heh nie bądź żałosna :P Hilary chce być taka jak Avril?? a to dobre! to raczej Avril chce być taka jak Hil... panna Duff jest 100 razy ładniejsza, ma więcej fanów, zagrala w wielu filmach no i w serialu Lizzie McGuire, ładniej śpiewa i ogólnie jest dużo lepsza od tej całej Avril!
nie mam do ciebie pretensji, że bardziej lubisz Avril od Hil, mam to w doopie, skoro i tak nie masz gustu...ale żeby pisać takie bzdury? nie masz pojęcia o sytuacji, więc się nawet nie wypowiadaj!
oh tak Avril napewno chce być taka słodziutka do wyrzygania jak hilary
ehh a i gratuluje świetnie liczysz... aaa i nie wiem czy Hilary zaśpiewała by tak dobrze na żywo jak Avril
Hilary jest całkiem fajna, a Avril raczej nie lubię, chociaż, jak byłam młodsza ciągle słuchałam jej piosenek (niektóre ma naprawdę fajne), ale to już przesada, że Hilary chce być taka, jak Lavigne :P Albo, że Avril chce być taka, jak panna DUff. To absurd ;]
avril lavigne starała sie na koncercie w polsce zaspiewac na zywo ale jakos nie za bardzo jej to wyszło. za to hilary duff na zywo spiewa wspaniale!!! lubiłem muze avril pare lat temu ale jak w tv piewrszy raz usłyszalem hilary to odrazu kupilem jej płyty i wszystkie jej piosenki mi sie podobaja, natomiast u avril to sa tylko 3 fajne kawałki.
Mhh, lubię Hilary i nie wiem czy się upodabnia do Avril, ale nie rozumiem czemu się tak czepiacie Loony, bo ona wybraziła tylko swoje zdanie
oczywiście ze jest ładniejsza, i z twarzy i z figury (o figurze Avril no comments) ma fajniejszy styl. lubie niektóre pioseni Avril a piosenki Hil podobają mi się wszystkie!! a co do tego że hil kopiuje styl z avril <hahahahaha> salwy śmiechu!! jak może jej styl kopiowac skoro avril dopiero teraz doceniła eleganckie stroje a hilary chodzila w owych juz od dawna hilary nie chodzi nigdy nie chodzila i chodzic nie bedzie w trampkach, bluzkach z czaszkami itp..
nei sadze zeby hilary chciala byc taka jak avril. hmm ja nie przepadam z avril z powodu zmiany ej wizerunku. tak mowila ze nie bedzie nosci spodniczek nie bedzie slodka blondynka a tu prosze juz jest po kilku latach sie 'tym stala'. w sumie nie bezie chodzic w bojowkach do konca zycia ale mogla nie deklarowac tego przez kilka dobrych latach.byla mloda i glupiutka. hmmm, a nie mowie juz nic otych beznadziejnych serialach panny duff.buahaha.
Po co Hilary miała by być taka jak Avril ? skoro juz jest od niej lepsza !
heh nie chce nic mowic ale na jednym koncercie widzialam Hilary całą na czarno .... co nie znaczy ze chce być jak Avril :) i zgadzam sie ze na żywo i wogóle super śpiewa .... ma piekny głos :) a do tego jej uroda ... poprostu nadaje sie do tego co robi :P
Pozdro
ja osobiście bardzo lubie hilary! jest śliczna, utalentowana, ma ladny glos ! ale bez przesady nie naskakujcie tak na loone, moim zdanie hil nie chce byc jak avril bo ona zawsze sie ubierala jak "dziewczynka" a teraz jak "kobieta" avril byla w wieku mlodzieńczym i szalala.
Avril Lavinge nie jest jak to nazwłas "sztuczna różową panienką" ... nie zgadzam się wogule z twoją wypowiedzią ... gdybyś porównała ją do lindsay lohan to może bym się zgodziła troche ale avril ... chyba raczej nie ... jak niewiesz to one się pokłóciły :/
Avril Lavinge nie jest jak to nazwłas "sztuczna różową panienką" ... nie zgadzam się wogule z twoją wypowiedzią ... gdybyś porównała ją do lindsay lohan to może bym się zgodziła troche ale avril ... chyba raczej nie ... jak niewiesz to one się pokłóciły :/