Ja nie mogę. Czemu jej nikt nie lubi?? Każdy uważa, że jest tylko głupią, pustą aktoreczką, ale to nie prawda. Wiecie ile ona przeprowadziła akcji charytatywnych?! Do tego każdy inaczej uważa w stosunku do gry danego aktora i myślę, że to jest bezsensu się kłócić, czy ktoś dobrze gra, czy nie, bo każdy ma inne zdanie, którego nie można podważyć. Uważam, że ludzie piszą takie głupie komentarze pod jej adresem, tylko dlatego, że jej zazdroszczą. Już tyle osiągnęła w swoim życiu...
I za tą wypowiedz koleżanko masz u mnie wielkiego plusa:)) Masz racje jak nikt nigdy. W 100% sie z Tobą zgadzam. Pozdrowienia.
a ty sweetmagusiak to juz troche przesadzilas
zgadzam sie z Gypsy Girl
panuje blędne pojęcie na temat Hil, oby to sie zmienilo...
Zgadzam się w 100% ! Antyfani myślą, że jak w filmach gra taką słodką panienke (chociaż ja tek nie uważam) to że ona też musi taka być w rzeczywistości. I mówią, ze ona robi z siebie wielką gwiazde etc. ;/
Pozdro :D ;*
trochę mi jej zal bo sama zali sie ze producenci nie widza jej w innej roli niż tych które gra , może trzeba dać dziewczynie szanse wykazania sie a potem zobaczyć czy sie nie sprawdzi w ambitniejszej roli .
Co do Hilary to uważam ze ma naprawdę poukładane w głowie w porównaniu z innymi młodymi gwiazdami , jest osoba z klasa , dobrze wychowaną i pracowitą .
nie jest najlepszą pod słocem aktorką czy piosenkarka ale wszystko co osiągnęła zawdzięcza sobie i swojej ciężkiej pracy .
Ma zdecywowanie spokojniejsze życie niż taka Lohan , zdjecia jakie jej robią zwykle są robione albo an spacerze albo na zakupach , najczęściej ona po prostu pracuje , czemu zdjęcia z jej ostatnich wakacji tak sie sprzedają ? bo po prostu trudno ja w takiej sytuacji sfotografować , ona ciągłe pracuje !
Lohan może i ma talent ale przez to uważa ze sie jej wszytko należy i sam talent wystarcza by jej wszyscy w tyłek wchodzili ...
Ja po prostu lubię Hilary , mozna dyskutować na temat jej talentu aktorskiego ale nie tego ze coś w życiu dostała za darmo , musiała 2 razy więcej pracować niż np. Lohan by dojść tu gdzie jest teraz