Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

nowy teledysk ... miał premiere wczoraj ... piosenka nie dość że jest ścwietna to jeszcze teledysk zajebisty ... najlepsza piosenka w karierze hil !! link do piosenki :

http://www.youtube.com/watch?v=bikK6OWNiOY

Co o niej sądzicie ?

_Anka_

Dlaczego wydaje mi się że ja ten teledysk widziałam jakiś miesiąc temu, może i więcej ?? Bo go widziałam ! Reklamuje on nowe perfumy i go duużo razy już widziałm :)
JEST SUUUPER !!!!!!!!!!!!!

Malazaa

widziałaś tylko reklame perfum ... teraz jest piosenka 'With Love' i telddysk do nie wyszedł dopiero teraz ... niewydaje mi się żebyś była taką zagorzałą fanka Hil bo gdybys była wiedziałabyś o co chodzi ... a pewnie naet niewiesz że hilary nową płyte nagrywa iże będzie już 3 marca ... i wszystkie piosenki na niej będą nowe ... sorki bez obrazy no ale wiesz ... czasami warto jest pochodzić po blogach i się czegoś nowego dowiedzieć ... albo po zagranicznych stronach ... sorki jeżeli cię uraziłam :*:*

_Anka_

Nie ma za co bo nic się nie stało. Może i reklama. To było tak dawno że nie pamiętam i wydawała mi się bardzo podobna. Jej album napewno bedzie supeer. Już nie moge się doczekać. Wszystkie jej piosenki sa super.I o płycie ''Dignity'' wiem akurat :) Ostatnio ściągnełam jedyną piosenke której jeszcze nie miałam, nie wiem czego. Własciwie jest już stara z albumu Metamorphosis ale bardzo fajna. Teraz mam wszystkie.(nareszcie :)) A po za tym to nie musze wiedzieć o niej wszystkiego.Wiem dużo. Wystarczająco. Nie moge się doczekać jej płyty i jej nowego filmu. Pozdrawiam WSZYSTKICH, lubiącychi nie lubiących hilary oraz fanów i innych też !!
A jak tak dużo wiesz o hilary to może wiesz wszystko o jej filmach i mam prośbę do CIEBIE. W filmie 'Material girls'' na samym końcu podczas napisów przed ostatnia piosenka o tytule ''Perfect Stranger'' leci. Jest bardzo fajna. Wiesz może kto ją śpiewa ??

Malazaa

niestey niewiem .. wiesz co niewiem wszystkiego tylko mam bloga o niej i jak tłumacze newsy to dużo zapamiętuje ...a przyokazji ucze się zngielskiego ...tobie też to polecam ;)

_Anka_

No więc widzisz. Nikt nie wieo niej wszystkiego.
Niestety ja nie mam czasu na prowadzenie bloga.
Na każdym i tak pisze to samo więc wole przeczytać.

''przyokazji ucze się zngielskiego ...tobie też to polecam''

Nie martw się. Ja się ucze angielskiego :)

Malazaa

hehe ... no ja też się ucze w skółce no ale wieszz jak tłumaczysz to jest jeszcze lepiej ... szczególnie jak kochasz ten język ;) ... szkoda że nie prowadzisz żednego o to naprawde świentne zabawa ... no prawda troche czasu zajmuje ale w weekendy ja zawsze pisze ;)
pozdro :**:

_Anka_

świetna :D
Hilary idzie w dobrym kierunku, piosenki ma coraz lepsze ;)
Pozdrawiam

_Anka_

czekałam na ten teledysk...i musze powiedzieć ze troszkę się rozczarowała...no nic nowego jak (no prawie) jak reklamówka perfum Hilary, widać klip musiał być juz dawno nakręcony... może niektórzy nie zauważyli ale na końcu pisze C.D.N więc pewnie w kolejnym teledysku będzie coś dalszego ...fajnie

Silver_Apple

widze że adres który podałaś został zablokowany prawami autorskimi. Przynajmniej u mnie.

_Anka_

Nowy teledysk Hilary Duff jest super! A teraza do Anki : premiera płyty Diginty w USA 3 kwietnia 2007. Widzę, że się niecierpliwisz... hehe!