Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

Niewiecie czasami czy Hilary Duff ma koncert w Londynie w wakacje? Napisalam do Fun Clubu bo oni zawsze odpisuja w sprawie gwiazd ale niestety napisali kiedy miala koncerty i jej koncerty zaplanowane do marca a mnie interesuje kieddy bedzie miala w Londynie najlepiej w okresie wakacji.Ci co wiedza bardzo prosze aby mi odpisali oczywiscie goraco pozdrawiam funow Hilary;D:D:D:D

evie16

http://www.hilaryduff.com/portal/Events/Events.asp tu masz prawie cała trase koncertowa Hilary. jeszcze nie jest do konca zaplanowana ze wzgledu na filmy w ktorych gra, poniewaz musze je do konca nakrecic i zareklamowac.

evie16

To pisze tylko na tej stronie, na żadnej innej nie widziałam ;/

ola123452

kurcze bo wlasnie to co mi przeslalas to dostalam od fun clubu i nie ma zadnych informacji na temat angli i i jej trasy do londynu ale mimo wszystko dzieki za pomoc:D

evie16

na jej stronie jest zaplanowana trasa koncertu... ale niestety nie ma jeszcze tych o których ty pytasz, ale niemartw się :) --> w tym roku będzie występowała w Europie, narazie nie wiemy dokładnie, ale kiedyś pisało na jej stronie, że będzie w Europie.