Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

Niezbyt dobrze śpiewa i gra w samych głupich komediach dla młodzieży.

Naciulek

Nie każdy musi ją lubieć ;)
Pozdro ;*

Naciulek

No i super że jej nie lubisz!!! tez sie ciesz doprawdy!!! Tylko jedno pytanie po co zabierasz miejsce tym swoim iodtycznym stwierdzeniem na jakieś ciekawsze rzeczy o niej Zaaal mi ciebie Zaaal!

wiertaraaa

Hej spokojnie, bo się rozszarpiecie. Nie każdy musi ją lubieć. Ja w sumie nie mam nic do niej, ale fakt faktem, że gra w przesłodzonych komediach. I nie mów że to nie prawda bo tego akurat nie da się podważyć.

Naciulek

A ją lubie i prawie wszystkie filmy z nią mi się podobają. Ale wkońcu nie wszyscy lubią to samo.Ale nie musisz odrazu stwierdzać ze są głupie. A tak wogóle to co masz do jej śpiewu wiadomo ze muzyka jaką śpiewa może ci się nie podobać ale głos ma ładny więc nie wiem czego się czepiasz.

Aqua_3

Ładny głos to ona może mieć po uleprzeniach technicznych :\

Naciulek

Na serio?? pisze sie "ulepszeniach" nie uleprzeniach!!! jak ci sie nie podoba to dobranoc z tej strony

wiertaraaa

Zaaaaal zaaaaal nie lubie Hilary Duff, o ja biedna ;( :p .
Co chcę od jej głosu? Więęęęęc nie podoba mi się jak śpiewa na przykład. W sumie lubię babski pop-rock, ale Hilary śpiewa taaaak przez nos taaakim cienkim głosikiem, jakby jeszcze nie wyszła z przedszkola.

Naciulek

O jej Megi!!! Radze się przyzwyczaić, że jeśli wchodzisz na forum jakiegokolwiek aktora czy aktorki (w tym wypadku Hilary Duff) to nie zawsze spotkasz się tylko z dobrymi, ale i ze złymi komentarzami na jego/jej temat. Lubisz Hilary? Ok, fajnie jest mieć swojego idola (ja też mam swojego) i być jego wiernym fanem, ale są i antyfani. Nie każdy lubi to samo i nie każdemu się podoba to samo.
Gdyby nie to, że Hilary była dziewczyną (mojego idola) Joela Maddena pewnie nie wiedzialabym kto to jest. Oglądałam z nią kilka filmów. Nie dziwie się tym którzy je lubią. Sama jestem nastolatką i czasem lubie obejrzeć jakąś komedie romantyczną dla młodzieży, która nie jest zbyt skomplikowana i prawie zawsze się dobrze kończy. Taki wiek! (szczególnie u dziewczyn się to objawia:) Ale nie dziwie się też tym, którzy wolą bardziej ambitne kino.
Tak samo jest z jej karierą muzyczną. Jak dla mnie ma troche taki męczący głos, ale niektóre piosenki są fajne:)
Jak już pisalam, nie każdy lubi to samo. Dlatego moim zdaniem zbędne są komentarze typu "Zazdrościsz jej", "Wynoś się z tego forum jeśli jej nie lubisz".itd. :\