No i super że jej nie lubisz!!! tez sie ciesz doprawdy!!! Tylko jedno pytanie po co zabierasz miejsce tym swoim iodtycznym stwierdzeniem na jakieś ciekawsze rzeczy o niej Zaaal mi ciebie Zaaal!
Hej spokojnie, bo się rozszarpiecie. Nie każdy musi ją lubieć. Ja w sumie nie mam nic do niej, ale fakt faktem, że gra w przesłodzonych komediach. I nie mów że to nie prawda bo tego akurat nie da się podważyć.
A ją lubie i prawie wszystkie filmy z nią mi się podobają. Ale wkońcu nie wszyscy lubią to samo.Ale nie musisz odrazu stwierdzać ze są głupie. A tak wogóle to co masz do jej śpiewu wiadomo ze muzyka jaką śpiewa może ci się nie podobać ale głos ma ładny więc nie wiem czego się czepiasz.
Na serio?? pisze sie "ulepszeniach" nie uleprzeniach!!! jak ci sie nie podoba to dobranoc z tej strony
Zaaaaal zaaaaal nie lubie Hilary Duff, o ja biedna ;( :p .
Co chcę od jej głosu? Więęęęęc nie podoba mi się jak śpiewa na przykład. W sumie lubię babski pop-rock, ale Hilary śpiewa taaaak przez nos taaakim cienkim głosikiem, jakby jeszcze nie wyszła z przedszkola.
O jej Megi!!! Radze się przyzwyczaić, że jeśli wchodzisz na forum jakiegokolwiek aktora czy aktorki (w tym wypadku Hilary Duff) to nie zawsze spotkasz się tylko z dobrymi, ale i ze złymi komentarzami na jego/jej temat. Lubisz Hilary? Ok, fajnie jest mieć swojego idola (ja też mam swojego) i być jego wiernym fanem, ale są i antyfani. Nie każdy lubi to samo i nie każdemu się podoba to samo.
Gdyby nie to, że Hilary była dziewczyną (mojego idola) Joela Maddena pewnie nie wiedzialabym kto to jest. Oglądałam z nią kilka filmów. Nie dziwie się tym którzy je lubią. Sama jestem nastolatką i czasem lubie obejrzeć jakąś komedie romantyczną dla młodzieży, która nie jest zbyt skomplikowana i prawie zawsze się dobrze kończy. Taki wiek! (szczególnie u dziewczyn się to objawia:) Ale nie dziwie się też tym, którzy wolą bardziej ambitne kino.
Tak samo jest z jej karierą muzyczną. Jak dla mnie ma troche taki męczący głos, ale niektóre piosenki są fajne:)
Jak już pisalam, nie każdy lubi to samo. Dlatego moim zdaniem zbędne są komentarze typu "Zazdrościsz jej", "Wynoś się z tego forum jeśli jej nie lubisz".itd. :\