1.Młoda gwiazda Hilary Duff zagra w filmie Columbia Pictures 'Pennies for a Dollar', którego premiera ma odbyć się w przyszłym roku.
Film będzie opowiadał o Amber (Duff), której matka ginie w wypadku samochodowym i ona musi
pogodzić się z utratą i wszystkim co zostało ukryte. Znajduje dokumenty, które matka ukrywała przed nią i dowiaduje się, że kobieta, która umarła to nie jej biologiczna matka. Amber postanawia znaleść prawdziwą matkę. Znajdzie prace, aby oszczędzić pieniądze na podróż i poszukiwania matki. W podróży, zyskuje nowych przyjaciół i nawiązuje przyjaźnie, które będą trwać do końca życia.
'To jest mój dramatyczny papier, myślę, że fani będą zaskoczeni. To mój pierwszy film, który klasyfikowany jest na R. I nie będę wykonywać jakichkolwiek nagich scen lub coś takiego. To intensywny film, w tej chwili czytam scenariusz i wiem, że muszę to zrobić - wyjaśnia Hilary.
'Pennies for a Dollar' ma mieć premiere w teatrach w przyszłym roku. W filmie tym, zagrać mają też: Kate Hudson, Genna Rowlands, Maria Louise Parker i Whoppi Goldbe.
Plotka czy prawda?