Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

Wszyscy uważają panne Duff za pustą i przesłodzoną aktoreczke bez talentu (zarówno muzycznego i filmowego). Mi się osobiście z nią filmy podobają. Wiem, że ona jest marną aktorką, ale jak na takie babskie wieczory filmy z jej udziałem są całkiem całkiem.
Antyfani mówią, że ona w filmach gra taką słodziutką itp. itd.
A ja zadam takie pytanie...
Czy wyobrażacie sobie panne Hilary w horrorze lub w thrillerze, lub w np. takim filmie jak "Piraci z Karaibów".? Ja sobie jej w takich filmach niewyobrażam. To dopiero był by "śmiech na sali" jakby ją dali do takiego filmu.

Pozdrowienia dla wszystkich.! ;* (bez wyjątku czy anty cz nie)

PS. jeśli już chodzi o antyfanów... prosze. Nie wyzywajcie mnie po tym co napisałam i nie mówcie, że mam 11 lat i że kocham Hilary i że niedostrzegam tego, że marnie gra (bo dostrzegam).

manny_2

Mi się również podobają filmy z Hilary. Gdyby dostała rolę w bardziej ambitnym filmie napewno by się sprawdziała. Pozdrowionka, szczególnie dla ciebie Manny ;)

Gwiazdka_3

Boshhh przynajmniej ty mnie popierasz :D No i inne fanki Hil pewnie też :* :D pozdro ;*

manny_2

Hilary całkiem niezle gra w filmach ale poprostu niektóży
uważaja ja za słodka dziewczynke tylko dla tego bo np. jest blondynka
ja rozumie że ktoś morze nie lubiec tego koloru włosów ale przeciez po
wygladzie się nie ocenia jak kto gra w filmach

manny_2

Ja również bardzo lubię Hilary i filmy z nią są fajne i bardzo je lubię. To, że ktoś uważa ją za pustą to jego sprawa, według mnie jest fajna i tyle:) Może nie gra najlepiej ale przynajmniej gra w filmach przy których można się pośmiać
Pozdro dla wszystkich fanek Hilary!!:*

manny_2

Mała poprawka Hilary jest już brunetką. :) Pozdrowionka dla wszystkich fanów i fanek Hil :*

Gwiazdka_3

No to czekamy na "War inc" :D :O

manny_2

Ja lubie Hilary, jej piosenki , filmy w których brała udział, niektórzy (podkeslam niektórzy) jej zazdroszczą urody i innych rzeczy. Osobisie jestej jej fanką ale nie tylko jej ale i innych, mam nagraną jej płyte dignity i bardzo mi sie podoba ;) Przyznam najlepszą aktorka to ona nie jest... Jeżeli by zagrała w jakims horrorze to może zdanie że jest przesłodzoną aktorką i wogóle by sie zmieniło ! Pozdrowiennia dla Manny i fanów Hilary

HDNatalia

płyta Dignity jest super :)))
Pozdrowienia dla HDNatalii i Hilary Duff (SweetSchizoDebilek) ;*** no i dla fanów Hilary.

manny_2

Niom :*:* Tez popieram Manny :*:* Pozdro dla ciebie i Hd Natalia Lol:*

manny_2

Męski punkt widzenia.
Mnie podobają się jej usta.
aaa i nie jestem nastol. (26 lat)
PEACE

manny_2

dobry aktor to taki ktory potrafi zagrac wszystko!

manny_2

Dokladnie dobry aktor zagra wszystko!!! :*:* Ale i tak nie zmieniam zdania na temat Hil :*