy, skoro rzucasz sie za moja nagane dla moderatorow... ;] a moze po prostu chcialas im dupy polizac... smacznego./..
I niby ja jestem idiotką...haha przeczytaj jeszcze raz to co mi napisałas to jest tak tragiczne ile ty masz lat i skąd bierzesz takie teksty? Wiesz ja przynajmniej Cię nie obrażam i nie wypisuje głupot o tobie twoja wypowiedz jest na poziomie 12-13 lat.
Haha.
Kamiska000 jesteś boska, twoja inteligencja mnie powala.
Poison Girl ma rację, jak zawsze zresztą, jeżeli chodzi o Hilary. Jeżeli jesteś typową fanką Hilci, pewnie masz tysiące jej zdjęć na komputerze i porównujesz w których włosach jej ładniej. Może od czasu do czasu robisz na ten temat ankiety. To po co ci jej zdjęcia na filmwebie? Na tą stronę wchodzą głównie nastoletnie fanki i jej antyfani. Jedni mają całą masę zdjęć na komputerze, drudzy jakoś szczególnie na braki na filmwebie nie narzekają...
Poza tym, użytkownicy współtworzący strony aktorów nie mogą dodawać galerii, więc co mają do tego takie osoby jak silent_hill czy LadyCroft?
czy naprawdę nie masz niczego lepszego do roboty, tylko rozpaczać, że nie ma tu galerii Hilary Duff? mało masz jej zdjęć w necie? a poza tym to jest portal z filmami, a nie jakimiś durnymi fotkami... =\ i nie myśl sobie, że ktoś sobie weźmie do serca Twoje durne narzekanie =\ ja też kiedyś wyzywałam innych, tak jak Ty, więc może nie powinnam Cię pouczać itd., no ale czy Poison_Girl Cię wyzywała? wyraziła po prostu swoje zdanie, słuszne zresztą. też uwielbiam Hilary Duff, ale właśnie przez takie wypowiedzi jak Twoja, ludzie mają mnie za idiotkę, skoro jestem jej fanką... =\ w sumie to... wcale im się nie dziwię, skoro na tej stronie są tylko i wyłącznie takie żałosne wypowiedzi jak Twoja. rzeczywiście trudno nie myśleć, że fanki Hilary to same głupiutkie i zakompleksione nastolatki...
więc pliss, tak na przyszłość.. jeśli rzeczywiście jesteś jej fanką, to daruj sobie takie komentarze...
a moza byś tak troszkę grzecznej, kultura zawsze jest mile widziana, a nie wszystki wyzywasz.... szkoda słów
zgadzam sie... chce po prostu, zeby byla galeria Hilary, bo wydaje mi sie, ze to nie jest w porzadku, ze niektorzy aktorzy maja wielkie galerie, a Hilary nie... a ja lubie wchodzic na filmweb i dzieki fotkom z filmow i recenzjom wiem, czy cos sciagnac czy nie... nie rozumiem o co wam wszytskim chodzi... ja tylko napisalam, ze chcialabym widziec galerie na filmwebie, a wy od razu sie rzucacie, jakbym byla jakas glupia gowniara, ktora marzy o fotkach Hilary... nie, nie jestem ani glupia, ani nie jestem gowniara... i w porownaniu do innych nie zbieram smieci typu fotki moich ulubionych aktorow w kompie... wiec chce po prostu wejsc na filmweb i zobaczyc w jakich filmach grala Hilary i jak one wygladaja... po zdjeciach duzo mozna poznac, czy film jest beznadziejny, w barwach rozowych, czy jakis normalny... i sie focham sie na nikogo... chcialam tylko normalnych odpowiedzi, a wy sie rzucacie, to ja odpieram ataki... nara;/
mialo byc tak NIE FOCHAM SIE... wiem, ze kultura jest mile widziana, ale sory... ja kulturalnie prosilam o fotki, a wy oskarzacie mnie, ze jestem malolata i obrazam sie na nie wiadomo kogo... no to sory;/ to tez jest nie w porzadku;/
zgadzam sie z Poison Girl i Sophie Neveu;)po co robić takie wielkie halo z powodu braku kilku zdjęć;)?? istnieje dużo innych stron na których mozna znaleźć w pizdu tych fotek,wiec nie rozumiem o co ten hałas;/ jeszcze rzucacie wyzwiskami bez powodu...szanujmy się..i zwykle te małolaty tak kozakują na forum jakby chciały czymś zabłysnąć(raczej nie intelignecją)...czsami trzeba sie hamować..pewnie zaraz zostane zdissowana przez fanki sweet,nice,pięknej,milutkiej,koffanej Hilary;)ale co zrobić;)ciężko dzisiaj o rozmowę na poziomie...eh..pzdr
jestem za ....moze i ktoś ma jej zdjęcia na komputerze ...ALE JEST PEŁNO LUDZI KTÓRZY ICH NIE MAJĄ ! ... po za tym to filmweb a nawet najmniej popularne gwiazdy mają galerie ...więc do roboty i zrobić to galerie ... bo moze nie którzy nie widzieli jakiegoś z jej filmów ... ://
Kamiska, więc żegnamy Cię alleluja! Nie będziemy płakać jeśli "skasujesz z pamięci adres tej strony", raczej będziemy się cieszyć.
to sie tak szybko nie ciesz... nadal tu jestem,.. ale odpisuje po pewnym czasie od twojego komenta, bo jakos nie mialam ochoty sie z wami wszystkimi klcic bo to bez sensu... wiec zakanczam ten temat.. siema... pozdro dla wszystkich fanow i fanek HILARY DUFF... pa =]