Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

Hilary Duff wogóle nie umie grać w filmach. Przed chwilą obejrzałam "Szansa na sukces" . Ona jest sztuczna. Nie rozumiem jak wogóle ją można porównywać z Linds. Może i Lin ma problemy z różnymi yhym yhym środkami , ale ona umie grać w filmach!!Hilary to żalosne sztuczne beztalencie.Nic dziwnego , że ma tak mało propozycj na nastepne lata....Kto chciałby jej płacić za to że się tylko pokazała??

Lindsay_Lohan

Zgadzam się. Pcha się na ekran i myśli że jest fajna. Głos też ma beznadziejny. Wogle cała jest beznadziejna i żałosna. Nienawidzę jej.Nawet za pokazanie się by jej nie zapłacili bo co ona meże pokazywać??? Swoją parszywą twarz??

dobrella

i Hilary i Lindsey nadaja sie do pchania karuzeli...:P

dobrella

Dobrella, ja się trochę dziwię twojej opinii, bo co jak co, ale jak można obrażać Hilary, a lubić coś takiego jak Paris Hilton?
Bo w przeciwieństwie do Paris Hilary jest naturalna i o wiele ładniejsza. I nie pokazuje gdzie tylko się da swojego ciała, by się wybić...
Ale ok, to tylko moje zdanie...

Anulka_2

Łooooooooooooo,że niby hilary jest ładna i naturalna. Mam zupełnie inne zdanie o niej.:)

dobrella

Hilary jest fajną aktorką. Nie masz racji, to Lindsay Lohan jest sztuczna, ale nie Hil!!!!!!!!!!

Lindsay_Lohan

filmie ''Szansa na sukces'' hilary najmniej misie podobała. Linds umie dobrze grać i tylko to mi się w L.L podoba. Ale zagrała ona tylko w 3 fajnych filmach. ''Zakręcony piątek'' ''Mean girls'' oraz ''Just my luck'' znasz jeszcze jej jakieś fajne filmy L.L ?? Bo w ''wyznania m. gwiazdy'' nie podobały mi się i jak ty mówisz ''Ona jest sztuczna'' gdybym oglądała tylko jej jeden film, który mi się nie spodobał to też bym uważała ze :''w ogóle nie umie grać w filmach. Przed chwilą obejrzałam "Wyznania małoletniej gwiazdy" . Ona jest sztuczna. Nie rozumiem jak w ogóle ją można porównywać z.....'' ---Hilary
A jak tak bardzo nie lubisz Hilary to nie musisz tego pisać 10 razy bo osoby które odwiedzają to forum już pewnie o tym wiedzą.
L.L jest spoko w 3 filmach ale wole Hilary.
A L.L to ma dużo propozycji na ''następne lata'' ?? Ja się nią nie interesuje tak bardzo więc nie wiem. Ty pewnie się hilary nie interesujesz więc nie wiesz czy ma propozycje jakieś do zagrania czy nie ...